Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
  • po 2 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

sveiki, pagaliau ir į mano kiemą atvyko agrofarm 430, na kol kas nieko labai negaliu pasakyti, nes neteko padirbėti rimtai su juo, tačiau važiuot tikrai komfortiškiau ir maloniau nei naujieji belarus:D tik reik priprast, kad beveik viskas daroma mygtukais, o ne ryčagais:D po vasaros manau kažką daugiau bus galima apie jį pasakyti:)

Paskelbta

Na pas mane mygtukai ir be ttv, ryciagsi tik begiams ir hidro poroms, darbiniai, slaunys ir kiti ju valdymai mygtukai ir ratukai:) gal dbr pradejo deti juos, nes kai paziuriu i kitus foto, tai jo, ryciagai:)

Paskelbta
sveiki, pagaliau ir į mano kiemą atvyko agrofarm 430, na kol kas nieko labai negaliu pasakyti, nes neteko padirbėti rimtai su juo, tačiau važiuot tikrai komfortiškiau ir maloniau nei naujieji belarus:D tik reik priprast, kad beveik viskas daroma mygtukais, o ne ryčagais:D po vasaros manau kažką daugiau bus galima apie jį pasakyti:)

Jei nėra didelė paslaptis, kokia komplektacija ir kaina +- ? Jau labai senai žvalgausi traktoriuko apie 100 AG ir labai sunku apsispręsti. Visi visus labai giria. Suprantu, kad visi geri, kol nauji. Bet norėtųsi, kad ir po garantinio laikotarpio dirbtų ir daug papildomų investicijų nereikalautų.

Paskelbta

+- 165 tukst su pvm, bet vadybininkas pasakė, kad gerai, kad užsisakiau praeitais metais, nes šiais jis pabrango ant penkių procentų tai tikrai:) o komplektacija nėra kažkokia special, orinė sėdynė, kondicionierius, priekabos pneumatiniai stabdžiai, Powershift 40/40 greičių dėžė, svoriai 400 kg ir taip visokios smulkmenos:)

Pasvaliečiui kada įdėsiu foto iš vidaus, kad nelaikytų melagiu:D

Paskelbta
va foto,kad dabar viskas be ryčiagų:)

Labai modernu :lol: . Tik kad tokią "elektroniką" jau ir mtz gali rast. :icon-wink:

Buvau pakviestas i metu traktoriaus Deutz Fahr TTV-7250 pristatima , kuris vyko Kedainiuose,Vikondoje :D:D:D tai tikrai ryciagu nedaug :):) Traktorius puikus :eusa-clap::eusa-clap: Aplaistem ji taipat uztikrintai,aisku kad gerai vaziuotu :eusa-violin::eusa-violin:

Paskelbta
va foto,kad dabar viskas be ryčiagų:)

Labai modernu :lol: . Tik kad tokią "elektroniką" jau ir mtz gali rast. :icon-wink:

Buvau pakviestas i metu traktoriaus Deutz Fahr TTV-7250 pristatima , kuris vyko Kedainiuose,Vikondoje :D:D:D tai tikrai ryciagu nedaug :):) Traktorius puikus :eusa-clap::eusa-clap: Aplaistem ji taipat uztikrintai,aisku kad gerai vaziuotu :eusa-violin::eusa-violin:

dar bepavargai čia bukai reklamint tą savo df? Kad jis puikus galėsi sakyt, kai keli šimtai jų prasuks tūkstančius valandų. O pirmi naujo modelio pirkėjai dažniausiai būna bandomieji triušiai. Taip sakant bandymus lauko sąlygom gamintojas perkelia ūkininkui.

Paskelbta

Tai kad komentarai nei į tvora nei į mėta, nes nėra kuom čia stebėtis, nes toks išdėstymas visur o ir mygtukai tik elementariausiams dalykams kurie ir koznam vakarieti :icon-rolleyes:

Paskelbta

sakai ryciagu nera .... nu kad yra ir sociai ju

1 begiu ryciagas

2 paletintojas pagreitintojas (kyso kairiam kampe ant fotkes)

3 hidrauliniu poru net trys ryciagai

4 darbinio veleno sukiu 540 -1000 rpm ryciagas

nu sakyk kaip nori bet tu tavo ryciagu davelnia beveik kaip belaruse :)

Paskelbta

a jus kolegos ka puolat zmogu na nusipirko Deutz Fahr kas blogai a ?

kad ne Dzon deeras ar new hollandas

as manau kad nekuom nenusileidzia Deutz fahr kazkokiam new hollandui ar case ar dzoniui ojei jums nepatinka Deutz fahr Neskaitykite ir nekreipkite demesio i Tema Deutz fahr ir tiek ....

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...