Jump to content

Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?  

313 nariai balsavo

1. 1. Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?

• Niekada
      46
    • Domiuosi
      209
    • Jau naudoju
      59

Recommended Posts

Paskelbta

Su sita sistema irgi matai kiek kuro prisipyle darbuotojas +/- rodo tiksliai. O jeigu jis ta diena daro kelis darbus, kaip tada kura pasiskaiciuosi? Dar viena dalykas, tu matai kiek jis per diena parveze grudu, siloso ar isveze srutu. Nereikia skaiciuoti, braukytis bruksniu ir panasiai.

Paskelbta

gal kas naudojate navigacija su sim kortele korekcijoms? Koki interneto plana naudojat? Nes kiek suprantu duomenu nedaug susinaudoja, bet kad dabar jau nelabai yra tokiu planu, kad kiek isnaudosi tiek susimokesi

Paskelbta

as siaip megejas skaiciuot paslaugu ikainius tai man neatrodo pigiai nebent verst kaip salciute kursa 1 prie 1 tai gal dar nieko, suprantu kai zmones pagrystai kelia kainas, bet kaip is oro ima puse kainos tai jau nieko gero. Buvau tele2 pasiule 1.5eur uz 150mb tai cia gal dar dar bus.

Paskelbta

Hmm kai LitPos su 2.5cm tikslumu nemokamas.... kokia prasmė?

čia apie RTK kalba? na prasmė yra arba 300 euru metams su RTX, arba 3000 eur vienkartinis. pirmas variantas man patrauklesnis kol kas, bet jeigu grybavimai realus ne 10, o 20 cm, tai tikriausiai tiek tos naudos

Paskelbta

Kodėl 300? Jei neklystu atrkinimo vistiek reikia o kalbant apie RTK brangiausiai kai uoja būtent atrakinimai. Tai gi nusiperki bent vieną atrkinimą ir tada abonimentinį...ir 20cm o ne 2.5. Nežinau aš nežaisčiau.

Paskelbta

kaip suprantu, pas mane atrakinta iki rtx, todel tik abonentini mokesti susimokeciau uz metus

post-83-0-84800500-1481627800_thumb.jpgpost-83-0-31015800-1481627814_thumb.jpg

10 cm butu pasaka, o skirtuma geriau i field iq ir purkstuvo sajunga investuociau..

Paskelbta

Geras klausimas, jei dabar matom apie 20 palydovų tai po kelių metų matysim jau 45 (dar ir kinai kažką tokio ręzga. Bentjau patikimumas šios dienos masteliais matuojant pagerės, bet kaip pasikeis antžeminės technologijos iki tol ir ar bereikės tų 45 palydovų? To tai nežinau

• po 4 savaičių...
Paskelbta

kad ez 250+ ez steer 500, buvau už 3k e sutaręs, tik kad čia 750, tai štuka brangiau, bet pasiderėjus išeitų manau neblogesnė kaina, o ir pirkta iš atstovo būtų.

Paskelbta
9 minutes ago, JCB said:

kad ez 250+ ez steer 500, buvau už 3k e sutaręs, tik kad čia 750, tai štuka brangiau, bet pasiderėjus išeitų manau neblogesnė kaina, o ir pirkta iš atstovo būtų.

Čia ez pilotas :) Pas atstovą kainą turėtų būti kažkas link šitos sumos (atmetus bracketus ir darbą liktų kokie 6500):

fm750.JPG

Paskelbta
2 valandas ago , manttys said:

Čia ez pilotas :) Pas atstovą kainą turėtų būti kažkas link šitos sumos (atmetus bracketus ir darbą liktų kokie 6500):

fm750.JPG

Čia RTK 2,5cm tikslumo Be modemo ir trijų atrakinimų tai per pusę dalink kainą (dabar tiksliai nepamenu reiks pasitikslinti)

Paskelbta
29 minutes ago, shaulinis said:

Čia RTK 2,5cm tikslumo Be modemo ir trijų atrakinimų tai per pusę dalink kainą (dabar tiksliai nepamenu reiks pasitikslinti)

Sauliau, parduok man ez pilot + cfx 750 už "per pusę" nuo šitos sumos (7350 eur), tai paimsiu keletą

•  
  •  

cfx.PNG

Paskelbta
17 minutes ago, manttys said:

Sauliau, parduok man ez pilot + cfx 750 už "per pusę" nuo šitos sumos (7350 eur), tai paimsiu keletą

•  
  •  

cfx.PNG

Na ne per pusę bet ne tiek.

Paskelbta
12 minutes ago, ramunas.s said:

o gal kas galetu pakomentuoti si daikta http://www.gpsmeistras.lt/lt/product/leica-leica-mojomini-2-lygiagretaus-vairavimo-navigacija-dirbanti-su-gps-ir-glonass-palydovinmis-sistemomis-tikslumas-15-20-cm ieskausi uz panase kaina, nes sejamoji be technologiniu veziu tai uzkniso eiti ir matuoti kiekvienais metais su dvimetriu 

dvimetį žinoma atstos, bet tik tiek, ir tik iš bėdos. Atminties jam mažokai, raiškos norėtųsi geresnės ypač prieš saulę, vairuoti negali, bet... pigiau tokio lygio mano žiniom nieko nėra

Paskelbta

Trimble ez-250  biski brangesnis, kažkur mačiau 1250 kaina berods, bet ten su matomumu problemu nėra ir plius dar vairavima ateityje galima pasijungti. 

Jeigu technologiniu nėra tai galima nesunkiai pasidaryt ženklintuva iš kokiu kultivatoriaus ar germinatoriaus nagu tada bus aišku kur važiuot ir be navigacijos, nes su ta navigacija taip pat yra keblumu, ypatingai  purškiant kai reik tikslumo, su ta paprasta navigacija būna nelabai aišku kur pradėt sukti o kai yra užbrėžtos vėžės tai žymiai paprasčiau padaryt.

Paskelbta
23 minutes ago, viktorass said:

Trimble ez-250  biski brangesnis, kažkur mačiau 1250 kaina berods, bet ten su matomumu problemu nėra ir plius dar vairavima ateityje galima pasijungti. 

Jeigu technologiniu nėra tai galima nesunkiai pasidaryt ženklintuva iš kokiu kultivatoriaus ar germinatoriaus nagu tada bus aišku kur važiuot ir be navigacijos, nes su ta navigacija taip pat yra keblumu, ypatingai  purškiant kai reik tikslumo, su ta paprasta navigacija būna nelabai aišku kur pradėt sukti o kai yra užbrėžtos vėžės tai žymiai paprasčiau padaryt.

skirtumas tas, kad GPSas mato ir naktį, ir dulkėse ir dar n kitų situacija, kai ženklintuvas gali pavesti ;) jau nekalbant apie tai kad plotus suskaičiuoja perimetro, dengimo, naudinga. Žodžiu visur savi pliusai savi minusasi

Paskelbta
2 valandas ago , viktorass said:

Pilnai su tamsta sutinku, tvarkingai su mirksiuku nusipurkšt rapsą pavyksta tik vienam iš trijų, t.y. man.  Mano mechanizatoriams tai yra misija neįmanoma, vienas dar dar puse velnio gali trešt ant dirvos, o kitas ...be priežiūros Varėnoj atsidurtu :D 

Paskelbta
11 valandas ago , viktorass said:

vairavimas man neaktualus, nera tikrai tokiu planu jam. tai su tais zenklintuvais tai kai paseta tai matysis, bet jei zieminius paseji o pavasari trest atvarai tai ar matosi tie reziai? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...