Jump to content

beleris

Nariai
  • Pranešimai

    1569
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie beleris

  • Gimtadienis 06/24/1976

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male
  • Pomėgiai
    Zvejyba

Miestas

  • Miestas
    kaunas-vilkaviskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

beleris pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/5)

3

Reputacija

  1. Sveiki,kolegos.... Atejo laikas keisti padangas 15,5R38.Gaunu kama po 305€ su kamerom ir mitas po 380€ be kameru,tai palikciau senas kameras. Ka patartumet,cia skaiciau yra pirkusiu mitus pries pora lyg ir metu,kaip laiko?
  2. Kiek girdet is interneto,tai rusai arciau kinijos gyvenantys labai dziaugesi HAVAL visureigiais,ypac H9,nors ir kitais modeliais atazeneja po keleta metu tik rankom ploja.Ka noret H9 nuo 1200000 rub.(35000€).Kazin kada kitaicai europa pasieks.. http://www.haval-global.com/
  3. Tai dabar nuo 20160101 psd reikes moketi sodrai ,o ne vmi ,kad ir nesu pvm moketojas ir edv didesnis uz 4? Ir tai butu jau 31,50€? Koks psd imokos kodas sodroj?
  4. beleris

    Zil perdarymas

    Imk sesetone ir nereiks sukti sau galvos.
  5. O kur ten marijampolej yra tie furu srotai?
  6. beleris

    Arimo problemos

    Bet vistiek geriau nei pavasari....
  7. Vat,o ta kaina,tai baisi paslaptis!O jei perbrangiai sumokejau,uzjuoks,geriau nerasysiu jos...Juk idomiausia kokia kaina!gali zmogus paskui pasvajoti,paplanuoti ateiciai.
  8. Paziurekit skelbiu lt.,ten vyrukas is(uz)marijampoles remontuoja,naujus daro vilniaus gamybos (is nauju detaliu) http://m.laimius9.skelbiu.lt/ tel. 861155700
  9. beleris

    zieminis rapsas

    Tai vadinasi bandysiu ir as dar paseti hibrido kokius 6ha rapso.
  10. beleris

    Dujų baliono pjovimas

    Manes klause kaip isvalyti tritone sisterna,kurioja buvo laikomas tepalas.As jam papasakojau ir tuom baigesi kalbos.Po keletos savaiciu jis skambina ir klausia ar nereikia sisternos vandeniui vezti.Sakau,kad reikia,jis sako turiu viena,kaip nauja.Uzdedu vaziuokle ir gali pasiimti.Sakau gerai,kokia kaina klausiu.600lt.Galvoju kazkas netaip.Tepalas sako jis joj buves,bet as jau pirma eile isvaliau nuosedas,likucius tepalo,tau sako tik prasiplaut reiks.Na kaina gera(tik trecdalis kainos kazkur),imu sakau tik laukiam pavasario,nes tuo metu buvo ziema,apie -20°C.Kam ta belerusa smaugt be reikalo. Pavasri jau laukia visi+20°C,sakau rekia prasiplauti sisterna(juk jau esu pardavejui pasakojes kaip plauti).Pasimu feirio,ilendu i sisterna,skuduru istrinu su feriu,nuplaunu,vel pakartoju.Atrodo viskas svaru,i gala sisternos ziuriu,save kaip vedrodyj matau.Tepalo liko tik kur sudurymai,nes originali sisterna gaminant yra stampuojama ir galai,sudurymas per viduri yra sukista viens i kita ir is lauko apvirinta,o vidui lieka nu tokia briauna,kaip ja pavadint,ir ten neina isplauti tepla prieti,neben su keseriu,jo dar neturejau.Kai veziau vandeni,is pradzu matydavosi riebalo vandenyje,kai karvem prileisdavau i lovi gert.Paskui paemiau as ja i purkstuva vandeniui vezioti ir dingo per laika tie tepalo likuciau.Kitam sezonui jau buvo svari visiskai. Del ko as cia tiek pripostringavau.Norejau paskyti,kad jei sisternos verkiant nereikia,tai galima ja pripildyti pilna vandens ir per vasara su juo palaikyti,ypac gerai kur saule gerai ikaitina.Ir vis kas kiek laiko pakeisti ta vandeni,irsvarbu ispilti nuosedas ant dugno.Vanduo savo padaro,tik laiko reikia.
  11. Aplink visa lauka varo,o pradejo nuo misko puses....
  12. beleris

    žiemkenčių buklė

    Zieminius kviecius,kvietrugius nupurskiau Axial'io irTomygano misiniu,dabar sukilo ramunes(jau zydi),vietom rugiageles.Pasirodo reikejo dar Trimerio imaisyti,bet agronomukas lytagros to nesake,kai sprendem kuo purksti.Dabar klausiau ka daryti,tai sake roundapuoti javus(tas man ir be jo aisku),bet tada man seklai netiks.Man knieti dabar juos nupusti Mustangu,MCPA neima rugiageliu.Tai vat ir klausimas ar tiks seklai purksti mustangu,ar sudigs pasejus?
  13. beleris

    Panaudoti (atidirbti) tepalai

    Bet dazai ruski gerai laiko,nugruntavus mediena atrabotke.
×
×
  • Create New...