Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 472
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

NMA portale pažiūrėjau pinigai užsakyti gruodžio 15d. Laukiu patenkinta -deja taip ir nesulaukus skambinu į NMA, gal sakau kur pasiklydo tie pinigai ( nes puslap[io niekaip neužkraudavo ), pasakė, kad nepasiklydo tik finansų ministerija neduoda pinigų, todėl ir nutraukė mokėjimus , kai tik duos tada ir perves :D Manau komentarų nereikia.... :icon-redface:

Paskelbta
tarkim taip kaip ash, va mane tai tikrai nukrecia kai prisimenu, jog perskaiciavimo diena arteja

Ir aš litais skolinausi, tik pas mane palūkanos fiksuotos :D

kokias uzfiksavai, jei ne paslaptis

Paskelbta

Nu nesakyk, kad taip baisiai... Pagalvok, jei litukais būtum pasiskolinęs...:)

Tas tai taip, bet kai dar už 2007m. kabo vis dar ,,administruojamos"

ekologinės išmokos... Mano pasitikėjimas NMA, kaip ūkininko partneriu (kuo jie labai garsiai visais kanalais reklamuojasi) visiskai kritęs

Paskelbta
tarkim taip kaip ash, va mane tai tikrai nukrecia kai prisimenu, jog perskaiciavimo diena arteja

Ir aš litais skolinausi, tik pas mane palūkanos fiksuotos :D

kokias uzfiksavai, jei ne paslaptis

6.7%

Paskelbta
rudeni tikrino NMA trukumu nerado,bet iki siol pinigu nera

Teks palaukti ilgeliau tada. Man pernai po patikrinimu pervede gal tik geguze. Bylos labai ilgai po patikrinimu keliauja iki sostines.

Paskelbta

Na gal sulauksim abieju iskarto :icon-rolleyes: . O taip tai nors aisku tapo jog gausim ir nacionaline netik ES ismoka ir jeigu teisingai supratau ir sudejau tai iseina nei daug nei mazai viso 388,77 lt/ha. Tik va apie pudimus lig ir neuzsimenama :icon-rolleyes:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...