Srekas Paskelbta Liepos 1, 2016 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2016 LIETUVOS RESPUBLIKOS VALSTYBĖS TARNYBOS ĮSTATYMAS 16(1) straipsnis. Valstybės tarnautojų teisė dirbti kitą darbą 1. Valstybės tarnautojui leidžiama dirbti įmonėse, įstaigose, organizacijose, nepaisant jų nuosavybės formos, teisinės formos, rūšies bei veiklos pobūdžio, ir gauti už šį darbą atlyginimą (toliau – dirbti kitą darbą), jeigu tai nesukelia viešųjų ir privačių interesų konflikto valstybės tarnyboje, nesudaro prielaidų valstybės tarnybą panaudoti asmeniniais interesais, nediskredituoja valstybės tarnybos autoriteto, nekliudo asmeniui, einančiam pareigas valstybės tarnyboje, tinkamai atlikti jo pareigybės aprašyme nustatytas funkcijas, taip pat kai tai nėra darbas tose įmonėse, įstaigose, organizacijose, kurių atžvilgiu valstybės tarnautojas turi valdingus įgaliojimus arba kontroliuoja, prižiūri jų veiklą arba priima kokius nors kitus sprendimus dėl tos įmonės, įstaigos ar organizacijos, ir kai nėra kitų aplinkybių, dėl kurių valstybės tarnautojai negali dirbti kito darbo ir gauti atlyginimo.
Juozukas Paskelbta Liepos 1, 2016 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2016 Antraeili darba gali dirbti (4h per diena) su leidimu, ukininkavimui nereikia jokio leidimo, kaip ir su verslo liudijimu
manttys Paskelbta Liepos 2, 2016 Pranešti Paskelbta Liepos 2, 2016 Su kariais sunku...http://penelopiuklubas.lt/naujienos/kariams-neleidzia-dirbti-papildomai-ar-teisinga/
gediminaske Paskelbta Liepos 3, 2016 Pranešti Paskelbta Liepos 3, 2016 Ka gauna į rankas grubiai daugink iš 1.7, tiek tau kainuos visa darbo vieta, o jeigu įdomūs konkretūs skaičiukai, ai gali šita skaičiuokle naudotis http://www.tax.lt/skaiciuokles/atlyginimo_ir_mokesciu_skaiciuokle Aš, kaip dirbęs traktoristu, gaudavau už valandą. Tai laba imotyvuoja kuo daugiau dirbti, o tai gerai kai reikai darbus atlikti operatyviai. 1000 eur pagalbiniam traktoristui sakyčiau labai neblogai. Už tiek turėtų neblogai techniką valdyti. Bet vėlgi, už kie kčia valandų. Sakyčiau apie 4-5 eur į rankas už valandą visai normali alga tas 1000 tam kad skaiciuot lengviau butu jei daugimt is 1.7 tai arba nelegalas arba isvis nereikia...........................
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Sveiki. Pakrutinti norėjau tema. Kiek šiuo metu mokat darbuotojui? kiek jums kainuoja mėnesiui išlaikymas? Čia man labiau išprusimui O gal ir darbuotojo samdymui. Kolkas vienas ant 200ha normalios žemės, su gera priežiūra, tai veiklos yra. Tiek technikos remontai ir visi kiti darbai. Javapjūtės metu padeda žmogus iki 2savaičių. Nu ir jau sūnus porą kartų porą didelių laukų suskuto kuriam jau 15m. Pagal žmoną tai nepersidirbu, tiesiog patylėjau ps; darbas iki Kalėdų nes auginu ir runkelių 3500tonų pats vežuosi y fabrika.
Juozukas Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 58 minutes , Amber pranešimas: Sveiki. Pakrutinti norėjau tema. Kiek šiuo metu mokat darbuotojui? kiek jums kainuoja mėnesiui išlaikymas? Čia man labiau išprusimui O gal ir darbuotojo samdymui. Kolkas vienas ant 200ha normalios žemės, su gera priežiūra, tai veiklos yra. Tiek technikos remontai ir visi kiti darbai. Javapjūtės metu padeda žmogus iki 2savaičių. Nu ir jau sūnus porą kartų porą didelių laukų suskuto kuriam jau 15m. Pagal žmoną tai nepersidirbu, tiesiog patylėjau ps; darbas iki Kalėdų nes auginu ir runkelių 3500tonų pats vežuosi y fabrika. Sezoniniui mokėjau 10e/val, jis tik skuto, nei remonto nieko. Dabar nusamdziau pastovu, mokėsiu ištisus metus 1200e/men, kuris ir laukuose su technika ir prie remonto ir visus kitus reikalingus darbus dirbs. Taip pat panasus ha skaicius.
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 2 minutes , Juozukas pranešimas: Sezoniniui mokėjau 10e/val, jis tik skuto, nei remonto nieko. Dabar nusamdziau pastovu, mokėsiu ištisus metus 1200e/men, kuris ir laukuose su technika ir prie remonto ir visus kitus reikalingus darbus dirbs. Taip pat panasus ha skaicius. 1200 y rankas? Po mokesčiu? Tai čia ant popieriaus apie 2000, o jei toliau dirbu vienas tai man y rankas grubiai apie 3k turėtų būti bent taip save vertinu. Pasvarstymai toki
AG Paulius Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 7 minutes , Amber pranešimas: 1200 y rankas? Po mokesčiu? Tai čia ant popieriaus apie 2000, o jei toliau dirbu vienas tai man y rankas grubiai apie 3k turėtų būti bent taip save vertinu. Pasvarstymai toki O kiek dabar sau moki kiek lieka po visko ?
UkininkasA Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 9 minutes , Amber pranešimas: 1200 y rankas? Po mokesčiu? Tai čia ant popieriaus apie 2000, o jei toliau dirbu vienas tai man y rankas grubiai apie 3k turėtų būti bent taip save vertinu. Pasvarstymai toki prieš 10 minutes , Amber pranešimas: 1200 y rankas? Po mokesčiu? Tai čia ant popieriaus apie 2000, o jei toliau dirbu vienas tai man y rankas grubiai apie 3k turėtų būti bent taip save vertinu. Pasvarstymai toki Tai jei vienas turetum gauti 3k, tada dviese po 1,5k
Bauer Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 25-30 tūkstančių € metams. Tai čia šimto hektarų pelnas. Ne pelningiau būtų pasimažinti ūkį iki 150ha? Viską ir pats vėl lengvai spėtum pasidaryti ir kišenė liktų pilnesnė.
AG Paulius Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 11 minutes , Bauer pranešimas: 25-30 tūkstančių € metams. Tai čia šimto hektarų pelnas. Ne pelningiau būtų pasimažinti ūkį iki 150ha? Viską ir pats vėl lengvai spėtum pasidaryti ir kišenė liktų pilnesnė. Ar tikrai pelnas ?
viktorass Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Prieš 2 valandas, Amber pranešimas: Sveiki. Pakrutinti norėjau tema. Kiek šiuo metu mokat darbuotojui? kiek jums kainuoja mėnesiui išlaikymas? Čia man labiau išprusimui O gal ir darbuotojo samdymui. Kolkas vienas ant 200ha normalios žemės, su gera priežiūra, tai veiklos yra. Tiek technikos remontai ir visi kiti darbai. Javapjūtės metu padeda žmogus iki 2savaičių. Nu ir jau sūnus porą kartų porą didelių laukų suskuto kuriam jau 15m. Pagal žmoną tai nepersidirbu, tiesiog patylėjau ps; darbas iki Kalėdų nes auginu ir runkelių 3500tonų pats vežuosi y fabrika. Matyt zmona teisi, dar metus, kitus pakentek ir sunui bus 15-17, jam galesi moket. Remse, Salmas11 and Heartbreak-kid 3
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš valandą, AG Paulius pranešimas: O kiek dabar sau moki kiek lieka po visko ? Tai ir esmė jog nesamdau. Pasidarau spėju ir dar manau +50ha pajėgčiau.
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 39 minutes , Bauer pranešimas: 25-30 tūkstančių € metams. Tai čia šimto hektarų pelnas. Ne pelningiau būtų pasimažinti ūkį iki 150ha? Viską ir pats vėl lengvai spėtum pasidaryti ir kišenė liktų pilnesnė. Tai aš apsidirbu, tik mintis tokia jog žmonai atrodo kad nepersidirbu nors valandų tikrai yra o jau apie apie paty darbymetį nebekalbu keli minimum 5-6 grysti 23-0:00 būna ir daugiau.
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 14 minutes , viktorass pranešimas: Matyt zmona teisi, dar metus, kitus pakentek ir sunui bus 15-17, jam galesi moket. Nu dėl teisingumo susilaikykim. Žinau kiek pradirbu laiko. Tai mintis tokia dėl sūnaus ir yra tik nežino kiek dirbs kiek ne. Birželį 16 m sueina. bet technikos jokios kad jo amžiui tiktų kategorijos. Pvz y elevatorių nepaleisi nei su traktorium nei su fura. Rizika išlieka ne dėl pastabdymo pareigūnų o dėl mažą ką nelaimingo atsitikimo. Ne tie laikai ne tas jaunimas dabar kaip mes buvom kad nuo 14m skersai išilgai su technikom ir furom važinėjom kinziulis 1
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 19 minutes , Amber pranešimas: Nu dėl teisingumo susilaikykim. Žinau kiek pradirbu laiko. Tai mintis tokia dėl sūnaus ir yra tik nežino kiek dirbs kiek ne. Birželį 16 m sueina. bet technikos jokios kad jo amžiui tiktų kategorijos. Pvz y elevatorių nepaleisi nei su traktorium nei su fura. Rizika išlieka ne dėl pastabdymo pareigūnų o dėl mažą ką nelaimingo atsitikimo. Ne tie laikai ne tas jaunimas dabar kaip mes buvom kad nuo 14m skersai išilgai su technikom ir furom važinėjom Pas mane ir panašiai situacija buvo su jaunuoliu kai teises išsilaikę kažkaip nedrąsu buvo paleisti i elevatoriu pirmus kartus su traktoriumi, jaunuoli sodink ant kombaino, o pats ant transportavimo sezono metu
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 2 minutes , UK. POVILAS pranešimas: Pas mane ir panašiai situacija buvo su jaunuoliu kai teises išsilaikę kažkaip nedrąsu buvo paleisti i elevatoriu pirmus kartus su traktoriumi, jaunuoli sodink ant kombaino, o pats ant transportavimo sezono metu Nu tas kombainas ant tiek nėr superinis kad eitų kaip laikrodis,aišku jei noro turės su laiku išmokinsiu.
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 4 minutes , Amber pranešimas: Nu tas kombainas ant tiek nėr superinis kad eitų kaip laikrodis,aišku jei noro turės su laiku išmokinsiu. Dabartinis jaunimas išlepintas, nori kad traktorius,kombainas pats vairuotu, nor mano jaunuoliui jau 23 bet kombaino nevairuoja ,
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 7 minutes , UK. POVILAS pranešimas: Dabartinis jaunimas išlepintas, nori kad traktorius,kombainas pats vairuotu, nor mano jaunuoliui jau 23 bet kombaino nevairuoja , Maniškis būdamas 12 jau traktorių atvarydavo y laukus. Prasukta kartais koky lauka. Vairavimą ydejau tai noras pakilo daugiau paveikti, šiemet jei viskas ok gal visus laukus praskys. Gal trąšas sėkla iki laiku paveš. Laikas parodys kaip norės dirbt. Bet sakyta norėsi mašinos jei reikės užsidirbti. Neva dirbs kai galės.
AG Paulius Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Prieš 3 valandas, Amber pranešimas: Tai ir esmė jog nesamdau. Pasidarau spėju ir dar manau +50ha pajėgčiau. Jei spėji ir turi dar laiko geriau, investuok į efektyvumo didinimo priemones susikurk daugiau konforto savo darbui, nei išleisk kažkam kas dar kels problemas. Paaugs vaikas padės, O toliau matysi žemės ūkio perspektyvas. 200 ha nėra daug realiai čia mažas šeimos ūkis.
JCB Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Čia aš manau šeimoj kilo konfliktas, kai vyras sugalvojo nusipirkt meškeres už 3k eur, o žmona sako ką tu veltėdi nepersidirbęs, sėdi tam traktoriui ir tiek, geriau kailinius man dabar bandys įrodyt, kokią mėn algą gali sau leist išsimokėt... sakyk be dviejų štukių nesėsiu prie vairo Bauer, Salmas11, Amber and 3 others 3 3
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 8 minutes , JCB pranešimas: Čia aš manau šeimoj kilo konfliktas, kai vyras sugalvojo nusipirkt meškeres už 3k eur, o žmona sako ką tu veltėdi nepersidirbęs, sėdi tam traktoriui ir tiek, geriau kailinius man dabar bandys įrodyt, kokią mėn algą gali sau leist išsimokėt... sakyk be dviejų štukių nesėsiu prie vairo Tai kad tos 2000stukes mizeris pagal darbo valandas ne ūkis tai statybo sau ramiai darbuočiausi ir ne už dvi. Nu bet ne kailiniai esmė, bet reikalu yra
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 37 minutes , AG Paulius pranešimas: Jei spėji ir turi dar laiko geriau, investuok į efektyvumo didinimo priemones susikurk daugiau konforto savo darbui, nei išleisk kažkam kas dar kels problemas. Paaugs vaikas padės, O toliau matysi žemės ūkio perspektyvas. 200 ha nėra daug realiai čia mažas šeimos ūkis. Taip ir bandau darytis kad būtų lengviau ir efektyviau. Ko nesumoku ta suinvestuoji y metalą ir plius
JCB Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 47 minutes , Amber pranešimas: Tai kad tos 2000stukes mizeris pagal darbo valandas ne ūkis tai statybo sau ramiai darbuočiausi ir ne už dvi. Nu bet ne kailiniai esmė, bet reikalu yra Tai dvi jau į tavo taupyklę, po namų ir šeimos poreikių, plius pilnas bakas kuro, jau nėra mizeris O šiaip taip, geriau investuoti į efektyvumą, nei į darbuotoją, bet iš kitos pusės, ūkyje tikrai reikalingos keturios rankos, jei jų nėra, tai katorga.
Amber Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 37 minutes , JCB pranešimas: Tai dvi jau į tavo taupyklę, po namų ir šeimos poreikių, plius pilnas bakas kuro, jau nėra mizeris O šiaip taip, geriau investuoti į efektyvumą, nei į darbuotoją, bet iš kitos pusės, ūkyje tikrai reikalingos keturios rankos, jei jų nėra, tai katorga. Kaip ten sako žmonos alga tai žmonos l, o vyro tai visos šeimos kai pagalbos būna tai smagiau viskas vyksta, o kai nėra tai jabal, laikas parodys ar visi planai pavyks ką artimiausiam penkmety suplanavau JCB 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti