AG Paulius Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 27 minutes , Deutz fahr pranešimas: Tai gal ministerijoje dirbdamas galejai daugiau ir geriau atstovauti ukininkus nei dabar su savo reklamomis. Man visiskai neidomu tokios imones. Sugebu atsidaryti vic puslapi ir susipildyti duomenis. Ir vau, visa tai nemokamai "Daugiau ir geriau" žodžiai skamba labai neapibrėžtai, nėra skaniausio ir gražiausio dalyko ir tai yra labai jau subjektyvu. Tikiu, kad dabar turite savo skonį atitinkančia politinę sudėti, kuri Jus tenkina. Gal tenkintų ir mane jei nebūtų tiek skandalų ir akivaizdžių klaidų, interesų. Gaila Ministro, kaip sakiau geras žmogus buvo.
AG Paulius Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 1 minutę , Deutz fahr pranešimas: Smagu, kad moki graziai pasisaipyti is ukininku, esamu ir o gal ir busimu klientu. Vat, top1 vadybininkas Čia tavo asmeninio požiūrio klausimas
Deutz fahr Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 prieš 55 minutes , AG Paulius pranešimas: Čia tavo asmeninio požiūrio klausimas Gal nebetersk temos. Vel ban gausi, ir raudosi, kad zodzio laisve riboja admin Gintas., paulius radvila, AG Paulius and 1 other 2 2
Shimshius Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Labas pilnatie AG Paulius, Witalikas and Frsh 1 2
Virgis. Paskelbta Vasario 13, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2025 Prieš 2 valandas, Shimshius pranešimas: Labas pilnatie Sugadinai visą popcorna
rapsai20 Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 Prieš 18 valandų, AG Paulius pranešimas: Sveiki, bičiuliai ūkininkai ir „Ūkininkai“! Iškelsiu tokį retorinį klausimą dėl pačio forumo vertybių – koks tikslas tokio forumo ir tokios temos, kai pagal konkurencijos įstatymą padarome meškos paslaugą prekybininkams? Paradoksas, bet nuojauta kužda, kad tarp ūkininkų čia privisę įvairaus raugo vadybininkų ir įmonių atstovų, kurie tik ir stebi, kas parašys sužinojęs kainą, kad pagal tai nustatytų kainodaros rėmus. Šaunuoliai, manau, ateityje galėsiu jums padėti kainodaros tikslais – pasaulyje yra taikoma praktika Price Transparency smagus metodas skatinantis konkurencingumą. Toks jausmas, kad žmonės į forumą („community“) susiburia tam, kad padėtų vieni kitiems ir veiktų bendruomenės principu. Bet kai akivaizdi pagalba yra blokuojama, postai trinami tarsi niekur nieko, iškyla forumo administratoriaus atsakomybės klausimas. Kas mes tokie esame ir kam dirbame? Čia ne Šiaurės Korėja ar Baltarusija, kur žodžio laisvė yra tam tikrose rėmuose. Nepamirškit ištrinti mano šito posto nes jis griauną sistemą O kas cia blogai kad kainas paraso? Kaip pvz. buvo puslapis Grain.lt, daugumos elevatoriu kainos buvo surasomos ir viskas aisku, o dabar tai tik i PM gausi kainas.
kestoxs Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 prieš 28 minutes , rapsai20 pranešimas: O kas cia blogai kad kainas paraso? Kaip pvz. buvo puslapis Grain.lt, daugumos elevatoriu kainos buvo surasomos ir viskas aisku, o dabar tai tik i PM gausi kainas. Čia šiuolaikinis verslo stilius, aš gaunu pigiau todėl niekam kitam nesakysiu. Ir pardavėjai, labai nenori, kad kiti klientai sužinotų už kiek pardavė ar parduoda jo kaimynui, nes dažniausiu atveju kainos nustatomos kiekvienam individualiai, pagal išvaizdą arba sugebėjimą derėtis, domėtis ir pan. Net vadybininkai yra mokomi pritraukti klientą nuolaidomis geromis kainomis, ir gavus pasitikėjimą, kainas kelti ir lupti 9 kailius. Nes dažnas pirkėjas susidraugavęs, su pardavėju, nurimsta ir nebetikrina kainų… MV ūkis, rapsai20, Gintas. and 1 other 4
Pofke Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 pasidomekit naujomis azoto kainomis, tie kas neuzsipirke,
Karaa Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 prieš 6 minutes , Pofke pranešimas: pasidomekit naujomis azoto kainomis, tie kas neuzsipirke, Axan 370 gryni BA
manttys Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 Prieš 2 valandas, Pofke pranešimas: pasidomekit naujomis azoto kainomis, tie kas neuzsipirke, galima pračiau: jos dar padidėję, ar jau biški nusileidę?
ceck Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 prieš 17 minutes , manttys pranešimas: galima pračiau: jos dar padidėję, ar jau biški nusileidę? Pakilę
jawax Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 prieš 50 minutes , Pofke pranešimas: naujo vezimo jau virs 400 Naudojasi patikliais klientais ir turi didelį rėžį nuolaidom daryt rapolux 1
Zilvis55 Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 Prieš 6 valandas, kestoxs pranešimas: Čia šiuolaikinis verslo stilius, aš gaunu pigiau todėl niekam kitam nesakysiu. Ir pardavėjai, labai nenori, kad kiti klientai sužinotų už kiek pardavė ar parduoda jo kaimynui, nes dažniausiu atveju kainos nustatomos kiekvienam individualiai, pagal išvaizdą arba sugebėjimą derėtis, domėtis ir pan. Net vadybininkai yra mokomi pritraukti klientą nuolaidomis geromis kainomis, ir gavus pasitikėjimą, kainas kelti ir lupti 9 kailius. Nes dažnas pirkėjas susidraugavęs, su pardavėju, nurimsta ir nebetikrina kainų… Pritariu 100% Mačiau savo akim kad man išrašyta chemija buvo už mažesnę kainą nei kaimynui, kuris su ta firma daug daugiau reikalų turi. ^Parnerystė^ vadinasi rapolux 1
JCB Paskelbta Vasario 14, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 14, 2025 prieš 10 minutes , Zilvis55 pranešimas: Pritariu 100% Mačiau savo akim kad man išrašyta chemija buvo už mažesnę kainą nei kaimynui, kuris su ta firma daug daugiau reikalų turi. ^Parnerystė^ vadinasi Man ir sakydavo, kad aš gaunu iš to pačio kainyno kaip dutūkstantinis ūkis... Ok, gali sakyt ką nori jie, netikiu. Užsakau prekes suderėta kaina. Kitą dieną skambina, ta kaina nėra, bus brangiau. Pasikalbu su kaimynu po kurio laiko, sako va aš aną dieną už tiek pirkau (už kiek aš buvau pirmu kartu suderėjęs). Vadybos klausiu kas kame, tai sako tu gi niekad negausi tokios kainos kiek didesnis gauna.... partnerystės baigiasi ties pirmu suklupimu. UkininkasA, Remse, MV ūkis and 1 other 4
heva Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 Vadyba veziojama į kursus,kaip manipuliuoti klientais,firmos ir po tūkstantį už bilietą sumoka
Pofke Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 jo jo ir visi vienodai giedot ismoke
Gunia Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 On 2025-02-14 at 09:14, rapsai20 pranešimas: O kas cia blogai kad kainas paraso? Kaip pvz. buvo puslapis Grain.lt, daugumos elevatoriu kainos buvo surasomos ir viskas aisku, o dabar tai tik i PM gausi kainas. Butu idomu kad degalinės kainas visiems tik i pm..
MFarmer Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 Tipo sklinda kalbos, kad Achema naujas trąšas spekuliantam siūlo po 440e/t+pvm
Tomas01 Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 prieš 31 minutes , Gunia pranešimas: Butu idomu kad degalinės kainas visiems tik i pm.. Tai perkant dyzelį iš tiekėjų, kainas irgi sužinai tik paskambinęs vadybininkui.
AGROMAN Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 prieš 30 minutes , Tomas01 pranešimas: Tai perkant dyzelį iš tiekėjų, kainas irgi sužinai tik paskambinęs vadybininkui. nes kasdien kinta
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 prieš 56 minutes , MFarmer pranešimas: Tipo sklinda kalbos, kad Achema naujas trąšas spekuliantam siūlo po 440e/t+pvm Agrochemos puslapį kaina 380
Tomas01 Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 prieš valandą, MFarmer pranešimas: Tipo sklinda kalbos, kad Achema naujas trąšas spekuliantam siūlo po 440e/t+pvm Už 380 niekas neperka, tai gal dėl to ir sklando kalbos rapolux, Gintas. and jawax 2 1
Gunia Paskelbta Vasario 15, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 15, 2025 Prieš 7 valandas, Tomas01 pranešimas: Tai perkant dyzelį iš tiekėjų, kainas irgi sužinai tik paskambinęs vadybininkui. sutinku. Nes šiaip azoto kg kaina gali senukuose sužinoti.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti