Jump to content

dziedas

Nariai
  • Pranešimai

    2160
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Visas nario dziedas paskelbtas turinys

  1. dziedas

    žiemkenčių buklė

    butu labai viskas paprasta jei tie kas isduoda leidimus kirtimui povisko ir priimtu iskirsta miska, kelius po medienos isvezimo apziuretu ar nesugadina ar sutvarkyti keliai ir baudas israsinetu , jei ne kito leidimo tokiem neisduot. Nes daugiausiai taip elgesi stambesniu kirtimu profesoriai. be to lauko keliukai skirti privaziuoti prie zemes sklypu o ne medienai vezti,medienai yra skirti misko keliai ir misko kvartalai bei 2m ribos tarp sklypu.
  2. dziedas

    Claas kombainai (informacija)

    Na 1200 galima ir maziau vienas NZ , du pjauna...
  3. na dar ir nuo tampytojo daug priklauso...
  4. vadinasi neturetum bedu su pusasiais tureti.
  5. dziedas

    Savadarbės priekabos

    i m. bandymu stoti visais laikas reikejo... tik nuo rajono inzinieriaus priklause ar nusius, ar ant savo galvos atsakomybe prisims ir registruos
  6. dziedas

    Ašiniai kombainai

    normalu geram lauke, gera diena. O jei derlius 4-5t/ha tai ir daugiau. 50ha*5t/ha =250t/diena. O tiek juokas per diena su tokiu prisniot.
  7. dziedas

    Claas kombainai (informacija)

    tai reik du kombainus 300ha turet... vienas sugedo i kita persedai...
  8. beda tame kad mtz 82 isvis nebuvo projektuotas tampyti puspriekabes. Tik pts 4 kuri yra priekaba ir vertikalios apkrovos neduoda...tik tempimo... ir kabliai jame tempimo. Naujesniuose yra ir puspriekabiu kabliai, bet kazkodel dauguma visvien naudoja tempimo itaisus. delto ir pusasiai luzineja...
  9. dziedas

    Claas kombainai (informacija)

    pabandyk kasmet pasikeist ir daug bedu issipres...
  10. dziedas

    GEDIMAI

    Greiciau gerai maude, atidreko davikliai. Prie didesniu apsuku sukila itampa ir ismeta transmisija isdziuvus turėtu pasveik
  11. Vienas pliko variklio,kitas su pribambasais ka variklis suka t.y.generatoriai kondiskes kompresoriai ir t.t.
  12. dziedas

    T-150

    traukes sarnyrai nelaisvi kur nuo kolonkes i pusremi eina?
  13. lakstes ir jau uzdares karjera, tvora turi buti tik jei status slaitas kasimo vietoje, o ir tvoros apibrezimo tokio kaip ir nera, viela apjuosk ir kaip ir tvora skaitosi..., beje nepamirskit kad tame paciame sklype pasidinti ar atidaryti kita karjera galesite tik po 10 metu.
  14. pradziai siulau ten nueiti jie pagrindiniai ir jie viska pasakys ka turi nuveikti.
  15. ir kokie cia reikalai? 2 dienas su popieriais palakstyti ir vienas vakaras namuose namu darbus pasidaryt. o siaip agentura kreipiesi ir trys parasus (zemetvarka, melioratoriai,agentura) susirenki dar motyvacini rasta surasai su paskaiciavimais kiek reikia zvyro paciam.
  16. dziedas

    pupu auginimas

    tai kad pagal paties parasyma tik su skylutemis ir set, kam dar ta sekla?
  17. kainu nesumazino niekam po sutarties pasirasimo ir jau grudus ivezus?
  18. dziedas

    pupu auginimas

    prajuokinai ... isko supirkejai tada gyvens?
  19. siemet lin and ag niekam neuzkliuvo?
  20. dziedas

    pupu auginimas

    drisciau abejoti del dirvos lengvumo itakos derliui...greiciau atvirksciai.
  21. dziedas

    pupu auginimas

    bus daigios, tas daigumui mazai itakos turi.
  22. Pradeda nusibost... toks uzsisprusiu bukumu atsiduodantis mastymas.As pasakiau grubu principa.O ne visa shema. negausi to per ziema... gal per 10 ziemu ir sugebesi issigrynint jei pries tai mokslus kokius baigsi apie selekcija. Gal rekomenduotumet ir man tokia valomaja kuri atrenka grudus pagal spalva, forma,daiguma ir dar aibe parametru? Kuriu tikrai nei pats nezinau? Nors ka cia jums aiskint jei jums sekla prasta tik tada kai joja ant puses mieziu yra ir didziausias galvos skausmas kaip miezius nuo kvieciu atskirti sekloje.
  23. Gal profesoriai pagalvokit kokiu budu bendrai siurblys tepasi tada ir mistiniu salniku nustosit ieskot. Salnikas skiriantis kura nuo tepalo yra tik vienas zemo slegio kuro pompeles.
  24. Grubiai tariant paimi koki c10 koki kilograma ir atrenki rankitem vienodus grazius grudelius kelis kartus taip paseji atrenki uzaugusius praravi kurie neatitinka tos veisles ir turi A.
×
×
  • Create New...