Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
na va paskutinis arimas uzbaigtas, pasalimas pats tas :)

kur tu matei ta pasalima? pas mus tai pirma pasnigo o paskui tik pasalo, tad zeme nepasalus nieko, kaip klimpo traktorius taip klimsta. dar liko keli ha , reiks laukt kol nuleis sniega ir rimciau pasals :)

Paskelbta

kur tu matei ta pasalima? pas mus tai pirma pasnigo o paskui tik pasalo, tad zeme nepasalus nieko, kaip klimpo traktorius taip klimsta. dar liko keli ha , reiks laukt kol nuleis sniega ir rimciau pasals :)

pries pora dienu irgi buksavo,o vakar kaip uoga :)

Paskelbta
pas mus ir jokio pasalo laukuose, kaip ir minejo, pirma pasnigo tada pasalo, bet ten kur drenazas veikia tai arias kaip rudeni, kad ir 10 - 15 cm sniego, kadangi jis purus tai subyra i vagas.

aš turėjau tik problema su galiniu ratuku pasmane jis metalinis tai užsiknisau jį pastovei valyt gal yra kitų vaistų kaip tinkamai pasiruošt kitiems metams jei vėl nesuspiesiu laiku :icon-redface:

Paskelbta

aš turėjau tik problema su galiniu ratuku pasmane jis metalinis tai užsiknisau jį pastovei valyt gal yra kitų vaistų kaip tinkamai pasiruošt kitiems metams jei vėl nesuspiesiu laiku :icon-redface:

Nėra prie jo valytuvo ? Toks nagas nuo ratuko laikiklio turi būti.

• po 5 savaičių...
Paskelbta

na va pagaliau vakar ir as uzbaigiau paskutini arima - graziai be sniego truputeli pasalo tai nors traktorius nebeklimpo, o slapioj pelkej murgdytis nesinorejo sulaukiau tinkamo meto kada i lauka imanoma ivaziuot :)

Paskelbta

mano rekordas gruodzio 23, siemet t.y. 2012 baigiau lapkricio 17, tai irgi sioks toks rekordas (ankstyvumo prasme) nes per pastaruosius 6 metus visada, arba likdavo siek tiek, arba vilkdavos i gruodzio menesi ir pan.

• po 1 metų...
Paskelbta
reikia prikelti sena tema, kad galėtu pasigirti kaip sekasi darbai, aš ryt turėčiau iki pietu baigti šiuometine sėja

As savo pabaigiau sestadieni, o kaimynas dar zemes neparuoses, tai dar teks paset kelis ha.

Kai taip sausa nesinori technikos lauzyt ruosiant zeme vasarinems kulturoms.

Paskelbta

Pas mane siandien butu buvus seja baigta jei kalendorius butu po ranka nenukrites, pakasiau pakausi ir sesiu dar 100 ha kvieciu, vis dar labai anksti tebera, o tendencijos rodo, kad velyva seja visgi vis dazniau pasiteisina

Paskelbta

Aš tik ipusėjau sėja iki lietaus dar šimta ha pasėsiu paskui bandysiu kita savaitgali dar devyniasdešimt ha sėti.Padidėjo plotai reikia beveik keturis šimtus pasėti ha.Jei ne mėšlas tai greit prasisukčiau bet dar nelemtas mėšlas reiks kokias tris dienas tisti kol devyniasdešimt ha užveš.vienu žodžiu negreit pabaiktuvės.

Paskelbta
mes rytoj planuojam pabaigti seja.bet kai pagalvoji ir pasikapstai laukuose tai tas grudas guli zemeje kaip aruode.reikia verkiant lietaus :(

kur jus visi taip skubat? bandysiu rytoj pradet seja, aplinkui dar daug kombainu po laukus kulia o jus jau apie sejos nuobaigas kalbat :)

Paskelbta

pas mane asmeniskai tai jau vakar buvo pabaigtuves nes nedaug ir tebuvo set tik 60 ha. danai aplink kokius 700 ha jau pasejo irgi kaikurie jau ir sudyge yra, kuriuos set pradejo rugsejo pirmoje puseje

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...