Jump to content

Direktorius

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Direktorius paskutinį kartą gavo apdovanojimą Birželio 10 2015

Direktorius paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Pasvalys

Direktorius pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Turėjau omenyje puspriekabę kabinamą prie traktoriaus. Na aišku sezonas dar toli, tai gal sugalvosim pagaminti ir turėsime pasiūlyti sunkvežimio puspriekabę su balnu kabinamu prie traktoriaus. Remontuojame priekabas, gaminame kėbulus ir iki sezono turėsime kelias laisvas priekabas/puspriekabes, jei niekas nenupirks. Tai turiu tokia mintį, kad gal būtų norinčių nuomotis, tik vėl neaišku ar kam tokios paslaugos reikėtų ir kiek ūkininkai būtų linkę už tai mokėti.
  2. Sveiki. Taip, su priekabų nuoma yra sunkoka, bet pamačius jūsų postą, pasidarė įdomų, kiek ūkininkai galėtu skirti puspriekabės nuomai sezonui ar kitokiam laiko tarpui, kuri veža tarkim 20T kviečių?
  3. Sveiki. Noreciau isgirsti protingu patarimu. Nupirkau Ford 8970 su perkaitintu varikliu ir noreciau prikelti naujam gyvenimui Gal kas galetu patarti kur geriau remontuoti varikli? Isimti isimsim patys, o daugiau kur remontuos kas, dar nenusprendziau Vieni su dalimis ir perrinkimu paprase iki 6 k euru, kiti tik iki 2k euru, tai db galvoju kodel tokie kainu skirtumai. Ar kazka kazkurie geriau daro, ar kitokias dalis sumeta. Is anksto aciu uz pagalba.
  4. Direktorius

    pupu auginimas

    Sveiki. Gal netycia pas kazka dar yra uzsilike pupu seklos? Bet domina tik FUEGO veisle. Reiketu dar apie kokias 3 tonas. Miestas nelabai svarbu, bet geriau butu kuo arciau Pasvalio.
  5. Direktorius

    PLŪGAI

    Siaip zmogus klause butent tik apie situos du variantus. pritariu kad dabartiniai dar geresni, bet is situ dvieju tai turetum suprasti kuris geresnis. ir be to tik vienam varztu apvertimas reguliuojasi, o kitam sukiojasi papildoma ivore ant cilindro. Aisku ji vienodai veikia verciant i abi puses. Kalbant apie traktoriu, tai jei viskas isklere, tai reikia arba susitvarkyti, arba laukti kol greitu metu bus dar daugiau remonto....
  6. Direktorius

    PLŪGAI

    Jei renkiesi butent is situ dvieju variantu, tai pirmas yra geresnis. skirtingi todel, kad vienas naujesnis, kitas senesnis. Antroje foto esancio pjugo galva silpnesne ir dazniau su ja gedimu pasitaiko. aisku remontas gal ir pigiau, nes vertimo asies restauravimas apie 500lt kainuoja, dar pora guoliuku ant kojos ir viskas pakeista, o pirmoje foto esanti galva berots vadinasi e-160. Pastaroji daug tvirtesne ir joje stovi guoliai. Zinoma plugai su tokia galva vos ne ant puses brangesni devetos texnikos rinkoje, bet mano nuomone jie ir geresni. Pats dyrbu su tokia vertimo galva, taciau plugas es-80 5 korpusu. didesniam plugui gal tik pats cilindras permenkas, bet siaip pakolkas kitokiu bedu nebuvo iskile, tai keturvagiui tokia galva manau pats tas.
  7. Siemet nupirkom rolmako 4m prikabinama su lyginimo lenta, 56cm diametro ofas diskais hidrauliniu gylio reguliavimu ir metaliniu volu, (nepamenu kaip vadinasi volas, bet panasiai kaip vaderio ar kitu, tokios kaip lekstes suvirintos ant metalinio vamzdzio). Suskutem virsh 100ha. isbandeme ir per lietu ir sausoje dirvoje, razienose, arime ir mishke per jaunus krumus ir kur zole virsh traktoriaus kapoto. Pagal kaina tikrai nepasakyciau kad blogas daiktas, aisku kadangi su tokiu volu buvo pirmi skutikai, tai minusu islindo, bet garantinis viska apsieme sutvarkyti. Siaip visur dirbo graziai, negaliu skustis. Ir kaip cia komentavo kad zaliuojancios pievos nesuskuta, tai drysciau neigti, nes isbandziau tiek per apleista pieva, tiek per krumus ir visur viskas puiku. Na aisku suskutus zole kuri daugmaz +/- sulyg traktoriaus kapotu antra karta vaziuojant kaip ir uzsikishinejo tarp disku, bet manau cia visiem taspats butu. Aisku gamykla jau zino savo minusus, patvarkys bedas, o siaip daugiau visai jis patiko.
  8. Sveiki. Istiko panasi problema kaip kad cia foto ydetos buvo, subirejo darbinio guoliai. Atsukau virsutini dangteli, issukau juostu ytempimo varztus, istraukiau ten tas juostas per gala ir toliau dabar matau ta velena kur tas guolis subirejo. Pabandziau patraukti velena, tai jis kliba aukstyn zemyn is guolio, bet issitraukt neissitraukia. Ka reikia daryti? Ar tik nereikes skirti traktoriaus per puse? Traktorius Belarus 952 2002metu. Anktesnes temas ziurejau bet daugiau info neradau
×
×
  • Create New...