Jump to content

Agnius

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    auto, moto, foto, aktyvus poilsis

Miestas

  • Miestas
    ukmergė

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Agnius pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. sveiki, galvoju imti pronto 6dc su dvigubu bunkeriu, bet reikia pagalbos apsisprendžiant: imti su kardanu ar tiesiai pajungimą nuo traktoriaus siurblio? traktoriaus siurblys apie 220 l/ min, sėjamosios tepalo poreikis 35-45.
  2. ūkui reikėtų truputį galingesnio traktoriaus, taigi svarstau apie šiuos 2 variantus. Kadangi iki šiol buvo naudojami kitos firmos traktoriai, tai johndeere esu visiskai žalias. kiek žinau 7 serijos traktoriai gan gerai užsirekomendavę, apie 8 seriją informacijos mažiau. gal būtų kokių pastebėjimų ar patarimų, esminių skirtumų tarp šių serijų? kokią transmisiją geriausia imti? ar nebus mažoki lemken karat 5 m?
  3. Sveiki, gal kas turi atsiliepimų iš praktikos naudojant Kverneland Exacta TL-GEO? renkuosi tarp šito ir amazone, bet pastaroji nlb tinka dėl hidro siurblių.
  4. tik ne x-trail, na nebent geras papuls. galvos skausmas ne masina.
  5. Agnius

    Tentas kombainui

    tucane uzsidaro, bet per bunkerio dangcio krastus kur vyriai yra visvien vanduo patenka į vidų
  6. Ukmergės staklės (bent jau kultuvų bugnus tai puikiai restauruoja, patariu)
  7. Agnius

    Tentas kombainui

    turim pora tucano, tai per bunkerio dangti pastoviai pribega į vidų vandens, kazkaip negudriai padaryta. siemet būtinai tentą desiu, nes dar kokie 5 meteliai ir bunkeris bus kiauras. tik va kaip tvirtint nesugalvoju kad uždarius tentas nebūtų susiraukslejes ir pasikeles
  8. kaip suprantu, tai 2pts9 priekabos stabdžiai yra vieno kontūro, tai ir stabdzius galima daryt 1 kontūro. Bėda tame, kad ant nupirkto traktoriaus net kompresoriaus nera. gal gali patarti kokius gudresnius vyriokus, kurie man ta kompresorių parinkti galetų? o pats savajam irgi nuo nulio sistemą darei? ar kompresorius jau buvo?
  9. Sveiki, Nenoriu kurti naujos temos, bet susiduriau su panasia problema. pirkau is vokiecio deveta valtra be oro kompresoriaus, o priekabos visos su oriniais stabdziais. Gal kas turi patirties perdarant-pritaikant koki kompresoriu? ar teks is valtros uzsakinet?
  10. o dėl visiskai nauju kombainu kokybes tai sutinku. 2 sezonai ciki, bet siemet prasidejo lysti visokios nesamones. seneliai tikrai geriau gaminti.
  11. kiek is senuku claas (buvo ir berods 46 ir 76 ir 86 ir 106) tai geriausiai laike claas dominator 86 5 m keder. kazkaip labai tinkamai parinktas variklio ir viso kulimo aparato santykis. guolius aisku reikia keist ir jie namazai kainuoja, bet jei tvarkingai sutvarkai tarnauja ilgam. reikia protingai tepti, ziureti variklio temperatūrą ir nuo lauku nusirinkti akmenis.
  12. Sveiki, kokia jūsų nuomonė apie DF K120 traktorius? mastau mtz nuo purskimo nuimt, nes jau savo atitarnavo.
  13. tai dabar gaunasi, kad nereikia sukti galvos ir skaičiuotis EDV? kas gali paaiškint, kaip susiję PSD su EDV? nes mokesciuose mergaite kazka bande išaiškint, bet iki galo taip ir nesupratau.
  14. turiu 171 ir su hitech ir su paprasta sankaba. paprastai keite sankaba gal 3 kartus, bet gamyklinis salniko brokas buvo, tai pastoviai lasedavo ir buksuojant supjaudavo. issiaiskino, dabar jau antri metai liux. del 50 km/h tai neverta. tiek paleksi tik tuscias, nes sis traktorius megsta per nelygumus "pajoti". hi-tech sistema gana savotiska (man asmeniskai kolkas nepatogi). Visoms valtroms laaaabai truksta svorio, butinai imk svori su priekine pakaba ir jei naudosi arimams, skutimui sustiprintą galine pakaba. 171C pradirbus netoli 4000h, 171H gal kokius 100h, tai dar tikslesnes nuomones neturiu. Dėkui Agnius už patarimus ir nuomone. visada prasom ai, dar kuro bakas labai mazas, jei pavyksta komplektuokis papildomą, nes max 8 h normaliam darbui.
  15. turiu 171 ir su hitech ir su paprasta sankaba. paprastai keite sankaba gal 3 kartus, bet gamyklinis salniko brokas buvo, tai pastoviai lasedavo ir buksuojant supjaudavo. issiaiskino, dabar jau antri metai liux. del 50 km/h tai neverta. tiek paleksi tik tuscias, nes sis traktorius megsta per nelygumus "pajoti". hi-tech sistema gana savotiska (man asmeniskai kolkas nepatogi). Visoms valtroms laaaabai truksta svorio, butinai imk svori su priekine pakaba ir jei naudosi arimams, skutimui sustiprintą galine pakaba. 171C pradirbus netoli 4000h, 171H gal kokius 100h, tai dar tikslesnes nuomones neturiu.
×
×
  • Create New...