vrimvydas Paskelbta Liepos 30, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 30, 2024 Prieš 6 valandas, tadasjo pranešimas: O kaip atrodo tvarkingas, profesionalus žalias pūdymas? Iš ko susideda sėjos mišinys? Tvarkigas tai tas kuris uzauga iki zidejimo , o misinis parenkamas pagal tai kokie tikslai (organika, trasos, anglis ar visko po biski)
spriksas Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 On 2024-07-07 at 18:30, manttys pranešimas: Stipriausiu zirniu produktyvumas atrodo taip. Cia vieno augalo. Nesu mates absol nieko panasaus pas save. Gavome eilinius 8mm. Zirniai stovi kol kas. Technologija eiline: seja 05.03, po 10d glyfosas su 2 ltr stomp. Pries zydejima 1 ltr mikru uz 4 eur ir 120 kg sulfato. Ir ką davė šiemet žirniai?
manttys Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš 3 minutes , spriksas pranešimas: Ir ką davė šiemet žirniai? Nelabai yra ka kult po audros.. vaizdas tragiskas, viskas suvoluota. Apie 3t dar surankiosiu. Beje stompo veikimu labai gerai parodo situ foto palyginimas. Turejau mazai likucio, tai tik gala dirvos nupuciau rimvydas, Witalikas and Gunia 3
Witalikas Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: Nelabai yra ka kult po audros.. vaizdas tragiskas, viskas suvoluota. Apie 3t dar surankiosiu. Beje stompo veikimu labai gerai parodo situ foto palyginimas. Turejau mazai likucio, tai tik gala dirvos nupuciau Kiek dejai stompo?
ceck Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Prieš 3 valandas, manttys pranešimas: Nelabai yra ka kult po audros.. vaizdas tragiskas, viskas suvoluota. Apie 3t dar surankiosiu. Beje stompo veikimu labai gerai parodo situ foto palyginimas. Turejau mazai likucio, tai tik gala dirvos nupuciau tai kad yra dar to žirnio, pas mane tas pats, bet surinkau po 3,7
tadasjo Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Kaip protingai juos kulti? Man pakelėjai pradeda stumti juos, ko pasekoje reikia atsitraukinėti atgal.
ceck Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš 2 minutes , tadasjo pranešimas: Kaip protingai juos kulti? Man pakelėjai pradeda stumti juos, ko pasekoje reikia atsitraukinėti atgal. per drėgnus kuli,turi kulti vidurdienį kai nėra visiškai rasos ir max iki 20 val vakaro, viskas gaunasi ok netgi su 9 metriu kederiu, beje nereikia lėkti, greitis 3km MV ūkis and Ukius_bulvinskis 2
Tomas01 Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš valandą, tadasjo pranešimas: Kaip protingai juos kulti? Man pakelėjai pradeda stumti juos, ko pasekoje reikia atsitraukinėti atgal. Bandyk be pakeleju
manttys Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Prieš 4 valandas, Witalikas pranešimas: Kiek dejai stompo? Jei gerai pamenu, 2 ltr Witalikas 1
manttys Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Prieš 2 valandas, tadasjo pranešimas: Kaip protingai juos kulti? Man pakelėjai pradeda stumti juos, ko pasekoje reikia atsitraukinėti atgal. Jei stumia- per dregni. Vakar kuliau, ejo lb gerai. Bet 20 val.5 metrai i prieki ir stumia.. susipakavau ir namo MV ūkis 1
manttys Paskelbta Rugpjūčio 19, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 19, 2024 On 2024-08-05 at 17:04, spriksas pranešimas: Ir ką davė šiemet žirniai? atnaujinta info (nes labai sunkus žirniai gavosi). bendras vidurkis 3,2, plesinyje vidurkis 2,4, razienoje seti apie 4. Sėja 2 ltr glyfoso + 2 ltr stomp 130 kg. sulfato kūlimas AG Paulius, Witalikas, MV ūkis and 1 other 4
eko_uk Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Gal kas esate atradę pasiteisinusią technologiją žirnių kūlimui? Mačiau, kad kulia prisikabinę šukuotuvę. Gal esate išbandę? Jau gaila technikos ir laiko su paprastu kederiu skust sugulusius
Ukius_bulvinskis Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 prieš valandą, eko_uk pranešimas: Gal kas esate atradę pasiteisinusią technologiją žirnių kūlimui? Mačiau, kad kulia prisikabinę šukuotuvę. Gal esate išbandę? Jau gaila technikos ir laiko su paprastu kederiu skust sugulusius Reikia bandyti su trineksapaku, tik šiemet kažkaip nespėjau atlikti bandymo. Kitų vaistų praktiškai nėra, kad ir kokios atsparios išgulimui veislės (Rocket, Astronaute, Ostinato) visos sugula.
eko_uk Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 prieš 15 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas: Reikia bandyti su trineksapaku, tik šiemet kažkaip nespėjau atlikti bandymo. Kitų vaistų praktiškai nėra, kad ir kokios atsparios išgulimui veislės (Rocket, Astronaute, Ostinato) visos sugula. Variantas. Svajones apie žirnių veislę, kuri nesugula jau pamiršęs aš. Kitas variantas iš mano pamąstymų, tai būtų bandyt pjaut su šienapjove ir susigrėbti į pradalgius lėtais sūkiais kol žali, kad su grėbliu neišbarstyti. Vėliau, kai jau ateitų tinkamas laikas kulimui, susirinkti su kombainu ir įprastu kėderiu. Realiai panaši technologija, kurią naudoja rapsui. Kažin pasiteisintų?
Bulvinykas Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 prieš valandą, eko_uk pranešimas: Variantas. Svajones apie žirnių veislę, kuri nesugula jau pamiršęs aš. Kitas variantas iš mano pamąstymų, tai būtų bandyt pjaut su šienapjove ir susigrėbti į pradalgius lėtais sūkiais kol žali, kad su grėbliu neišbarstyti. Vėliau, kai jau ateitų tinkamas laikas kulimui, susirinkti su kombainu ir įprastu kėderiu. Realiai panaši technologija, kurią naudoja rapsui. Kažin pasiteisintų? Daro žmonės taip, tik turi pjaut su rapsapjove, nes jei dar grėbsi, tai spėju nuostoliai bus dideli. Ir nesurinksi be rinktuvo, nes čia ne rapsas, kuris stovi tarp kotų ir gali dorot be rinktuvo. Pernai buvau 50 metrų pupų taip nupjovęs pabandymui - netinka pupom šita technologija.
vrimvydas Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Prieš 4 valandas, eko_uk pranešimas: Variantas. Svajones apie žirnių veislę, kuri nesugula jau pamiršęs aš. Kitas variantas iš mano pamąstymų, tai būtų bandyt pjaut su šienapjove ir susigrėbti į pradalgius lėtais sūkiais kol žali, kad su grėbliu neišbarstyti. Vėliau, kai jau ateitų tinkamas laikas kulimui, susirinkti su kombainu ir įprastu kėderiu. Realiai panaši technologija, kurią naudoja rapsui. Kažin pasiteisintų?
Kirsticius Paskelbta Gruodžio 3, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2024 On 2024-03-28 at 08:49, Ukius_bulvinskis pranešimas: Sėdavau Respect, bet ir tie gula kaip patalas, šiemet bandysiu dvi naujas, Astronaute ir Ostinato, abi Saetan Union, abi rašo (Coboru bandymo stotyje), kad labai gero derlingumo, ir kad atspariausios sugulimui, na bus matyt kaip bus Kokie įspūdžiai po žirnių Ostinato? Ar ir vėl aprašymas gražus, o nieko gero
Pofke Paskelbta Gruodžio 3, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2024 man atrodo kaip ir su pupom stebuklu nebuna
Laimonas Paskelbta Sausio 5, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 5, 2025 Gal kas bandes seti zirnius ir avizas? Kiek reiktu kg avizu i h. kad bet minimaliai palaikytu zirnius i r kokia veisle avizu tam gereusiai tiktu ?
voras Paskelbta Sausio 5, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 5, 2025 Avižos nuo žirnių sukaupto azoto pačios sugrius. Purkškite anksti su strobilurinų grupės fungicidais. Nenudžius stiebas ties žeme ir neleis sukristi. Būtina amarų kontrolė! Ir sėti kuo anksčiau, po sėjos palaikykite porą dienų, tada voluoti. dumoju 1
tadasjo Paskelbta Sausio 6, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2025 Prieš 5 valandas, voras pranešimas: Avižos nuo žirnių sukaupto azoto pačios sugrius. Purkškite anksti su strobilurinų grupės fungicidais. Nenudžius stiebas ties žeme ir neleis sukristi. Būtina amarų kontrolė! Ir sėti kuo anksčiau, po sėjos palaikykite porą dienų, tada voluoti. Tas anksti su fungicidu purškimas, tai čia prieš žydėjimą, žydėjimo pradžioje?
manttys Paskelbta Sausio 6, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2025 Prieš 8 valandas, voras pranešimas: Avižos nuo žirnių sukaupto azoto pačios sugrius. Purkškite anksti su strobilurinų grupės fungicidais. Nenudžius stiebas ties žeme ir neleis sukristi. Būtina amarų kontrolė! Ir sėti kuo anksčiau, po sėjos palaikykite porą dienų, tada voluoti. o ką ta amarų kontrolė padės dėl sukritimo?
voras Paskelbta Sausio 6, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2025 Man dar reikia ir apsiginti Kai amarai ima plisti žirniai būna vieninteliai žali, saldūs ir skanūs tuo laikotarpiu. Amarai pažeidžia stiebą ties dirva ir atėjus brandai tas stiebas ten nulūžta, o ne užlinksta gulant. Lygiai tą patį efektą duoda strobilurinas, neleidžia užlūžti, žirniai net jei sugula būna tokiam stabiliai pakeltame nuo dirvos sluoksnyje. Beja po strobiko neatsidarinėja ankštaros taip stipriai ir jei brandą tikrinat iš akies keiskite įpročius. Ankštaros bus dar žalsvos o žirniai jau sausi. Tokie pastebėjimai Laimonas 1
manttys Paskelbta Sausio 6, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2025 Tiesiog vienais metais bandziau storbika ir man pasirode, kad pinigai i ora. Lygiai taip pat gule Akmenis nusirinkti man atrood ekonomiskai rentabiliausias sprendimas
voras Paskelbta Sausio 6, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 6, 2025 Akmenis rinkti būtina, strobiką prieš žydėjimą, sėti anksti reikia. Ypač kai dabar pavasariai be vandens darosi
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti