Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Pervariau visa tema nuo pradzios iki galo. Idomiausi pirmi 12 puslapiu :icon-redface::icon-wink: Taip sakant siokia tokia nostalgija ir malonus prisiminimai. Praktiskai man tada prasidejo pazintis su voru, shauliniu, zmogum-is-miesto veliau arimas, bulvininkas ir kiti. Labai smagu, tarsi kokia gyvenimo istorija :icon-wink:

Paskelbta
Pervariau visa tema nuo pradzios iki galo. Idomiausi pirmi 12 puslapiu :icon-redface::icon-wink: Taip sakant siokia tokia nostalgija ir malonus prisiminimai. Praktiskai man tada prasidejo pazintis su voru, shauliniu, zmogum-is-miesto veliau arimas, bulvininkas ir kiti. Labai smagu, tarsi kokia gyvenimo istorija :icon-wink:

gal jau yra ateities planų renkantis sekantį kombainą :)

Paskelbta

Joo šitoj temoj parašiau savo pirmą posmą ir dabar tai vis dar aktyviausia mano tema (kaip ir Algio) išaugo 70 lapų virš 1000 posmų, iš jų 264 mano ir 94 algio, taigi bendrom jėgom triačdalį šitos temos prirašėm ;)

Paskelbta

Kas del ateities planu tai visuomet zmogus turi ju. Jeigu tektu rinktis is naujo tai butu galbut caseih 8120 ,9120 arba NH CR :icon-rolleyes: . Knyga ? Iki jos dar skystos blauzdos na bet tinkamai suredagavus ziurek ir straipsnis iseitu :icon-wink:

Paskelbta
Kas del ateities planu tai visuomet zmogus turi ju. Jeigu tektu rinktis is naujo tai butu galbut caseih 8120 ,9120 arba NH CR :icon-rolleyes: . Knyga ? Iki jos dar skystos blauzdos na bet tinkamai suredagavus ziurek ir straipsnis iseitu :icon-wink:

hibridiniai netraukia? šiaip to pačio CR'o rekordas t/h nėra įspūdingas :)

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Jei kam įdomu, kaip dirba Claas 3D sistema (taip dirba tik viršutinis sietas):

XsKiGyxgMac

Čia CNH kombainuose 3:25 (kartu korizontalumą išlaiko kratoma lenta, ventiliatorius, visi sietai):

R4FbVYl-XiU

Ateities kombainiukai :icon-neutral::D

ssGhSS6Qrp0

Paskelbta
ALpėse :) manau youtube matei vaiždelių kaip kanuose kulia tai vat ten ir pasiteisina

Na nebūtinai Alpėse. Praktiškai visa Italija vieni kalnai, todėl didžioji dalis kombainų ten kalniniai.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Ir kuom tau tie "triperiai" nepatinka :icon-rolleyes::icon-wink:

ta prasme "triperiai" bendrai kalbant apie visus gelzgalius neišskiriant kazkios konkrecios markes. As kalbu apie pati procesa konkreciai siuo atvėju Claas perdazė ir pasidarė caterpileris... :angry-steamingears: Jauciu tuoj antiglobalistu pasidarysiu :eusa-think:

Paskelbta
Ir kuom tau tie "triperiai" nepatinka :icon-rolleyes::icon-wink:

ta prasme "triperiai" bendrai kalbant apie visus gelzgalius neišskiriant kazkios konkrecios markes. As kalbu apie pati procesa konkreciai siuo atvėju Claas perdazė ir pasidarė caterpileris... :angry-steamingears: Jauciu tuoj antiglobalistu pasidarysiu :eusa-think:

Pirma pasidomėk, kodėl taip buvo daroma. Šiuo metu jau parduoda tikru vardu.

Paskelbta
O man asmeniskai CAT nudazimas arciau sirdies negu claas :icon-rolleyes: , na bet cia jau skonio reikalas.

O man kaip tik Claas spalvos daug mielesnės ir gražesnės :) Bet, kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama :icon-wink:

Paskelbta

Klausimas: Kaip kombainas skaičiuoja savo skaitliuke hektarus? (nuo įjungto kederio,vaziavimo greičio ir kederio pločio?). man galai nesueina su realiai nukultais plotais ir rodomu kurkas mažesniu nukultu plotu kombaine :eusa-think:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...