Jump to content

Mindisss

Nariai
  • Pranešimai

    81
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Sportas, inovacijos

Miestas

  • Miestas
    Alytus

Paskutiniai lankytojai

1201 profilio peržiūros

Mindisss pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Mindisss

    šienapjoves

    Sveiki. Manau puikiai dirbsit su šiuo komplektu, mes dirbam su massey fergusion 6713 S, irgi keturi cilindrai, maksimali gali 150 AG, bet irgi keturi cilindrai, priekyje potinger alpine trys metrai, gale claas disko 295, šienapjovės be plaušintuvo darbas tikrai kokybiškas, galios yra pakankamai. Krone dar lengviau suka, manau tikrai normaliai dirbsit be didesnių sunkumų.
  2. Manau, kad turi užtekti ir Profi I, UG ar UX renkiesi?
  3. Šiais metais įsigyjom UG su šiuo lankstymu, jeigu rinkčiausi per naujo, geriau imčiau profi I su aukščio daviklais. Ši funkcija pasiteisina, jeigu laukuose yra daug slėniu, kad važiuojant abu šonus reikia sukelti, visais kitais atvejais ji nėra reikalinga. Reikia vertinti ką turi purkšti ir ką gali turėti purkšti.
  4. Mindisss

    Kombaino pasirinkimas

    Na mes neturim labai siaurų kelių, aišku su keturiais metrais jau yra ką veikti ir normaliu keliu važiuojant prasilenkiant su kažkuo. Mes iš pradžių irgi buvom už naują ir turbūt labiausiai linkom link MF, bet penki metai įsipareigojimų laike, jo išlaikymas irgi kainuoja nemažus pinigus, draudimas plius palūkanos per 5-6 metus preliminariai kainuoja apie 10-11 tūkstančių. Dėvėtų kombainų kainos per keletą metų kiek stebim rinką sąlyginai labai ne daug mažėja, todėl žiūrint 5 metų bėgyje likutinė vertė investicijos galimų būtų skaičiuoti lygi, ta lieka nuspręsti ar naujas tikrai bus pakankamai patikimas, kad būtų galima leisti investuoti vos ne dvigubai pinigų.
  5. Mindisss

    Kombaino pasirinkimas

    Platus, turit omenyje pačio kombaino gabaritus? Dėl atsarginių detalių, kiek teko susiurti didžiąją dalį turi Lytagra, nes daug mazgų plius minus vis dar naudojami naujuose
  6. Mindisss

    Kombaino pasirinkimas

    Ačiū už pasiūlymą, viena iš alternytyvų yra svarstoma, plius dar žiūrim ir new holland CX 66, ar kažką panašiai ir john deere WTS 9540
  7. Mindisss

    Kombaino pasirinkimas

    Kas mane neramina su dėvėtu, kad netžiūrint 50000 EUR, gauni kombainą, kuris turi 2000-3000 moto valandų ir jo patikimumas tikrai nėra šimta procentinis. Derliai pas mus nėra labai dideli, optimalus derlius kviečių yra apie 6 tonas, kai gamta leidžia derlius būna iki 8 tonos. Dėl to naujo įsigyjimo ir dvejojam, kad neįsigyti vietoj kombaino mopedo. Buvo įdomi ir jūsų nuomonė išgirsti. Taip pat gal galit pasiūlyti kokią alternytą uš dėvėtų būtų galima įsigyti. reljėfas nėra lygus, todėl kombainui keliami reikalavimui iki 6 metrų pjaunama su kopijavimu.
  8. Mindisss

    Kombaino pasirinkimas

    Tqaip čia 320, tai irgi neramina, kad kombainai tikrai nėra iš labai našių.
  9. Mindisss

    Kombaino pasirinkimas

    Turiu dilemą tarp naujo ir dėvėto kombaino. Kuliamos žemės plotas sąlyginia yra nedidelis, šiuo metu turim kulti 150 ha, plėtros galimybės 250 ha, o daugiau jau kaip likimas duotų. Yra patvirtinta parama kombainui 50000 EUR, ant tokio ūkio kombainas, turintis rapso stalą arba vario pjanamąją kainuoja apie 135000+ PVM, kaip manot verta investuoti į naują ar geriau pirkti už 30000-50000 EUR dėvėtą kombainą. Savo dalis abiem atvejais iki 20000 likę skolinti. Naujo alternatyvos Claas Tucano, Massey Fegusion 7475, New Holand TC 5,7.
  10. Mindisss

    zieminis rapsas

    Sveiki. Kiek laukiat po reglono purškimo iki kūlimo. Pagal informacinį lapelį reikia 7 dienų ar tikrai reikia tiek laukti?
  11. Ši eilė yra patalpinta ir NMA puslapyje, tai ji yra teisinga įdomu, kiek ją koreguos paraiškų vertinimas.
  12. 2016 gruodį įsigytas naujas Massey Fergusion traktorius, eksplotuotas pradėtas praktiškai tik 2017 metais, atnaujinimų lyg tarp 2016 pačios pabaigos ir 2017 pradžios nebuvo?
  13. Dėl purkštuvai kaip jau ir Viktoras atsakė minimaliai galo būti dvylika metrų. Dėl kainos nelabai kas buvo rinktis mums kainavo 5500 eurų. Bet už panašią pinigų sumą neradome kažko panašaus, apie naudojimą po kito sezono galėsim pakomentuoti, darbas nusimato apie 100 ha įvairių pasėlių, tai nemanau, kad labai persidirbs jis.
  14. Sveiki, elektra valdo purškimą, galiausiai pavyko rasti pora laidų iš jungtukų į kompiuterį išsitraukusių, pernaujo perlitavus problema buvo išspręsta, kadangi nenaujas daiktas turbūt bus reikalų su juo. Valdymas iš dveijų dalių, vienas purškimą valdo, kitas hidraulo lankstymą, ir papildomai dar yra dėžė į kurią jungiasi laidai iš purkštuvo.
  15. Sveiki. Hardi turėtojai. Įsigijome TZ prikabinama purkštuva, bandėm išbandyti ar viskas veikia. Pradėjus purkšti buvo atidarė sekcijas, pabandžius uždaryti sekcijas po vieną per naujo nebeatidaro. Iš valdymo pulto spaudžiant nei viena komanda nereaguoja purkštuva, kokios priežastys to gali būti?
×
×
  • Create New...