Jump to content

giedriusss

Nariai
  • Pranešimai

    274
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario giedriusss paskelbtas turinys

  1. sveiki gal kas turit toky aparata reikalinga skubi konsultacija
  2. O kodel ne foruminis pokalbis ? Jei gali ir turi noro gal siek tiek paprojektuok paskaiciuok islaidas ir gal kas susigundys uzsisakyt.
  3. giedriusss

    kombikorma

    Siandien Kalvarijoi turgui pirkau DOSCHE kralikinio kormo. 25kg.-36lt. Pasakykit ar labai brangiai mokejau ar normaliai ?
  4. Sveiki mieli triusininkai. Tai va siendien kepiau triusienos saslyka. Vakar zmona uzmacavojo apie 2,4kg. triusy sukarpius y gabalukus su visais kaliukais. Visokiausiu prieskoniniu zoliukiu sumaise su kokiais 4 saukstais aliejaus ir yspaude puse citrinos sultis, viska ismaise ir uzmarinavo triusiena. Para palaikius siandien kepiau ant groteliu. Skonis pasakiskas.
  5. Pagal visas KET taisykles bendras sastato svoris negali buti didesnis kaip 40t., o ant asies 10t.
  6. giedriusss

    Triušių auginimas

    Yzzy siek tiek neysiskaitei y ponios Katukes zinute. Ji apklojo ne lizda bet lizdadeze { gimdykla }
  7. Tai jau bielkis turi ka veikt kol iki fermos datrauki.
  8. nemeluok ne vienintele, dedi medini karkasa i tarpus vata, apsiuvai skarda ir amzinai pamirsai Medinis karkasas. Viena balkucio puse liesis su siena kita puse su skarda ir toi vietoi jau gaunasi salcio barjeras.
  9. Paskaiciuk 1kv/m kaina su medziagom ir darbu paskui as paskysiu savo.
  10. Vienintele iseitis pastata apsiltint is lauko polistiroliu. Priimami uzsakymai antrai vasaros pusei.
  11. Gale menesio nuvaziuok y paroda Kaune Ka pasesi 2011. Tai ten tu sodininku su vaismedziais ir vaiskrumiais apstu.
  12. giedriusss

    Triušių auginimas

    Taip auginu. Bet visus pats ir suvalgau. Na dar pora atidaviau broliam.
  13. giedriusss

    MESINES VISTOS

    Nesvaikit mieli augintojai kad bus pigiau. VP augindami 1mln.500tuks. mesiniu vistu serdami kombikormu nuo vienos vistos ar gaidzio uzdirba apie 1lt. Taigi jei jus auginsit 30 vistuku tai jus sutaupysit max. 10lt. neskaiciuojant savo darbo.
  14. giedriusss

    Triušių auginimas

    Nemanau kad tau sia informacija atskleis Lietuvis. Yra cia keli stambesni augintojai kurie augina veislei , mesai ir perekupam, bet jie info dalinasi tik uz pinigus.
  15. Labiausia apsimoketu augint vistas kurios detu auksinius kiausinius.
  16. giedriusss

    kaip gaudomi laukinukai?

    Gaudziau uosves telyce o jai buvo gaila 200lt.
  17. giedriusss

    kaip gaudomi laukinukai?

    Taip situacija sudetinga bet nebeviltiska. Vasara ir mes gaudem telyce savaite laiko tryse kol atsibodo. Tada uosve nuvaziavo pas pas Padovinio ZUB veterinoriu tas turi sautuva su migdomaisiais ir tas malonumas kainuoja 200lt., bet neprireike 8 diena siaip taip pagavom tai is nervu vos neuzmusiau.
  18. giedriusss

    SUNKVEZIMIAI

    O kodel tu galvoji kad spalnikas blogai ? Pvz. issius vairuotoja su grudais is vakaro y kombinata kad ryte anksciau grudus priduotu o tas plumt y spalnika ir kaip namie gal tik zmonos salia nebus.
  19. giedriusss

    Triušių auginimas

    Na jus kaip pramoniniai tai jums greicio gal ir reikia. O as megejas tai su 3 triusiais valanda tasausi.
  20. gal matei ar dar vis atveža Praeita sekmadieny buvau Kalvarijoi tai bulbasu nemaciau, bet vienas senolis turejo prase 300lt. Paklausiau kokia skarda tai sake 3 ir 4mm man ko tai nerimtas pasirode grubokai padarytas.
  21. giedriusss

    kombikorma

    Rasykit Repulsui tegu daro isvadas o tai susibankrotins.
  22. Taip manau kad padetu, bet cia kaskas rase ar sake kad negalima ant dideles ugnies virt nes greit ykaista apatiniu stiklainiuku dugnas o turinys dar buna saltas ko pasekoje sutruksta dugnai.
  23. As yklojau skudura bet vistiek po pirmo virimo radau 2 o po antro 3 stiklainiukus sutrukusius. Kai virsiu sekanty syky bandysiu det kokio 1cm. storio balanukes kad stiklainiukai nesiektu dugno.
  24. giedriusss

    Kas vyksta Lietuvoje?

    O as atbulai kavos nesaldinu, o y arbata dedu Zukli saldikly (tokios mazytes tableteles). Taip kad mano pinigine praktiskai del to nenukentes.
  25. Nu ka patarimu nesulaukiau tai dariau pagal save. Mesa supjaustem kubeliais beveik per puse riebe su kuda. Sumacavojom ir palaikem para. Sukisom y puslitrukus uzdarem metaliniais ( tais senais uzspaudziamais) dangteliais. Sudejom y klava uzpylem saltu vandeniu kad dangtelius apsemtu kokius 3cm. Pripumpavau 2 atmosferas oro ir kaitinau iki ~112. Kol tiek uzkaito truko apie 3h. Po 12 valandu atidariau ir paragavau maniau kad liezuvy prarysiu gavosi super. Po savaites sugalvojau kad ir paukstiena turetu but skanu. Nukirtau 7 spalvotus gaidzius supjaustem tokiais gabalais kad y stiklainiuka tilptu. Krutineles patartina pametyt tarp slauneliu ir sparneliu nes viena bus persausa. Taip pat sumacavojes palaikiau para ir viriau kaip rasiau pries tai. Gavosi super mesa nuo kaulu nusineria labai lengvai.
×
×
  • Create New...