Jump to content

Laimonas

Nariai
  • Pranešimai

    529
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Laimonas

  • Gimtadienis 10/08/1983

Miestas

  • Miestas
    Šiaulių rajonas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Laimonas pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

23

Reputacija

  1. Laimonas

    Ūkininkų protesto akcijos

    Cia velei kokios srities ar i kuria linkes bus? augalininkyste, galvijai , darzininkyste, o gal sodai ? ar kurie i savo puse palenks.
  2. Laimonas

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Ieskau mieziu seklos 1.5 t aplink Siaulius ar Joniski but gerai jai butu galimybe isbeicuoti .
  3. Laimonas

    Zymeto Kuro Kaina

    Na didina jie ta akciza bet ar siuo metu yra jau kokia alternatyva tam, kad mazinti pacio dizelino suvartojima? Vandenilis dar velniskai brangu su alektriniu traktorium nebent fermoj tik ir gink dieve jai uzbuksuosi kur laukuos ir baterija jau paskutine padala tai plaukus nusirausi ir eisi traktoriu su normaliu varikliu atsivaryt.
  4. Laimonas

    Pasaulio įvykiai

    Vakar skelbiu.lt radau skelbima, kad pristato viska ko reikia i namus. (veiksmas Kaune ) Nusiunti sarasa ir tau atveza i namus. Na cia arba atvesi zmogui arba is jo issivesi virusa. Na esme tokia kad sitas virusas ne "pochui" pats neprais . Cia yra "pyzdiec" o nuo jau vaistu nera.
  5. Laimonas

    Pasaulio įvykiai

    Blogiausia kad labai daug asmenu ir seimu neturi kapselio juodai dienai, kad minimaliai isgyventi pusmeti, ar bent tris men. Metei viska ir sedi namie tik maisto islendi apsipirkti ir viskas. Turiu kolega kuriam viskas pofik, kas susija su gripais temperaturom, prigeria vaistu ir eina i darba, NA BENT TRYDA PRIVERCIA LIKTI NAMIE.
  6. Del tecnikos kogero teks ir daugiau isigyt ypac svogunam reikia ir laisku nupjovejo ir pakeliko ir seip juos lysvese geriau augint. Dabar dar sandelyje jiem reikes rusiuotuvo, sausu laisku ir lukstu valytuvo. labai jau brangokai gaunas jiem visa technika . dar sandeliavimas altyvi ventiliacija . jai auginsi pora ha svogunu na skaicuok kada atsipirks viskas.
  7. Laimonas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    2m i ilgi 1m i ploti ir 2m i gyli ,
  8. Laimonas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Bet kodel niekas neatsizvelgia i pacia ukininkavimo specifika, rizika ??? Jai jau iberiai gruda i zeme kelio atgal nera !!! eini ir rupinies iki galo ir nezinai kaip bus ar kulsi ar ne. Cia ne fabrikas kad jau viskas aisku kas kaip ir uz kiek pries statant gamykla.
  9. Laimonas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Bet juk taip jau darem su visom partijom !! tai ant kurio greblio dabar stot? kurie cia tapo gereiciai dabar ????
  10. Laimonas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Va kokius mes turim svertus pries politikus? ka mes galim padaryt tokio kad jie imtu atsizvelkti i mus ir musu reikalavimus
  11. Laimonas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Nieko nebereikia filmuot, jau tiek yra prifilmuota ir prisakyta prizadeta, kad ir ju "anukam" darbo pakaks. toliau savo nuomones nebereiskiu, viskas labai necenzuriska.
  12. Laimonas

    Zymeto Kuro Kaina

    "ant kiekvieno ukininko visugeigio turi buti uzrasas " (the power of green diesel)
  13. kokio dydzio tas itrukimas? jai ten virint koki sprindi tik, tai manau kokia slanga apziojas pakvepuosi tas keles min kol uzvirisi ir viskas. arba ziurek kokia apoksidke ar salta svarke uztept. tik ziurek ar jos gali but naudojamos tokioj aplinkoj.
  14. Laimonas

    Kompiuteriai

    cia gal daugiau skonio reikalas, bet as linkes kad moniturius ir deze butu atskirai, o kam kompas bus naudojamas ir jai zaidimai tai patys naujausi ar tik seip ?
×
×
  • Create New...