Jump to content

Supaprastinta ES parama


alkapone

Recommended Posts

  • Atsakymai 1.8k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

na kiek supratau birzelio 21 turi buti posedis, per kuri paaiskes kam duoda kam ne.

Nesu dar nei matęs nei girdėjęs, kad LT valdiškos institucijos dirbtų taip uoliai, kad suskubtų kažką padaryti laiku arba juo labiau anksčiau laiko. Jei numatyta per 3 mėn , ty nuo gegužės 1 iki rugpiūčio 1d, tai geriausiu atveju taip ir bus. Po to dar kol priims nutarimus ir tt, tai be rugpiūčio pabaigos gerų žinių garantuotai nesulauksim. Turėkit kantrybės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Paraiskoje buvo rodoma 15tukst plugas, 30tukst germinatorius, sejamoji 50tukst. Ar dabar kai bus pirkimai galima taip: plugas 20tukst, germinatorius 30tukst, sejamoji 40tukst. Pinigu suma dar mazesne tik skirtingai pasiskirste?

Tkrai galima. Jei pasirašę sutartį, rašyk prašymą dėl sutarties sąlygų pakeitimo. Jei ne, palauk, kol ruoš sutartį, tada vistiek derins mokėjimo prašymų pateikimo grafiką ir panašiai. Negarantuoju, bet atrodo, kad galima net už tuos likusius 5 tūkst. ką nors dar dalipint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kai ejau pagal valdu modernizavima pilna projekta, tai jei patvirtina parama pvz plugas 15tukst, o perki uz 20 tai tuos 5tukst skirtuma dedi is savo kisenes ir nesvarbu kad kitus padargus perki pigesnius

Jei tik pabrangsta vienas pirkinys, tai taip, pridedi savo, bet jei vienas pabrangsta, o kitas atpinga, tada galima prašyt perskirstyt lėšas tarp eilučių. Ne pagal šitą priemonę, bet tokios patirties yra, taip kad...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...