Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Tik is dideles bedos su T-25 kitkini presa tampyt ... Nes tai jau ne darbas . Vaziuosi kaip su kumele , tampys . T-40 dar silpnas ir jauciasi tampymas smarkiai . MTZ-50 butu pats tas , bet jo manevringumas kiek vangokas .

Paskelbta
Kad tų presų visokių yra.

Tikrai įmanoma dirbt su kitkiniu presu, tik tas welger ap-52 per didelis prie t-25, būna mažesnių/mažesnio našumo...

tai kokio to preso reikia ieškot? tikrai tikiu kad galima rasti tinkamą, o kokių parametrų ???

Gal kas turit niekam nereikalingą ir tokiam traktoriukui tinkamą? :)

Paskelbta

Ziurint kam naudosi.Jei sau nedaug, susipresuosi.As kirgistana su strele esu tampes.Tiesiog T-25 budavo laisvas tai ir kabindavau, aisku leciau vaziuoji ir kaip minejo, didelis trukumas sankaba.

Paskelbta

per firma gal ir parveztu, o seip lenkam daug lengviau gaut geru daliu ar traktoriu ir rusijos, nes jie netokie durni kaip musu valdzia, jie su rusais gerai sutaria, o beja, tas 3 cil motoras montuojamas i VTZ naujos markes traktorius 2032a ir t.t.. traktorius. :icon-wink:

• po 5 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

man irgi nėjo išskyrt, ten kažkaip nuo šlicų neduoda nueit. Tai aš diskatorių sankabos atsukau nuo smagračio per skylę kur sankabai reguliuot ir tada lengvai išsiskyrė

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...