Javapjūtinininkas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Na kolegos vis paskaitydavau apie biologinius produktus nes nemazai siais metais kalbina vadyba, ar kazkas dar dirbat su biologiniais produktais? Gal kokius stebejimos daret?
AgroP Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 14 minutes , Javapjūtinininkas pranešimas: Na kolegos vis paskaitydavau apie biologinius produktus nes nemazai siais metais kalbina vadyba, ar kazkas dar dirbat su biologiniais produktais? Gal kokius stebejimos daret? Geram daiktui nereikia, kad įkalbinėtu jo pirkti. Vadybos tikslas parduot, o ką parduot nesvarbu, svarbu nupirktu.
Javapjūtinininkas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 46 minutes , AgroP pranešimas: Geram daiktui nereikia, kad įkalbinėtu jo pirkti. Vadybos tikslas parduot, o ką parduot nesvarbu, svarbu nupirktu. Ne toks klausimas
AgroP Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Prieš 1 valandų, Javapjūtinininkas pranešimas: Ne toks klausimas Bet atsakymas tai teisingas. Tik nesupratai. Nemačiau jokios naudos iš biologiniu preparatų. ugerlose44 1
deivas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Stebuklu biologiniai preparatai nedaro. Nenaudoju jokiu. Mikroelementai tik zn mn ir cu. Jokiu kitokiu. No till javai ir ankstiniai, striptill rapsai. Derlius stabiliai geras. Su ankstiniais loterija su gamta. Bandziau kukuruzus no till bet jiems per salta pavasari i nedirbta zeme gultis, reiktu striptill.
Sarunce1 Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Prieš 3 valandas, Javapjūtinininkas pranešimas: Ne toks klausimas nauda matau:), bet cia kiekvienam pagal technologija isipaisyt turi. Placiau nesiplesiu, turi bandyt ir ziuret ar tinka...
Javapjūtinininkas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 3 minutes , Sarunce1 pranešimas: nauda matau:), bet cia kiekvienam pagal technologija isipaisyt turi. Placiau nesiplesiu, turi bandyt ir ziuret ar tinka... o tai kokius naudoji jeigu nepaslaptis? nes man miltelini kazkoki siule
Javapjūtinininkas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš valandą, deivas pranešimas: Stebuklu biologiniai preparatai nedaro. Nenaudoju jokiu. Mikroelementai tik zn mn ir cu. Jokiu kitokiu. No till javai ir ankstiniai, striptill rapsai. Derlius stabiliai geras. Su ankstiniais loterija su gamta. Bandziau kukuruzus no till bet jiems per salta pavasari i nedirbta zeme gultis, reiktu striptill. tai va, ta suprantu, kad stebuklu nedaro. bet ten pasiule po 10 ar kiek uz hektara, tai net nezinau atrodo ne kosmosas
Sarunce1 Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 2 minutes , Javapjūtinininkas pranešimas: o tai kokius naudoji jeigu nepaslaptis? nes man miltelini kazkoki siule biomas grow, protect, bet manau kitu firmu ta pati darba darys, ziurek kokios bakterijos.
axe Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 58 minutes , Javapjūtinininkas pranešimas: o tai kokius naudoji jeigu nepaslaptis? nes man miltelini kazkoki siule Speju tau siule BioNPK powder ar kazkaip taip. Is “nando” kelis metus skambineja vis siulo
Tomasikas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 1 minutę , axe pranešimas: Speju tau siule BioNPK powder ar kazkaip taip. Is “nando” kelis metus skambineja vis siulo aš tai naudojau nando šiaudams šiais metais, tai patiko
agronoms Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 47 minutes , Tomasikas pranešimas: aš tai naudojau nando šiaudams šiais metais, tai patiko Kuo patiko?
Tomasikas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 1 minutę , agronoms pranešimas: Kuo patiko? kai pradėjau rapsų sėją, tai šiaudai nebebuvo tokie standūs, kaip įprasta.
agronoms Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 11 minutes , Tomasikas pranešimas: kai pradėjau rapsų sėją, tai šiaudai nebebuvo tokie standūs, kaip įprasta. O nepurkštų palyginimui turėjai?
Tomasikas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 prieš 24 minutes , agronoms pranešimas: O nepurkštų palyginimui turėjai? jo, per kelią buvau palikęs nepurkštus.
Salmas11 Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Su tiek krituliu tie siaudai ir taip buvo suire, bet jei turejai kontrole ir matei skirtuma. Nu gaaal. Gintas. 1
Zilvis55 Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Prieš 1 valandų, Tomasikas pranešimas: jo, per kelią buvau palikęs nepurkštus. Prisikabinsiu,kad kontrolė palikta per kelią.... Vel prisikabinsiu, kad tavo anketa šviežia ir esi parašęs tik kelis pranešimus... Kazkaip kvepia reklama užslepta... Ar klystu? forstor, belaruskis, kostela and 9 others 10 2
gerasukis Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Prieš 2 valandas, Zilvis55 pranešimas: Prisikabinsiu,kad kontrolė palikta per kelią.... Vel prisikabinsiu, kad tavo anketa šviežia ir esi parašęs tik kelis pranešimus... Kazkaip kvepia reklama užslepta... Ar klystu? Akivaizdus scam'as, prisikūrė anketų pats savęs klausinėja ir atsakymus susigalvoja lyg tarp kitko įterpdamas pavadinimus. Ačiū, žinosim, ko nereikia naudoti. Sarunce1 1
Tomukxxx Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Naudojau blueN, Nleaf, ir azofix plus. Tam pačiam lauke, tai akivaizdžiai jokio skirtumo nebuvo. Tik piniginė paplonėjo. Remse, kostela, Witalikas and 2 others 2 3
JCB Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Prieš 9 valandas, Javapjūtinininkas pranešimas: tai va, ta suprantu, kad stebuklu nedaro. bet ten pasiule po 10 ar kiek uz hektara, tai net nezinau atrodo ne kosmosas Stebuklų nedaro jau ir pats supranti... -10€ nuo ha ne kosmosas..., tai dar gal tau negaila -5€/ha aš tau patarčiau kaip užaugint geros kokybės gausų derlių... paulius radvila 1
deivas Paskelbta Sausio 9, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2024 Pervesk tu 10 eur labdaros fondui naudos bus n kartu daugiau. Ir savijauta pageres ir Dievulis pades paulius radvila and jawax 2
Deutz fahr Paskelbta Sausio 10, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2024 Galiu baravykus nuvirt ir tau parduot nuoviras. Galesi purkst Remse 1
Javapjūtinininkas Paskelbta Sausio 10, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2024 nu nuomones matau ivairios reiks apsvarstyt dar laiko yr
Javapjūtinininkas Paskelbta Sausio 10, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2024 Prieš 11 valandų, gerasukis pranešimas: Akivaizdus scam'as, prisikūrė anketų pats savęs klausinėja ir atsakymus susigalvoja lyg tarp kitko įterpdamas pavadinimus. Ačiū, žinosim, ko nereikia naudoti. nezinau ar cia man ar ne man skirta. man forumas nesenai atrastas nors skaitau daug ka dabar jau cia, tik kitur aktyviau ir kiti dalyvauja
Tomasikas Paskelbta Sausio 10, 2024 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2024 Prieš 15 valandų, Zilvis55 pranešimas: Prisikabinsiu,kad kontrolė palikta per kelią.... Vel prisikabinsiu, kad tavo anketa šviežia ir esi parašęs tik kelis pranešimus... Kazkaip kvepia reklama užslepta... Ar klystu? Na taip, nebuvo tiksli kontrolė, ne tame pačiame lauke vsgi. ir taip, šviežias aš čia, tiesiog ieškojau info apie bio produktus ir užmačiau šį forumą, sakau padiskutuosim su protingais žmonėm
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti