Jump to content

Sejamoji su lokaliu tresimu


Vaidass

Recommended Posts

kaip jau minejau mes visad purskiame is rudens nauduojame arba logtana arba sekatoriu priklausomai kiek kr ko laukuose pridyge Pavasar nereikia sukti galvos del zoliu ojai gerai suvesi kvieciai uzgozia piktzoles beto jei ilgas ruduo pktfles retina paseli ir sueda daug trasuPurskimo laiksa parenkaimas pagal tai arjau visas puokste piktzoliu sudygo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...
Ka manot apie ''LyderisMIKRO'' mikroelementus,ar jeis purskiat javus,o gal dar kokius naudojat? As purksciau juos kartu su mustangu nuo zoliu. :eusa-think:

tamsta kad ne cia biski rasai... su lyderiu neteko susidurt, bet su agroplius javams purskiau pries 2 dienas...

tai,kad cia ismete paieska apie mikroelementus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kur lokaliai tresta ant 20 procentu maziau trasu reikia ir prie pat lauko krasto normalus javai netaip kaip su paprasta kad 3 metrai kokie ir tik tada normalus prasideda.minusas reikia papildomai su masina vaziuoti uzsipildyti jei 500 kg netelpa daug tada zaidimo gaunasi pvz rapsa dabar sejant kur toliau galetu vienas vaziuot seklos isidejas o db dviese reikia kkad ir trasas uzpilti .sunkiau seti i dirva su velenomis ar siaudais cia apie noragine veliasi .dar sejant zieminius kviecius nevisada naudojamos trasos tai karts bereikalingai visiskai trasadeze.dabar jei rinktumemes nesirinktume su trasadeze.nebent tokia kad su didmaisiais lengvai butu uzpilti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Na as igi skeptiskai nusiteikiau sejos su trasom atzvilgiu. Rudeninemis trasomis sejant zirnius bedu nekilo, bet su azofoska mirtis... per nakt dregmes pritraukia, vamzdukai is vidaus prilimpa dulkiu kol stambesnis gabaliukas uzkemsa. Jei lietun pakliuvai tai kita diena buna is pacios dezes nebebyra. Na terliones patikekit manim... Na zdz krapstymo kas dien nepritruksi :) be to telpa gerokai maziau seklos.. ko gero per puse.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kiekvienas papildomas darbas sukelia papildomu rupesciu, bet.....kartais atsiperka.Tose salyse kur zemdirbystes lygis aukstas ,ten sejamuju su tresimu sunkiai kam isiulysi,nebent su startiniu. jei turi biednas zemes ir nori gaut vizualu efekta, naudok geras trasas su mikroelementais ir atiduok jas kartu su sekla. turesi labai konkretu ekonomini sprendyma. cia is praktikos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 metų...

Jei su lokaliu, bet kada gali padaryti be lokalaus ir sėti visą bunkerį vien sėklą. Jei be lokalaus, matyt sunkiau būtų pasidaryti kad būtų su lokaliu. Pradėjau keletą metų su lokaliu, dabar jau treti metai be lokalaus, nes šiai dienai man aktualiau skubesnė sėja. Jei bus kitokia situacija, gal vėl sėsiu su lokaliu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

suprantama kad persidaryt gali bet kada, bet velgi su trasom sėjamoji brangesnė tai ir svarstau ar verta investuot, kad nebutu pinigai i bala. konkrečiai galvoju apie sėjamaja kur trąšos byra kartu su sėkla, nelabai pritariu šiai idėjai bet turiu lauku nualintu ir toliau nuo namu.

Bendroi kainoj tai su trašom netaip daug ir bragesnė turbut, žinoma žiurint kokia sėjamoji, bet kad ir su trašom tai viso kiekio vis vien turbut neatiduosi tu trašu šiaip ar taip teks su barstytuvu dadėt, todėl kaip sako drapox dėl didesnės darbu spartos geriau trašas su barstytuvu išbert o grudus sėt su sėjamaja, kitas dalykas trašos i sėjamaja turėtu but geros kokybės, kad nesikimštu, darbo pabaigoi reik gerai išvalyt kitaip jei drėgni orai ar dažni lietus kaip šiemet tai tie trašu likučiai sudrėks ir užsikiš, toliau korozija žymiai sutrumpina sejalkos amžiu ir t.t. Žinoma jei to sėjimo nėra daug tai galima ir su tom trašom lokaliai pažaist.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 metų...
On 2021-09-13 at 22:44, Dainius48 pranešimas:

Tai kokios naujos aktualijos tresime siai dienai? Pakrikai beriat npk su barstyklem ar lokaliai su sejamosiomis? Ir lokalus tresimas su sekla i ta pacia vagute ar labai blogai, kaip kad rusizkos sz beria? Ar geresnis variantas, kai i kas antra tarpa tarp eiluciu beria? 

Gryžom prie SZ tipo kartu su sėkla (nors nevisai kartu šalia)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...