ūkininkas Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Sumasčiau tokia tema gal ka sudomins.Aš pats rūkiau apie 25 metus, o dabar jau 2 menesiai kaip nerūkau , sunkiausiai buvo prisiversti mest bet kai pasirodo nėra taip sunku kad lengviau būtų mest naudojau tabletes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas85 Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 kokias tabletes, extazy? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 as rukau nuo 16 ,tai jau 17 metu ,mest taip rimtai nebandziau,bet sumazines stipriai buvau keleta kartu.Daugiausia surukau kai ner kas veikt arba zvejyboj,traktoriui(antras kaminas atsidaro )ypac arent,nu dar nemazai sueina darant gramą gamtoj,ar garaze.Daug sumazina cigareciu,kai nerukai kambaryj,ypac ziema ,salta,tingi eit i lauka parukyt isemiau,kad nezystumet Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Sumasčiau tokia tema gal ka sudomins.Aš pats rūkiau apie 25 metus, o dabar jau 2 menesiai kaip nerūkau , sunkiausiai buvo prisiversti mest bet kai pasirodo nėra taip sunku kad lengviau būtų mest naudojau tabletes gera pradzia puse darbo, tik nepasiduok, pats jau 3 metai kaip metes vien tik is idejos, be tableciu ir tt, bet jei tik padarau gramuka tai ir uzsikuria kaminas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
drapox Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Chebra, ar neuždrausta pas mus cigaretų reklama? gal geriau išimkit nuotraukytę, na vsiakij slučai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 O aš niekada nerūkiau ir net nežadu to brudo į burną dėtis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis. Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 as tai pat meciau rukyt, jau menuo, be jokiu tableciu ar pleistru Kiek bandziau anksciau mest tai mazinant ar kitaip tai tik saves apgaudinejimas, tai nusprendziau kad mesti geriausia is karto, pradedant svaria diena nuo ryto. Meciau pagrinde del to kad tapo per brangu, nes prastu cigareciu is principo nerukiau, o kontrabandiniu geresniu neveza Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Grimantas Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Prieš metant rūkyti, neįsivaizdavau kokia laimė yra nerūkyti. Visada paskendęs nikotine įsivaizduoji, kad daug prarasi metes (poilsio minutę, pertraukėlę,malonumą). Tik vieną tiesą dabar pripažystu: esu vis dar priklausomas nuo nikotino, nors nerūkau jau 7 metus, nebandau nė dūmo, kad vėl nepradėčiau. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Pora kartų esu traukęs, bet nesugundė manęs cigaretės Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Jeigu kam reikia galiu atsiust knyga LENGVAS BUDAS MESTI RUKYTI.... vieniem padeda kitiem ne Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Per anksti daziaugiates nerukydami tik menesi ar du. Dziaugsmas suprantamas bet dar ankstyvas, po pusmecio bus matyti . Kodel taip sakau, ogi pats tai esu patyres , net tris menesius esu iskentejes ir nesekmingai. Reziume: atrukiau kazkur apie 20 metu, siemet per tris karalius bus 7 metai kai nerukau. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ūkininkas Paskelbta Sausio 2, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Na kaip sako valia labiausiai palūžta padarius grama tai didelės grėsmės kaip ir neperdaugiausiai nes tokių dienų per metus labai jau mažai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Laisvas Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 nerukiau ,nerukau ir nerukysiu !!! kaip taboka prasmirdes vaikinas ,ar vyras ,gali prieiti prie ponios ,ar paneles, laizeka sumesti o juk gimines pratesimas nuo to buckio ir prasideda Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Galiu pasidalinti patarimu kurį mano klasiokas man davė jis pats sėkmingai metė o buvo rūkęs gerokai ilgiau nei aš (gal tame ir problema, kad aš vėlai pradėjau jau 27 sulaukęs) taigi partarimas toksai ar gali pakentėt nerūkyt bent porą valandų? Na ta tiek pakentėjęs gali ir dar truputi pakenti tiesa man tas nepadeda nes nelabai ir noriu mesti, čia kogero esmė pirmiausia reiki norėti mesti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis. Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 nerukiau ,nerukau ir nerukysiu !!! kaip taboka prasmirdes vaikinas ,ar vyras ,gali prieiti prie ponios ,ar paneles, laizeka sumesti o juk gimines pratesimas nuo to buckio ir prasideda nerukei matosi ir nezinai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ūkininkas Paskelbta Sausio 2, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Tad rytoj tau teks kepti dešreles Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Galiu pasidalinti patarimu kurį mano klasiokas man davė jis pats sėkmingai metė o buvo rūkęs gerokai ilgiau nei aš (gal tame ir problema, kad aš vėlai pradėjau jau 27 sulaukęs)taigi partarimas toksai ar gali pakentėt nerūkyt bent porą valandų? Na ta tiek pakentėjęs gali ir dar truputi pakenti tiesa man tas nepadeda nes nelabai ir noriu mesti, čia kogero esmė pirmiausia reiki norėti mesti. Tu rukydamas tik pirkėjų neatbaidyk Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Jeigu kam reikia galiu atsiust knyga LENGVAS BUDAS MESTI RUKYTI.... vieniem padeda kitiem ne tai tu vadinasi trauki dumelį? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vailabukas Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Gal kas taboka auginat Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Susitinka karta PRIMA su MALBORO. PRIMA klausia, ko y tave prideta kad tu toksai brangus, tave reklamuoja, perka. MALBORO sako ai bisky tabako bisky sudo ir perka. O PRIMA tai reiks pasakyt saviskiam kad bisky tabako ydetu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Gal kas taboka auginat pavasari buvau pasejes (savo reikmem), bet varnos iskapste, kitamet sesiu vel Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Jeigu kam reikia galiu atsiust knyga LENGVAS BUDAS MESTI RUKYTI.... vieniem padeda kitiem ne tai tu vadinasi trauki dumelį? Nea retkarciais draugeliui ieskojau kokio tai skaitalo nes nori mesti o neiseina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dzūkija Paskelbta Sausio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 3, 2010 Bijau nuvilt tuos, kurie čia įnirtingai bandė mane kabint, bet aš irgi rūkau. Ar ruošiuosi mest? Gal kada nors, kaip nors. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dyras Paskelbta Sausio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 3, 2010 Gerai,kad nesuviliojau Bijau nuvilt tuos, kurie čia įnirtingai bandė mane kabint, bet aš irgi rūkau. Ar ruošiuosi mest? Gal kada nors, kaip nors. Tokia tema kaip ir yra viewtopic.php?f=9&t=2629 Ale pamokslai kai kurie kolegų tai skiriasi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dzūkija Paskelbta Sausio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 3, 2010 Gerai,kad nesuviliojau Ale pamokslai tai skiriasi Tai kad ir nesisiūliau Sorry, bet pamokslų dėl rūkymo, gėrimo ar ėjimo pas kitas niekam neskaičiau Todėl nemėgstu kai man juos bando skaityti. Visi suaugę žmonės esam, todėl elgiamės kaip norim. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti