Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 34 minutes , Gnytasis pranešimas:

Nemanau kad taip jau ir neturi ka valgyt tie augalai nes visgi praeiti metai buvo labai sausi tai tikrai tu trasu turejo likt, per daug nepulciau maurot tikrai. 

Kas is rudens gailejo pasitrest nes mazu neperziemos ir reiks atset ir nedave o dabar jau rugstu daros augalas bunda o maistas kieme susandeliuotas.

Paskelbta
prieš 15 minutes , Benas369 pranešimas:

Kas is rudens gailejo pasitrest nes mazu neperziemos ir reiks atset ir nedave o dabar jau rugstu daros augalas bunda o maistas kieme susandeliuotas.

Koks skirtumas jai neisziemos? PK trasos juk niekur nedings. Liks vasarojui jai kas. 

Paskelbta
Prieš 10 valandų, ceck pranešimas:

Sveiki,kaip pas jus ž.miežiai atrodo? Pas mane tai tokie nugeltę,atrodytų gal kad pašutę,nesuprantu pirmi metai kaip auginu,o gal taip turi būti? :think:

Geltoni. Bet nieko bus good

Paskelbta
prieš 2 minutes , caper pranešimas:

Man dar tik už mėnesio atveš bratytuva...  :D

Dabar tiek provezu gali prisipjaut po to visus metus su purkstuvu reiks trankytis nes vakar buvau paziuret tai vos batus isnesi tai manau dar reiks palaukt bent pora savaiteliu tai tikrai

Paskelbta

Vakar darbavausi kiek su grąžtu dėl sportinio intereso, tai kai kur įšalo nė kvapo, kai kur dar kokie 5 cm yra. Po visų šalčių svyravimų nuo +9 iki -9 kas prognozuojama, apie kokią kovo 10 jau matyt po laukus su barstyklėm lakstysim. Nors pagal visą vaizdą, tai kaži ar reikia skubėti šiemet su tręšimu, nes pasėlis pakankamai tankus, kad po to nesigautų šepetys.

Paskelbta
Prieš 1 valandą, drapox pranešimas:

Vakar darbavausi kiek su grąžtu dėl sportinio intereso, tai kai kur įšalo nė kvapo, kai kur dar kokie 5 cm yra. Po visų šalčių svyravimų nuo +9 iki -9 kas prognozuojama, apie kokią kovo 10 jau matyt po laukus su barstyklėm lakstysim. Nors pagal visą vaizdą, tai kaži ar reikia skubėti šiemet su tręšimu, nes pasėlis pakankamai tankus, kad po to nesigautų šepetys.

Aš taip pat manau, kad geriau neskubėti ir pirmam tręšimui didesnę normą azoto atiduoti.

Paskelbta
prieš 32 minutes , Remse pranešimas:

Aš taip pat manau, kad geriau neskubėti ir pirmam tręšimui didesnę normą azoto atiduoti.

Gal būt kaip tik šiek tiek mažesnę normą, kad nesigautų tas šepetys.

Paskelbta

Del tresimo pradzios tai nereiktu to zmogelio labai smerkti ir py......ti.Aisku dar anksti, bet pagal visas prognozes ir jau esama padeti balandzio tikrai nereikes laukti.Kovo pradzioj o jeigu toliau taip bus, vasario gale daug kas isvaziuos i laukus.Vistik jauciasi KLIMATO KAITA.

Paskelbta
prieš 14 minutes , Išradėjas pranešimas:

Del tresimo pradzios tai nereiktu to zmogelio labai smerkti ir py......ti.Aisku dar anksti, bet pagal visas prognozes ir jau esama padeti balandzio tikrai nereikes laukti.Kovo pradzioj o jeigu toliau taip bus, vasario gale daug kas isvaziuos i laukus.Vistik jauciasi KLIMATO KAITA.

Nevaziuos be kovo Prienu r tai tikrai. Ryt dar silciiau, poto atvesta kelioms dienoms. O vasario tik 9 dienos liko. Tikrai tiek nepradzius.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...