Jump to content

Bauer

Nariai
  • Pranešimai

    453
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    4

Bauer paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugpjūčio 30 2019

Bauer paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male

Miestas

  • Miestas
    Pakruojis

Paskutiniai lankytojai

1886 profilio peržiūros

Bauer pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

116

Reputacija

  1. Bauer

    Žaliasis pūdymas

    Aplinkui šimtai hektarų buvo suskusti iš rudens. Visi pažymėti kaip neariminiai plotai. Kiek žinau visi nearimines išmokas gavo. Panašiai ir su pagrioviais bus.
  2. Nereikia net žymėtis, turėdamas internetą gali pagal sutarties datą pasižiūrėti kad ir po pusmečio kas tą dieną biržoje dėjosi
  3. Bauer

    Skiltis chemijai

    Kodėl Tombo nepatinka?
  4. Bauer

    Skiltis chemijai

    Pernai metų nereiktų imt kaip pateisinusių kažkokią technologiją. Bent pas mane viskas daryta daugmaž kaip kasmet, tik azotinių trąšų priklausomai nuo lauko potencialo dėta 10-20% mažiau, nes buvo brangios. Rezultatas - 15-20% didesnis derlius nei iki tol buvęs didžiausias rekordinis derlius.
  5. Bauer

    Skiltis chemijai

    Šiandien vakarop taip ir darysiu. Jau kelinti metai tai vienintelis augimo reguliavimas kviečiams ir bent Zepellinui pilnai užtenka iki 8-9t/ha, neteko kulti sugulusių.
  6. Bauer

    zieminis rapsas

    Kur pažymėta pavojinga bitėms reikia prieš dvi dienas registruoti purškimą. Draudimas purkšti dieną galioja absoliučiai visai chemijai, jei purškiamame lauke yra žydinčių augalų kuriuos lanko bitės.
  7. Jei dėžė 40eco (40 greitis mažom variklio apsukom) turi atsirakinti, jei dėžė 40 paprasta (40 greitis max variklio apsukom) nebus ko atrakinti.
  8. Bauer

    žiemkenčių buklė

    Savaitė po KAS panaudojimo kol kas 0 požymių, kad kviečiai valgytų trąšas palyginus su nesupurkšta kontrole
  9. Bauer

    Trašų kainos

    Amonio sulfatas: Granmax 250 Lenkiškas, vokiškas, suomiškas ir olandiškas po 285
  10. Sunaudoja kažkiek daugiau energijos kad užaugintų didesnę stipresnę šaknį, ko pasekoje kaip tik turėtų lengviau pakelti stresus, o ypač dėl sausros.
  11. Tai jei sakykim ūkyje technika nudėvėta iki nulio, persirašai ant savęs kaip fizinio asmens ir parduodi už tarkim 30000€. Jei ant fizinio neišlaikei 3 metus nereiks susimokėti GPM nuo uždirbto pelno (0 > 30000) kaip kad yra su lengvaisiais automobiliais?
  12. Bauer

    Deklaravimas

    Čia skaitysis jau tiesioginė, bet atkreipk dėmesį, kad įsipareigojimas 2 metai, tai po rapso rudenį reiks ir kviečius su APV pasėti :D
×
×
  • Create New...