Jump to content

kulka

Nariai
  • Pranešimai

    158
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Raseiniai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

kulka pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

13

Reputacija

  1. kulka

    Trašų kainos

    aaammmmm... kur čia ir kaip?
  2. na kviečių fazė tokia kad varpose iš kviečio grūdo tik skysta tyrelė tad grūdai tikrai pasisavinami. ir kiek pastebėjom pieno tikrai padaugėjo. tik neramumas tame kad šeriame be dalytuvo ir atsidare ruloną jį kišame margosioms beveik pusantros dienos poto keičiame ruloną įžolės, po jo bandome žolės vikių mišinio ir taip sukame ratu....
  3. na kai tokio javainio savikaina gaunasi kažkas lygus kukurūzo silosui tai nedaug tokių ekspermentuojančių
  4. sveiki. šiemet mums dėl pavasarinės sausros buvo tikrai neeiliniai metai tad surizikavom ir nusipjove prisisukom rulonų iš kviečių, jau su išėjusiom varpom. gal kas turi patirties ar žinių kaip derinti ir kokia maistinė vertė tokio pašaro melžiamom karvėm?
  5. kulka

    Verslo sinergija ūkyje.

    skaitmenizacija skaitmenizacija....... skaitmeninimas.... "visi taip susirūpine PADĖJIMU" visur diegiamos kameros technologijos, renkami duomenys... vienaip ar kitaip surenkami duomenįs jie apdorojami sukirstomi surūšiuojami, jų panaudojimo galimybės... net nežinau ar turi kokia nors ribas. tie kas prieina prie viso šio gėrio gali tapti vos ne pusdieviais bet iki tos beribės informacijos ir galutinių produktų reikia padirbėti ar ne.
  6. kulka

    žiemkenčių buklė

    ir kiek tokia investicija gali pakelt kainą, arba klasę? jei tarkim kulasi 5t. tai 100kg. N lygu apie 12e. investicija 1t.
  7. kulka

    Trašų kainos

    o kas per kontora tas "Sezonas" kas turėjot su jais reikalų?
  8. kulka

    Pieno kainos

    taip gudriai parašiai kad nepagaunu, tai kiek per dieną statai pieno?
  9. kulka

    Trašų kainos

    kas turit tvarkingai susidėliojęs azoto kainą įtakojančius veiksnius? gal galėtumėt pavardinti nuo didžiausią įtaką kainai darančio veiksnio, resurso iki mažiausio. kiek žinau dujos, elektra, darbo užmokestis... na nepaskutinėi vietoj prekybininkų godumas...
  10. kulka

    Trašų kainos

    na šiandien Linas agro 435e.
  11. kulka

    niva bedos

    viena ar dvi? buvo po stogu ar lauke?
  12. kulka

    niva bedos

    sveiki. gal pas ką kur nors voliojasi sk-4 priekinės padangos?
  13. kulka

    Pieno kainos

    o įdomiausia kad paskambinus stambiam perdirbėjui ir nuvežus pienovežį pieno, jam visiškai vienodai ar ten dvidešimties mažiukų pienas ar triejų dičkių kaina būna vienoda
  14. kulka

    Pieno kainos

    tai kad jūs informaciją surenkat mes matom jau ne iš vieno jūsų. viskas gražiai sudėliota lentelės skaičiukai kyla, leidžiasi. bet ar galvojate kaip apsaugoti vienokius ar kitokius verslus.....? tarkim ūkininkas kai mato kad jo augintiniams ar pasėliams gresia kokia nelaimė stengiasi juos apsaugoti. nuo gamtos negandų, bado, ar vilkų. iš to jis gyvena. kuo geriau prižiūri tuo daugiau gauna gražos. ateina rinkimai laimi partija kuri tarkim buvo paremta perdirbėjų ar prekybos centrų ir ateina tokie nelengvi laikai kaip dabar.... visi nuostoliai akimirksniu nurašomi ūkininkams.... o labiausiai kenčia mažieji! gal toks planas?
  15. kulka

    Pieno kainos

    perdirbėjai ir prekybininkai pasiėmė savo skaičiavimo mašinėles paskaičiavo.... hhhmmmmmm irrr tik trakšt supirkimo kainas ir numušė (negi dirbsi nuostolingai) poto ūkininkas paskaičiavo ir suprato kad nuo kokių 29cnt. (na čia kaip kam) ir su kiekvienu centuku mažiau vergaus perdirbėjui, prekybininkui, ir valdžiai. AG Paulius sako reikia kalbėtis.... o apie ką? apie statistiką? kuri važiuoja žemyn. apie tai kaip išsiplėsti! kai plėtros pinigus atiduodate perdirbėjams ir stambiesiems ūkiams pridirbę kainų grupių piramidžių. kaip sukaupti kapitalą? aaaa skolintis iš banko? ar labai džiaugiasi tiek kurie dabar sėdi skolose kai bazinės palūkanų normos pučiasi?
×
×
  • Create New...