Daruxs Paskelbta Vasario 11, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 11, 2025 man kelis kartus atveze nekokybisku trasu... neėmiau..sake daugiau nebevešššš... rapolux 1
Gunia Paskelbta Vasario 11, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 11, 2025 prieš valandą, Deutz fahr pranešimas: Tai reikia tiketis, kad reikalu su tokiais nebus tai tu israsyk jiems saskaitas uz grudu atvezima ner taip lengva lakstyti nuo vieno prie kito
ceck Paskelbta Vasario 11, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 11, 2025 prieš valandą, Daruxs pranešimas: man kelis kartus atveze nekokybisku trasu... neėmiau..sake daugiau nebevešššš... Tai dabar tik kokybiškas vešššš
JCB Paskelbta Vasario 11, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 11, 2025 Prieš 4 valandas, Gunia pranešimas: koncernas taip pat..sakau as pasiimsiu is rajono. Tai ne sako atvesim tiesiai iš Klaipėdos ..pyst 200eur * Npk pirkau rudeniui, tai iš klaipėdos neskaičiavo transporto, o jei būtų vežę iš elevatoriaus sandėlio už 6km esančio, tai tonai +7€. Prieš 7 valandas, Deutz fahr pranešimas: Ar pirkot kas is agrochema trasu? Kaimynui israse saskaita trasos+ transportas atskira eilute. O gal galima vezant grudus jiems israsyti grudai+transportas? Tarkim jei sutarė tona 300€, o gal sąsk išrašė trąšos 293€+7€ transportas? Tegul pasitikslina, ne kartą yra taip buvę, nes negali kitaip išrašyti.
rapsai20 Paskelbta Vasario 12, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 12, 2025 Prieš 17 valandų, Deutz fahr pranešimas: Ar pirkot kas is agrochema trasu? Kaimynui israse saskaita trasos+ transportas atskira eilute. O gal galima vezant grudus jiems israsyti grudai+transportas? Nzn kaip siemet, bet pernai tai kai visa fura perki tai neprasydavo papildomai uz transporta rapolux 1
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 12, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 12, 2025 Nebukit naivus už viską susimokat, ir transportą ir visą kitą, jai pristato į kiemą, už ačiū tikrai niekas neveža Gunia and Gintas. 2
Skatikas Paskelbta Vasario 12, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 12, 2025 prieš 3 minutes , AG Paulius pranešimas: Po kiek NPK trašos ? NPK 14-14-21 595 kreditas šiai dienai LA
AG Paulius Paskelbta Vasario 12, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 12, 2025 prieš 2 minutes , Skatikas pranešimas: NPK 14-14-21 595 kreditas šiai dienai LA uuu..
agronoms Paskelbta Vasario 12, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 12, 2025 Orkų valstybėj salietra 210 doleriu t,15-15-15 310...Tiesiog palyginimas....
gabijasu Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Prieš 8 valandas, agronoms pranešimas: Orkų valstybėj salietra 210 doleriu t,15-15-15 310...Tiesiog palyginimas.... Kas ta Orka?
MFarmer Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 2 minutes , gabijasu pranešimas: Kas ta Orka? Iš Zalupistano Ukius_bulvinskis 1
Bauer Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Oficialiai tai vadinama rusijos pederacija Gintas., Ukius_bulvinskis and axe 2 1
Tomas01 Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Prieš 3 valandas, gabijasu pranešimas: Kas ta Orka? Rusai dažnai vadinami „orkais“ kaip pravardė, ypač nuo 2022 m. Rusijos invazijos į Ukrainą. Šis terminas atsirado tarp Ukrainos gynėjų ir jų rėmėjų kaip būdas dehumanizuoti agresorių ir pabrėžti jo brutalumą. Keletas priežasčių, kodėl šis palyginimas prigijo: 1. Orkai fantasy pasauliuose dažnai vaizduojami kaip brutalūs užkariautojai – jie naikina, plėšia ir griauna civilizacijas. Tai sutapo su Rusijos kariuomenės veiksmais Ukrainoje. 2. Orkai paprastai yra beasmenė masė, vykdanti valdovo įsakymus – ši analogija primena Rusijos kareivius, kurie aklai vykdo įsakymus, nepaisydami moralės ar pasekmių. 3. Tolkieno kūryboje orkai dažnai atitinka totalitarinių režimų kariuomenes – pavyzdžiui, Saurono armijos palyginamos su nacistine ar sovietine kariuomene. 4. Rusijos propaganda dažnai vaizduoja savo kariuomenę kaip „antifašistus“, bet elgiasi priešingai – tai primena orkų pasaulėžiūrą, kur jie tiki savo teisumu, nors patys elgiasi kaip užkariautojai. Shimshius, Bauer, Ukius_bulvinskis and 2 others 5
Auguliss Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Prieš 14 valandų, AG Paulius pranešimas: Po kiek NPK trašos ? 7-20-28 534e su atidejimu LA pries savaite
AG Paulius Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 32 minutes , Auguliss pranešimas: 7-20-28 534e su atidejimu LA pries savaite Sveiki, bičiuliai ūkininkai ir „Ūkininkai“! Iškelsiu tokį retorinį klausimą dėl pačio forumo vertybių – koks tikslas tokio forumo ir tokios temos, kai pagal konkurencijos įstatymą padarome meškos paslaugą prekybininkams? Paradoksas, bet nuojauta kužda, kad tarp ūkininkų čia privisę įvairaus raugo vadybininkų ir įmonių atstovų, kurie tik ir stebi, kas parašys sužinojęs kainą, kad pagal tai nustatytų kainodaros rėmus. Šaunuoliai, manau, ateityje galėsiu jums padėti kainodaros tikslais – pasaulyje yra taikoma praktika Price Transparency smagus metodas skatinantis konkurencingumą. Toks jausmas, kad žmonės į forumą („community“) susiburia tam, kad padėtų vieni kitiems ir veiktų bendruomenės principu. Bet kai akivaizdi pagalba yra blokuojama, postai trinami tarsi niekur nieko, iškyla forumo administratoriaus atsakomybės klausimas. Kas mes tokie esame ir kam dirbame? Čia ne Šiaurės Korėja ar Baltarusija, kur žodžio laisvė yra tam tikrose rėmuose. Nepamirškit ištrinti mano šito posto nes jis griauną sistemą Amber, T-40 and simasd 3
Deere Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Tai kokias kainas kas nugirdot šiai dienai azotinių trąšų?
jawax Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Rinka gal sustojo nuo tokių kainų, nes niekad nėra buvę, kad vadybininkai skambintų taip aktyviai, kaip šią savaitę Deere 1
Bulvinykas Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 24 minutes , AG Paulius pranešimas: Sveiki, bičiuliai ūkininkai ir „Ūkininkai“! Iškelsiu tokį retorinį klausimą dėl pačio forumo vertybių – koks tikslas tokio forumo ir tokios temos, kai pagal konkurencijos įstatymą padarome meškos paslaugą prekybininkams? Paradoksas, bet nuojauta kužda, kad tarp ūkininkų čia privisę įvairaus raugo vadybininkų ir įmonių atstovų, kurie tik ir stebi, kas parašys sužinojęs kainą, kad pagal tai nustatytų kainodaros rėmus. Šaunuoliai, manau, ateityje galėsiu jums padėti kainodaros tikslais – pasaulyje yra taikoma praktika Price Transparency smagus metodas skatinantis konkurencingumą. Toks jausmas, kad žmonės į forumą („community“) susiburia tam, kad padėtų vieni kitiems ir veiktų bendruomenės principu. Bet kai akivaizdi pagalba yra blokuojama, postai trinami tarsi niekur nieko, iškyla forumo administratoriaus atsakomybės klausimas. Kas mes tokie esame ir kam dirbame? Čia ne Šiaurės Korėja ar Baltarusija, kur žodžio laisvė yra tam tikrose rėmuose. Nepamirškit ištrinti mano šito posto nes jis griauną sistemą Tai tu ir esi vadybininkas. Kai negali laisvai savęs reklamuot, tada pradedi verkt apie žodžio laisvę. Ir ruskų trąšų pardavinėjimas tai čia pagalba mums ar orkams? Deutz fahr, Gintas., manttys and 2 others 5
Deutz fahr Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 32 minutes , AG Paulius pranešimas: Sveiki, bičiuliai ūkininkai ir „Ūkininkai“! Iškelsiu tokį retorinį klausimą dėl pačio forumo vertybių – koks tikslas tokio forumo ir tokios temos, kai pagal konkurencijos įstatymą padarome meškos paslaugą prekybininkams? Paradoksas, bet nuojauta kužda, kad tarp ūkininkų čia privisę įvairaus raugo vadybininkų ir įmonių atstovų, kurie tik ir stebi, kas parašys sužinojęs kainą, kad pagal tai nustatytų kainodaros rėmus. Šaunuoliai, manau, ateityje galėsiu jums padėti kainodaros tikslais – pasaulyje yra taikoma praktika Price Transparency smagus metodas skatinantis konkurencingumą. Toks jausmas, kad žmonės į forumą („community“) susiburia tam, kad padėtų vieni kitiems ir veiktų bendruomenės principu. Bet kai akivaizdi pagalba yra blokuojama, postai trinami tarsi niekur nieko, iškyla forumo administratoriaus atsakomybės klausimas. Kas mes tokie esame ir kam dirbame? Čia ne Šiaurės Korėja ar Baltarusija, kur žodžio laisvė yra tam tikrose rėmuose. Nepamirškit ištrinti mano šito posto nes jis griauną sistemą O pats nepriklausai kazkokiai imonei? Palauk, leisk spet - prasideda hi, ir pasibaigia kos matyt ir pats turi interesa, kad i foruma lendi
AG Paulius Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 31 minutes , Deutz fahr pranešimas: O pats nepriklausai kazkokiai imonei? Palauk, leisk spet - prasideda hi, ir pasibaigia kos matyt ir pats turi interesa, kad i foruma lendi Šaunu, kad esi apie ją bent kažkiek girdėjęs aš tikiu tuo ką darau ir žinau dėl ko tai darau. Mūsų įmonės vertybinė politika teigia mūsų bendrą siekį padėti ūkininkams atsovaujant jų interesą, didinant jų derybines galias ir sukurtą vertę paliekant ūkininkų rankose. Aš esu visiškai atviras ir ramus nes prieš įdėją nei vienas verslas nėra pajėgus varžytis. O ūkininkų bendruomenė auga ir tikiu, kad augs toliau. @Bulvinykas, @Deutz fahr tai yra kelio pasirinkimas kuriuo nori, ar norės eiti ūkininkai. Kelias "community" ir beresursė dalinimosi ekonomika, kada verslas priklauso ūkininkų bendruomenei, ar pavienis lažas auginant kapitalą.
Zilvis55 Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 2 minutes , AG Paulius pranešimas: Šaunu, kad esi apie ją bent kažkiek girdėjęs aš tikiu tuo ką darau ir žinau dėl ko tai darau. Mūsų įmonės vertybinė politika teigia mūsų bendrą siekį padėti ūkininkams atsovaujant jų interesą, didinant jų derybines galias ir sukurtą vertę paliekant ūkininkų rankose. Aš esu visiškai atviras ir ramus nes prieš įdėją nei vienas verslas nėra pajėgus varžytis. O ūkininkų bendruomenė auga ir tikiu, kad augs toliau. Bla bla bla... pagalba ūkininkams, partnerystė, vertybės.... Parodyk nors vieną vadybininką/firmą kuri atvirai ir viešai skelbtųsi apie tikrus tikslus kurių pagrindinis - siekti kuo didesnio pelningumo? Visi savo prekes/paslaugas apvynioja į gražų popierėlį ir pasismailinę liežuvius ir pasirinkę gražių, idomesnių, paryškintų žodžių pateikia vienokia ar kitokia forma mums. Witalikas, Gintas. and Deutz fahr 3
Deutz fahr Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 7 minutes , AG Paulius pranešimas: Šaunu, kad esi apie ją bent kažkiek girdėjęs aš tikiu tuo ką darau ir žinau dėl ko tai darau. Mūsų įmonės vertybinė politika teigia mūsų bendrą siekį padėti ūkininkams atsovaujant jų interesą, didinant jų derybines galias ir sukurtą vertę paliekant ūkininkų rankose. Aš esu visiškai atviras ir ramus nes prieš įdėją nei vienas verslas nėra pajėgus varžytis. O ūkininkų bendruomenė auga ir tikiu, kad augs toliau. Tai gal ministerijoje dirbdamas galejai daugiau ir geriau atstovauti ukininkus nei dabar su savo reklamomis. Man visiskai neidomu tokios imones. Sugebu atsidaryti vic puslapi ir susipildyti duomenis. Ir vau, visa tai nemokamai Ukius_bulvinskis and Gintas. 2
AG Paulius Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 1 minutę , Deutz fahr pranešimas: Tai gal ministerijoje dirbdamas galejai daugiau ir geriau atstovauti ukininkus nei dabar su savo reklamomis. Man visiskai neidomu tokios imones. Sugebu atsidaryti vic puslapi ir susipildyti duomenis. Ir vau, visa tai nemokamai Galiu tik pasidžiaugti jau esi progresyvus ūkininkas, išmokai užsipildyti vic. lentelę turi potencialo išmokti ir daugiau, svarbiausiau kad tam turi laiko ir tai nekelia tau nepatogumų.
Deutz fahr Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 1 minutę , AG Paulius pranešimas: Galiu tik pasidžiaugti jau esi progresyvus ūkininkas, išmokai užsipildyti vic. lentelę turi potencialo išmokti ir daugiau, svarbiausiau kad tam turi laiko ir tai nekelia tau nepatogumų. Smagu, kad moki graziai pasisaipyti is ukininku, esamu ir o gal ir busimu klientu. Vat, top1 vadybininkas
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti