Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, Direktorius pranešimas:

reik eit popkornu pasiimt dabar gausi atklausyt morala uz rusiskai sulfata.... apie vertybes, morale, ir visa kita s :D

Tai sakau. Užsisakiau latviško sulfato. Bam atveža: Rusijos federacija, gamykla Ščiokin. Tai ką man daryt ? 😃

Paskelbta

Jei taip 100% pažiūrėjus, tai sunku trąšų gamybos rasti visai be Ru pėdsako: kinai perka Ru dujas, Europa/Lt perka Ru amoniaką, dar kiti Ru metalą įrengimams, amerika tai visai b... dėjus - viską :(((

Paskelbta
On 2025-02-14 at 17:06, JCB pranešimas:

Man ir sakydavo, kad aš gaunu iš to pačio kainyno kaip dutūkstantinis ūkis... Ok, gali sakyt ką nori jie, netikiu. 

Užsakau prekes suderėta kaina. Kitą dieną skambina, ta kaina nėra, bus brangiau. Pasikalbu su kaimynu po kurio laiko, sako va aš aną dieną už tiek pirkau (už kiek aš buvau pirmu kartu suderėjęs). Vadybos klausiu kas kame, tai sako tu gi niekad negausi tokios kainos kiek didesnis gauna.... :D partnerystės baigiasi ties pirmu suklupimu. 

Greit viskas išsispres, karas baigsis Landzberginiai turės atsiprašyti Lukašenkos ir  susitarti dėl 12 mljr. Baudos. Amerika lieps susidraugauti su Rusų. Ir vėl viskas bus kaip buvę. O tūlas Lietuvos ūkininkas vaikščios laimingas po laukus užmiršęs visus istorinius įvykius. Nes rūpestis bus ties 160 EUR/t kviečių kaina.

Paskelbta
prieš 29 minutes , rapolux pranešimas:

Jei taip 100% pažiūrėjus, tai sunku trąšų gamybos rasti visai be Ru pėdsako: kinai perka Ru dujas, Europa/Lt perka Ru amoniaką, dar kiti Ru metalą įrengimams, amerika tai visai b... dėjus - viską :(((

tai faktas. Bet atsiverciu pvz didžiausius LT moeksčių mokėtojus. 43 vietoje yra tokia įmonė achema, kuri gamina tai, ko man reikia. Tai mano pinigas nueis LT dirbanciam darbuotojui, kuris perka Lt parduotuvėj, augina Lietuvos piliečius ir t.t.

Ir tai man yra svarbiau nei keli sutaupyti eurai.

Paskelbta
prieš 39 minutes , manttys pranešimas:

tai faktas. Bet atsiverciu pvz didžiausius LT moeksčių mokėtojus. 43 vietoje yra tokia įmonė achema, kuri gamina tai, ko man reikia. Tai mano pinigas nueis LT dirbanciam darbuotojui, kuris perka Lt parduotuvėj, augina Lietuvos piliečius ir t.t.

nuo tonos 20-30eur skirtumas cia keli eurai?

Paskelbta
prieš 22 minutes , manttys pranešimas:

Bet koks tu naivuolis – atrodo, lyg gyventum Teletabių pasaulyje. Pati Lubienė kaunasi su likusiais akcininkais dėl Achemos pardavimo, o pagrindiniai pirkėjai – Rusijos oligarchų investuotojai, veikdami per „labai europietišką“ Vengrijos valstybę ir ten įkurtus verslus.

Elektra, kurią perkame iš Švedijos, taip pat gaminama su Rusijos kapitalo investicijomis. Dabar tiksliai neatsimenu pavadinimo, bet vienas iš vėjo jėgainių parkų Žemaitijoje, žvelgiant į akcininkų struktūrą ir investicines bendroves, turi tiesioginių sąsajų su Rusija.

Žodžiu, atsijungėme nuo BRELL žiedo, bet ne nuo rusų. Norime nepirkti trąšų iš Rusijos, bet galų gale vis tiek gauname rusiškas trąšas. Kalio chloridas, kuris naudojamas daugumos fabrikų kompleksinių trąšų gamyboje, dažniausiai yra baltarusiškas.

Be to, rusiškas azotas ir baltarusiškas kalis sėkmingai keliauja į Vokietijos ir Prancūzijos ūkius, ir jie kažkodėl dėl to galvos nesuka.

Paskelbta

Ir dar toks mano asmeninis pastebėjimas – tik viena „Achema“ yra tokia nelanksti, kad Lietuvos ūkininkams nesugeba pasiūlyti nei geresnės kainos, nei aukštesnės kokybės. Nesvarbu, ar perki 100 tonų, ar 5 tūkstančius tonų – kiekis jokios įtakos kainai neturi.

Gali būti, kad ten žmonės dirba su medinėmis smegenimis, kurias geniai lesa.

Paskelbta
prieš 3 minutes , manttys pranešimas:

man taip, tau gal ne.

Kai pinigais lyja dirbant samdomą darbą tai kas čia tie keli, keliasdešimt ar kelti tūkstančiai eur. Ūkininnkas ne dėl pinigų dirba šeip jam patinka krauti kapitalą visiem kitiem tik ne sau ir savo šeimai. 
 Respect @manttys tu esi valstybės pamatas. 

Paskelbta
prieš 1 minutę , AG Paulius pranešimas:

Kai pinigais lyja dirbant samdomą darbą tai kas čia tie keli, keliasdešimt ar kelti tūkstančiai eur. Ūkininnkas ne dėl pinigų dirba šeip jam patinka krauti kapitalą visiem kitiem tik ne sau ir savo šeimai. 
 Respect @manttys tu esi valstybės pamatas. 

ačiū už komplimentus.

Paskelbta
prieš 23 minutes , AG Paulius pranešimas:

Bet koks tu naivuolis – atrodo, lyg gyventum Teletabių pasaulyje. Pati Lubienė kaunasi su likusiais akcininkais dėl Achemos pardavimo, o pagrindiniai pirkėjai – Rusijos oligarchų investuotojai, veikdami per „labai europietišką“ Vengrijos valstybę ir ten įkurtus verslus.

Elektra, kurią perkame iš Švedijos, taip pat gaminama su Rusijos kapitalo investicijomis. Dabar tiksliai neatsimenu pavadinimo, bet vienas iš vėjo jėgainių parkų Žemaitijoje, žvelgiant į akcininkų struktūrą ir investicines bendroves, turi tiesioginių sąsajų su Rusija.

Žodžiu, atsijungėme nuo BRELL žiedo, bet ne nuo rusų. Norime nepirkti trąšų iš Rusijos, bet galų gale vis tiek gauname rusiškas trąšas. Kalio chloridas, kuris naudojamas daugumos fabrikų kompleksinių trąšų gamyboje, dažniausiai yra baltarusiškas.

Be to, rusiškas azotas ir baltarusiškas kalis sėkmingai keliauja į Vokietijos ir Prancūzijos ūkius, ir jie kažkodėl dėl to galvos nesuka.

galima ziureti kur lietuviska dalis didziausia, jei visi ziuretu real politik, tai kam ta Lietuvele, senai reik prie lenku rusu ar vokieciu jungtis. zodz kai pasensi suprasi ne visada pinigas svarbiausia,reik ir kazkokias vertybes islaikyt... o tai elgesys, kaip tu laisvo elgesio panu.

Paskelbta

Pirkau ir aš lietuvišką. 

Kolkas del frakcijos stambumo ar kitokių su ja problemų neturėjau.

Uzbekiška sušoko ilgiau pastovėjus.

Amerikietiškoj buvo gabaliukų kurie trikdė trešimą.

Gruziniškoj buvo nemažai smulkių dulkių kurios kaupdavosi treštuvo apačioj ir taip norma pabėgdavo.

Su lenkiška problemų nebuvo (gal kažkiek smulkesnė).

Rusiškos neperku nes nenoriu.

Paskelbta
prieš 45 minutes , AG Paulius pranešimas:

Vel jupiteris atsidure rysio zonoje

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas:

Nu čiulpkit jūs tą rusų vamzdį kiek norit, laisvė rinktis. Bet kai pradedat pamokslaut žmogui, kuris sąmoningai renkasi kuo mažiau pinigų duot agresoriui, tai čia jau viršūnė.

bet zinai butent tie kurie suataupys 20 eurų ruskovai produkcijai garsiausiai reks, kad jiem blogai, valstybe skriaudzia, mazos supirkimo kainos ir t.t.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...