Jump to content

Zemes ukio politika?...kas laukia 2009m?


Zinantis

Recommended Posts

...ko laukti is naujos valdzios?...ka galvojate sia tema...

Pasak jo, būtų įmanoma atsisakyti kai kurių išmokų žemės ūkio srityje: „Yra ir žemės ūkio finansavimas. Vien 280 mln. Lt yra tiesioginių išmokų, kurių galima nemokėti, arba kitos - apie 0,5 mlrd Lt

...žurnalistams sakė R. Šimašius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymai 474
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Iš valdžios nereikia nieko tikėtis. Tik norėtųsi, kad nemurdytų mūsų į mėšlą giliau nei esam. O pirmi žingsniai jau aiškųs - mažesnio PVM daržovėms nebus, sodros mokesčius iš visų nemokančių ūkininkų išpurtys jėga (senai laikas), išmokų dalis iš biudžeto garantutotai irgi nedidės. Mainais gausime kluonų šeimynų pasirodymus Seime.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tik nesenai šatrijos ragana keikėt o jau pasiilgot ir verker .bus išmokos ar ne,vokietis vistiek žeme pirks ir savo gamyklas bei fermas če statys ,ir plauks užduse ešeriai netik i latvyja bet ir nėrim .aš asmeniškai prieš stambiu ir smulkiu ukiu vienoda rėmima.pažiurėkit kiek šeimu turėtu užimtuma ir pragyvenimo šaltini iš 1000ha o če tik viena šeima isilaiko.suprantu jog valdžei lengviau nureketuoti viena dydeli nei melšti daug mažu,nevisi maži ir pasiduoda provokacijai tai ir dusina smulkius.esant vienodom saligom išsilaikys didesni :icon-cry: na o bankrotave kaip ir visais laikais susikraus čemodanus i keliaus i pasauli laimės jieškoti.dar dešim metu ir mokyklu nebereiks ,žiurėkit kiek kaimuose beliko mokyklu.bėga jaunimas iš lietuvos o valdže nieko nedaro.žiurėkit kaip vokietukai kovoja dėl kekvieno vaiko ir daro viska kad išlaikyti pilieti.anglijoi naujagimius kaip reme,ir nesvarbu kad emigrantu vaikas.jai ir toliau taip tesis tai liks viriausybė su pensininku sauja o dirbančiu nebeliks,kas tada ?pamastykit kada paskutini karta matėt nėščia moteri gatvėi ,aha, o metu penkiolika atgal nebudavo dienos kad mieste poros nesutiktum,pilni gimdimo namai buvo,vietu palatose nebuvo.prieš dešimt metu jau žmona viena visam skyriui gimdė,o šei dienai daugeli miestu jau ir skyrius uždarė ir veža i didesnius miestus.kasmet i pirma klase 100 pirmoku visam rajone mažiau i mokykla ateina.taip kad ???

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko negalvoju sia tema, nes niekas nepasikeis labai jau stipriai. Kas del ismoku tai senei jau laikas daryt kazkokias "reformas" nes ten jau tikru tikriausia pornografija su tom zalienom ir tipo ukininkais. O visa kita turi kazkada atsistoti i savo vietas (turiu omeny kainas). Dirbtinai buvo sukeltos tiek supirkimo, tiek pardavimo kainos, zmones gavo daugiau pajamu, galvojo pagerejo gyvenimas, pasiime kreditus, o dabar viskas atsistos i savo vietas, o kvailiai (atsiprasau jei ka izeidziau tokiu zodziu) visa likusi gyvenima mokes bankams. Cia mano tokia nuomone.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

aš ir ekologas ,dirbu vienas ,tipo šeimos ukis ,esu perėmėjas ,perėmiau iš tėvu ir bandau modernizuoti,atnajinti technika ir technologijas.bandžiau pasinaudoti jauno uk parama,išdurė :D džiaugiuosi kad neikišau nosies i bankus.dabar galiu drasei iš asmeninės patirties pasakyti ,prieš bandydamas lysti i programa ar projėkta,gerai pasverk ir išsistudijuok reikalavimus,ir dar gerai išsiaiškink nma ar nebus po poros metu atbuline data atšaukta ar pakeisti reikalavimai ir iš taves išreikalauti išmokėti pinigai :icon-cry: tai ir patyriau.dabar grese ir išmoku mažėjimas,tai ir planuok išlaidas ir ukio augima bei gyvibinguma. jau kai valstybė nesugeba laikytis duotu isipareigojimu o tik reikalauja iš piliečiu ,aš nepasitikiu toke valdže ir nesiruošiu padėti galva už toke valstybe.tik tada kai mės suvoksim kas ira valstybė ir jos pilietis kai valstybės žodis bus garantas,pasakė ir šventa ir žinosiu kad manes kaip piliečio valstybė nepaliks už borto ,tada ir aš siena stosiu iž tėvyne ir negailėsiu nei jėgu nei galvos tėvynės labui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

bandžiau pasinaudoti jauno uk parama,išdurė :D džiaugiuosi kad neikišau nosies i bankus.dabar galiu drasei iš asmeninės patirties pasakyti ,prieš bandydamas lysti i programa ar projėkta,gerai pasverk ir išsistudijuok reikalavimus,ir dar gerai išsiaiškink nma ar nebus po poros metu atbuline data atšaukta ar pakeisti reikalavimai ir iš taves išreikalauti išmokėti pinigai :icon-cry: tai ir patyriau.

Gal galima plačiau :icon-question: Kokios konkrečiai problemos buvo :icon-question:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turėjau padaves dokumėntus nuo 93metu 2ha už čėkius išpirkti ir tuos 2ha nuomojau o tėvas dirbo.uki perėmiau ,ir iregistravau savo vardu 2006.03 ir pasitares nma ir konsultantais pradėjau rinkti jaunam uk paramai gauti,visus 9punktus atitiko reikalavimus,išlindo tie2ha.pasirodė jog jiem suteiktas valdos kodas 2004m o reikalavimas buvo ,valdos iregistravimas ne ankščiau 2005 03mėn.o tuos 2ha man pardavė tik 2007metu rudeni.manau žu ministerijoi žinojo kad daugumai toke situacija bus tai ir taupant pinigus iškėlė reikalavima2005.03.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

atvirkščiai.logika viena,sudaryti ispudi kad reme ir tai reklamuoti kaip imanoma o piniga taupyti kaip imanoma ir statyti didžiausius ofisus"nubyra 15 procentu i privačes rankas"na ir pirkimai ivairiausi ir konkursus laimi vokeliu turinys.man tik idomu kuriem velnem rekalyngas toks administravimo aparatas jai 2013 neaišku ka jia veiks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...