Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 13 minutes , Minduksx pranešimas:

Daryk tyrimus, atrodo brangu bet tikrai verta. 

Tai taip, man net neatrodo brangu. Viskas jau sutarta del tyrimu. Taciau cia nauja zeme, buve zolynai daug metu, tai pirmi metai sejas. Nurasysim ir tam, kad plesinys :))

Paskelbta
Prieš 8 valandas, manttys pranešimas:

Kas mieziam gali but? Stovi taip jau kelinta savaite. Kazkas su dirbos sudetim toj vietoj. Kitur geriau20200523_150817.thumb.jpg.ab412bdd0a8c2f61e286a07b9575ac13.jpg20200523_150748.thumb.jpg.7818b3ca65be38fb9613f5c16f67158b.jpg

Miežis mėgsta puria dirvą ,o čia atrodo kaip betone....

Paskelbta
Prieš 12 valandų, manttys pranešimas:

Tai taip, man net neatrodo brangu. Viskas jau sutarta del tyrimu. Taciau cia nauja zeme, buve zolynai daug metu, tai pirmi metai sejas. Nurasysim ir tam, kad plesinys :))

vat tą patį norejau parašyt ar tai nebuvus pieva,nes pas mane irgi skirtumas yra kur į pievą pasėta,tik gal ne taip stipriai skiriasi,bet skiriasi

Paskelbta
prieš 22 minutes , Zvanas pranešimas:

Akivaizdu, kad nėra dirvos struktūros

Tau Gyti, isigijus avatarą, jis  labai atvėrė akis, ir bet koks žemės dirbimas yra tik blogis. Manau po metų kitų pats vėl ardysi tą dirvos struktūrą, tad skutikų labai į patvorį nepastatyk :)

Paskelbta
prieš 4 minutes , Remse pranešimas:

Tau Gyti, isigijus avatarą, jis  labai atvėrė akis, ir bet koks žemės dirbimas yra tik blogis. Manau po metų kitų pats vėl ardysi tą dirvos struktūrą, tad skutikų labai į patvorį nepastatyk :)

Akys atsivėrė dar iki įsigyjant tą sėjalką. O plūgas ir diskinis jau į Kirgiziją iškeliavo, pasilikau tik noraginį :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...