Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
On 2025-01-19 at 11:18, M&M pranešimas:

Iš BA pirkau tai suomiškas sakė, ar tikrai suomiškas bus nežinau - dar neatvežė...

Man jau atvežė, maiše žiūrint labai graži granulė kaip plastiko būna galima sakyti, suomiškas sijotas.

Paskelbta
Prieš 15 valandų, AgroP pranešimas:

Anksčiau buvo paima mėginį, prasijoja ir tik tada daro tyrimą. Tai dabar galėtų irgi taip daryti, tik tyrimą daryti iš tų kas iškrito- būsim pirmi pasaulį su kokybe :D ir dar toliau keliasi standartus, tai tikrai ūkininkai bus kalti, kad per mažai azoto perka...

Paskelbta
Prieš 10 valandų, axe pranešimas:

Ar esat kas girdeje kad vadyba sakytu priesingai? :D kad sakytu nepirkt nes turetu pigti :D

pries 2 metus jie sugriuvo, nes kažkas pradėjo mesti kainą (o galėjo visi išlaukti kol pirks po 700). dabar pasimokė iš klaidų, laikys bendrą lygį iki galo ir gerai užsidirbs

Paskelbta
Prieš 12 valandų, axe pranešimas:

Ar esat kas girdeje kad vadyba sakytu priesingai? :D kad sakytu nepirkt nes turetu pigti :D

esu girdėjęs ir ne kartą, bet taip ir nepigo, o su grūdais esu girdėjęs daug nedaryk nes turėtų brangt ir kai tik paklausydavau visad pralošdavau, tai dabar neklausau nieko ir po kol kas sekasi 🤣

Paskelbta
Prieš 6 valandas, manttys pranešimas:

pries 2 metus jie sugriuvo, nes kažkas pradėjo mesti kainą (o galėjo visi išlaukti kol pirks po 700). dabar pasimokė iš klaidų, laikys bendrą lygį iki galo ir gerai užsidirbs

nieko jie neprisimokė jeigu nori parduoti o pardavėjų daug turi mažinti kainas

Paskelbta
prieš 47 minutes , ukininkas ed pranešimas:

Rudenį siuntinėjo visokias apklausas kaip apsirūpinę azotu, matyt kad ne visi užsipirkę, tad kodėl kainų nepakelt 🤣  visvien pirks ir tręš 😉

Paskelbta
prieš 52 minutes , ukininkas ed pranešimas:

tais metais jie suvaziavo i minusa, nes nebuvo vieningi. butu visi pirke po 700 trasas , bet pardave po 500 ir pigiau

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...