Jump to content

Kombaino išsirinkimas


Algis...

Recommended Posts

Na apie kombainus ilga kalba. tuo labiau, kad 300AG svorio kategorijoje didziausia konkurencija (Claas, JD, NH, Fendot, Case ir netgi tikia egzotika kaip Laverda ar deuts). Patarimas tuks: pasikalbeti su panasias 8kininkais kaimynais (panasios zemes derliai kulturos ir tt), Kas gerai svencionyse nebutinai tiks pasvaliui ir kas tinka seklininkui netiks ekologinam ir t.t

Del servizo siuo metu labai atsargiai ziureciau i kesko. uzvakar atleido servizo vada, o jo vitoj pastate "zolininka" be to per praejusius metus ten apie 30% zminiu pasikeite.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai atrodo jai pirksi nauja tai ne ka labai ir prasausi bet koki pasirinkes nes db wisu markiu susrinkimas suprastejo,pasitaiko visko buna kad 5sezonus bewargo kulia,o buna kad ir pirma dien genda.kiek girdejau kad siemen nauju new holand kombainu servizas per jawapjute neturejo nei vieno iskwietimo exstra gedime.pernai suomiai pirko 30 kombainu new holand siemet uzsisake 100vnt .auga paklausa kiek matosi.o pas mus tai nezinau kaip su kombainais labai iwairiai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal as klystu bet ir tu Rymvidai dairaisi i NH :icon-wink: . Gal dar kas turit kokiu pastebejimu. Sakes ,vel visokie svsarstimai ,paliginimai, ir vel naktis be miego. :icon-idea:.
na dar savo trigrasi ikisiu. kadangi esi is pasvalio tai manau, kad ne gyvulininkas, taig JD atpuola. Del servizo ir kitu vidiniu kesko irgi atpuola. Lieka NH CX8060 (8070) ir CASE IH AF2388. jei augini sekliunius ar salykla pasirinkimas paprastas ROTORIUS. Jei ne reik ziuret ir rinktis, kaip kainos ir servizas ar kuri spalva labiau patinka :D
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pinigai? :icon-confused: Na sakikim 500-600 zinoma uz skolintus. Pirmiausia patikimumas poto servisas. Domejausi Fendt 6300 c, Claas Tucano, John deere Tserija ir NH CSX,TX. Tucano kaip ir nieko bet pasirodo del serviso problem. Tiesiog aklavieteje :icon-cry:

Apie patikimumą sunku spręst, nes dabar faktiškai visi gamintojai smarkiai atsinaujino. Manyčiau pagrindinis pasirinkimo kriterijus yra dileris ir tai ko tu pats nori iš kombaino. Aš pavyzdžiui linkčiau prie Tucano 450. Tai beveik senasis Dominatorius su Lexiono kabina, Cebiu ir APS. 25 t per valandą kulsi ramiai. Neturiu nieko prieš NH, bet man labiau patinka Claas kombainai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tas rotorius mane irgi ilgai balamutijo, ale kazkodel pasirashiau ant kratuku, o paskiau vel balamutitis pradejau ir taip iki dabar, juolab, kad rotorius apie 300ag gaunasi pigesnis uz nh cx 8060, man kaip arimines technologijos priesininkui nh kombaine ir butent cx modelyje labiausia imponavo smulkintuvas ir pelu skleistuvas, jei net kai kurie drasus kitu firmu vadybininkai pripazysta kad nh smulkintuvas geras, tai sakyciau kad yra apie ka pamastyti, o norint nearti smulkinti ir skleisti reikia ipatingai gerai, as einu ta kryptimi kur nearia, man tai aktualu todel rinkausi nh

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip,ne givulininkas. Augalininkystes ukis arti 400ha pagrinde javai ir rapsai. Leisk paklausti kodel atkrenta JD. Salia bendrove kulia 4 JD.

vienoj is lauko dienu uzstrigo kaip vokietis is JD lakste ir siaudus rode "salioma, salioma" susidare toks ispudis kad geriausiai siaudam tinka :D:D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...