Jump to content

ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 31 minutes , Rugelis pranešimas:

Sveiki, kaip jums reikalai su patikslinimais projekto? Manęs prašo duomenų tai taip įšeina yra galimybė gauti? Ar čia visus tikrins, kas ir 40 renka?

O kiek balu rinkai?

Paskelbta
prieš valandą, Rugelis pranešimas:

Sveiki, kaip jums reikalai su patikslinimais projekto? Manęs prašo duomenų tai taip įšeina yra galimybė gauti? Ar čia visus tikrins, kas ir 40 renka?

Visus seniau tikrindavo

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Rugelis pranešimas:

Tai visus tikrina nuo 35 balu

Paskelbta
Prieš 15 valandų, Rugelis pranešimas:

O kokių konkrečiai patikslintų duomenų prašo? 

Paskelbta
prieš 21 minutes , KBur pranešimas:

O kokių konkrečiai patikslintų duomenų prašo? 

Smulkmenos visokios, kaip technikos laikymo adreso patikslinimo, ūkio įregistravimo pažymėjimo( čia dėl papildomų 20% manau ). Kitiem jei viskas gerai tai nieko ir neprašo, o man technika stovės vienur, ūkis įregistruotas kitur, o pats registruotas ir gyvenu dar už 20km :D

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Na vą ir gerai,kad nepraeisiu,renku 65 balus,po paraiškos pateikimo pradėjau gailėtis kam ėjau į paramą.Metai vėl nusimato ubagiški,klimatas susijaukęs juodai,valdžia apkrovė mokesčiais.Pradėjau galvot kam man viso to reikia,greit sukaks 50, kiek aš dar krausiu turtus perdirbėjams?

Paskelbta
prieš 22 minutes , Juozukas pranešimas:

Ispudingai. Atrodo visi ejo su gyvuliais :) grudininku maza ir yra.

O is kur si info, nes nma.lt nerandu?

šią info įkėlė narys buzine,pažiūrėk keliais postais atgal.

Paskelbta
Prieš 6 valandas, wildfire pranešimas:

Nesuprantu kam suplaka i kruva gyvulininkus ir augalininkus. Tai duotu tiesiog tik gyvulininkams tas paramas ir nereiktu to cirko.

jeigu taip padarytų būtų ūkininkų diskriminacija.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...