piktas Paskelbta Liepos 19, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 On 2025-07-15 at 11:06, vrimvydas pranešimas: Ne graza o atsiperkamumas . Zeme yra pensija . Tu idedi savo pinigus atsisakidamas gerbuvio su mintim kad kazkada kai pasensi galesi is to pragyventi o kritiniu sveikatos sutrikimu galesi pardaves finansoti gydima o esant gerai sveikatai isleisti prabangai.Kitas zemes pirkimo varjantas didinti ukio kaina su tikslu ji kazkada parduoti . Pirkti zeme darbo atlygio saskaita ir netureti is jos grazos finansiskai nelogiska nebent tai mazohizmas . Man 55 ir as geriau mokesiu nuoma 500 nei pirksiu uz 10 000 ziurint is verslo puse ir pirkciau ta zeme kaip investavima is asmenines puse . Va cia is atsiskiria asmeninis ir verslo iteresas . Kaip apsissprendi?
vrimvydas Paskelbta Liepos 19, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 prieš 30 minutes , piktas pranešimas: Kaip apsissprendi? Kalkuletorius .
ceck Paskelbta Liepos 19, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 On 2025-07-15 at 11:06, vrimvydas pranešimas: Ne graza o atsiperkamumas . Zeme yra pensija . Tu idedi savo pinigus atsisakidamas gerbuvio su mintim kad kazkada kai pasensi galesi is to pragyventi o kritiniu sveikatos sutrikimu galesi pardaves finansoti gydima o esant gerai sveikatai isleisti prabangai.Kitas zemes pirkimo varjantas didinti ukio kaina su tikslu ji kazkada parduoti . Pirkti zeme darbo atlygio saskaita ir netureti is jos grazos finansiskai nelogiska nebent tai mazohizmas . Man 55 ir as geriau mokesiu nuoma 500 nei pirksiu uz 10 000 ziurint is verslo puse ir pirkciau ta zeme kaip investavima is asmenines puse . Va cia is atsiskiria asmeninis ir verslo iteresas . Matai jei perki už savus pinigus, ta prasme be kredito pagalbos tas 10000 nėra brangu, bet jei reikia skolintis ir kas dažniausiai per 5 metus gražinti tai jau yra brangu, beje nuoma 500 prie tokių supirkimo kainų irgi yra brangu
Zim511 Paskelbta Liepos 19, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 Gal kas v. miežių pašarinių žada turėti kokia 20 t nuo kombaino ? Vakarų LT.
vrimvydas Paskelbta Liepos 19, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 Prieš 10 valandų, ceck pranešimas: Matai jei perki už savus pinigus, ta prasme be kredito pagalbos tas 10000 nėra brangu, bet jei reikia skolintis ir kas dažniausiai per 5 metus gražinti tai jau yra brangu, beje nuoma 500 prie tokių supirkimo kainų irgi yra brangu Pensijinis atidejimas nebuna su banko paskola . Pvz tu is ukio pelno kuris yra skirtas atmetus ukio islaidas gali isleisti prabangai , pirkti buta ispanijoje arba zeme . Neskaitant pravangos tu tos pinigus gali betkada atsimti su inflecijos amortizavimu . Jei man 55 ir perku zeme uz 10 000 ir zadu dar jei sveikata leis dar pauninkauti 20 metu man hektaras kainuos 500 . Tai gal geriau iskarto tiek moku neturiu reikalu su banku . Kas galvoja kitaip?
jawax Paskelbta Liepos 19, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 prieš 11 minutes , vrimvydas pranešimas: Pensijinis atidejimas nebuna su banko paskola . Pvz tu is ukio pelno kuris yra skirtas atmetus ukio islaidas gali isleisti prabangai , pirkti buta ispanijoje arba zeme . Neskaitant pravangos tu tos pinigus gali betkada atsimti su inflecijos amortizavimu . Jei man 55 ir perku zeme uz 10 000 ir zadu dar jei sveikata leis dar pauninkauti 20 metu man hektaras kainuos 500 . Tai gal geriau iskarto tiek moku neturiu reikalu su banku . Kas galvoja kitaip? Už 20 metų nuosava žemė net ir auginant be trąšų nebus 0 vertės, taip kad skaičiavimas kreivas Matazzz, Andriusfeat, Remse and 1 other 4
Heartbreak-kid Paskelbta Liepos 19, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 prieš 20 minutes , vrimvydas pranešimas: Pensijinis atidejimas nebuna su banko paskola . Pvz tu is ukio pelno kuris yra skirtas atmetus ukio islaidas gali isleisti prabangai , pirkti buta ispanijoje arba zeme . Neskaitant pravangos tu tos pinigus gali betkada atsimti su inflecijos amortizavimu . Jei man 55 ir perku zeme uz 10 000 ir zadu dar jei sveikata leis dar pauninkauti 20 metu man hektaras kainuos 500 . Tai gal geriau iskarto tiek moku neturiu reikalu su banku . Kas galvoja kitaip? A ka paliksi vaikam, anukam
axe Paskelbta Liepos 19, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 19, 2025 prieš 56 minutes , Heartbreak-kid pranešimas: A ka paliksi vaikam, anukam Tai turbut buta ispanijoj Heartbreak-kid and mode26 2
vrimvydas Paskelbta Liepos 20, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 Prieš 13 valandų, jawax pranešimas: Už 20 metų nuosava žemė net ir auginant be trąšų nebus 0 vertės, taip kad skaičiavimas kreivas Bet man po 20 metu jos gal jau ir nereikes uz jokia kaina . Kam man aukoti pinigus kuruos galiu isleisti pranogom daiktui kuris man po 20 metu nebus reikalingas .
vrimvydas Paskelbta Liepos 20, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 Prieš 13 valandų, Heartbreak-kid pranešimas: A ka paliksi vaikam, anukam Ar cia tokia prievole . Kad jie parduotu . Suprantu kad jei pinigai drasko kisene tai galma investuoti , bet savo gerbuvio sasakaita tikrai neverta . Ir apskritai tik rytineje europos dalyje yra tradicija kazka palikti . Dazniausei vaikai ir anukai ta zeme pazduoda ir isleidia pinigus visokiom nesamonem nes nevertina to palikimo . Aisku ne visi bet 90% tai tikrai . Maciau kai tevas vazinejo su golfuko ir pirko zeme kai paliko sunui tas viska pardave ir vazineja su geliku . UkininkasA 1
Andriusfeat Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš 16 minutes , vrimvydas pranešimas: Bet man po 20 metu jos gal jau ir nereikes uz jokia kaina . Kam man aukoti pinigus kuruos galiu isleisti pranogom daiktui kuris man po 20 metu nebus reikalingas . Gal jau nustok fantazuot, jei taip būtų mąstę mūsų senoliai ar tėvai tai Lietuvoj nebūtų ūkininko statuso. Labai greitai pakeistum plokštelę pasirodžius kapitalizmo šmėklai, šita iškart nuomą moka 20 metų į priekį DDDDD Mantas2342, Ukius_bulvinskis and Remse 3
viktorass Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš 15 minutes , vrimvydas pranešimas: Ar cia tokia prievole . Kad jie parduotu . Suprantu kad jei pinigai drasko kisene tai galma investuoti , bet savo gerbuvio sasakaita tikrai neverta . Ir apskritai tik rytineje europos dalyje yra tradicija kazka palikti . Dazniausei vaikai ir anukai ta zeme pazduoda ir isleidia pinigus visokiom nesamonem nes nevertina to palikimo . Aisku ne visi bet 90% tai tikrai . Maciau kai tevas vazinejo su golfuko ir pirko zeme kai paliko sunui tas viska pardave ir vazineja su geliku . O kaip yra vakarineje europos dalyje, ten nemazai ukiu perduodama is kartos i karta Gerbuvi taip pat kiekvienas supranta kitaip.
UkininkasA Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš 3 minutes , viktorass pranešimas: O kaip yra vakarineje europos dalyje, ten nemazai ukiu perduodama is kartos i karta Gerbuvi taip pat kiekvienas supranta kitaip. Kiekvienas renkasi ar gyvena geriau pats ar geriau gyvens jo palikuoniai. ŽIRnius 1
Karaa Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 Ka darot su rapsais? Lauksit kol prinoks, ar padesit? Aš galvoju gal glifosatu reikia purkšt.. nes kol prinoks tai mažiausiai dar 3 savaites.. nes šiais metais tikrai visi tolygiai neprinoks.. kaip patirt mažiausius nuostolius idomu..
AGROMAN Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš 10 minutes , Karaa pranešimas: Ka darot su rapsais? Lauksit kol prinoks, ar padesit? Aš galvoju gal glifosatu reikia purkšt.. nes kol prinoks tai mažiausiai dar 3 savaites.. nes šiais metais tikrai visi tolygiai neprinoks.. kaip patirt mažiausius nuostolius idomu.. jei zoliu ne perdaug tai reikia laukt kol prinoks Remse and Ukius_bulvinskis 2
Plūgiokas Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš valandą, Karaa pranešimas: Ka darot su rapsais? Lauksit kol prinoks, ar padesit? Aš galvoju gal glifosatu reikia purkšt.. nes kol prinoks tai mažiausiai dar 3 savaites.. nes šiais metais tikrai visi tolygiai neprinoks.. kaip patirt mažiausius nuostolius idomu.. Nuglifosuota šiandien...
Karaa Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš 54 minutes , Plūgiokas pranešimas: Nuglifosuota šiandien... Viska glifosavai? Turi gal foto kaip atrodė dabar?
Mantas2342 Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 Stebėsiu iki savaitės galo kaip viskas keisis ir nuspręsiu ar glifosuot ar ne, bet manau dalį reikės.
Gunia Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš 40 minutes , Mantas2342 pranešimas: Stebėsiu iki savaitės galo kaip viskas keisis ir nuspręsiu ar glifosuot ar ne, bet manau dalį reikės. Bet tai gaila bus vaziuoti jei reiks
Mantas2342 Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 prieš 22 minutes , Gunia pranešimas: Bet tai gaila bus vaziuoti jei reiks Ne viskas išsibarstys, bet nevažiavus galima daugiau prarast nei važiavus. 24m ilgas laukas tai daug vėžių nėra Gunia 1
Bulvinykas Paskelbta Liepos 20, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 20, 2025 Antradienį ryte nupjauti šiandien rodė 9,8. Ukius_bulvinskis, Bauer and Witalikas 3
vrimvydas Paskelbta Liepos 21, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2025 Prieš 21 valandas, viktorass pranešimas: O kaip yra vakarineje europos dalyje, ten nemazai ukiu perduodama is kartos i karta Gerbuvi taip pat kiekvienas supranta kitaip. Tikrai neperduoda . Arba perduoda uz tamtikra suma . Tikrai nemazai bendravau ir pagal ju logika vaikas turi tik pirmumo teisė pirkti versla . Dazniausei zemes yra ukio kaip verslo dalis it todel dazniausei zeme parduodama kaip verslo dalis ir todel tokios aukštos kainos . Pvz jei perki pelningai veikenti medienos cecha tu perki su staklem ir sandėliu ir ju kaina gaunasi kosmine . Todel ir sakau kad zemes pirkima ir jos naudojima turi atskirti nuo ukio nes kitaip tai ukio dalis jei galvoji kazkada kazkam perleisti arba parduoti uki .
vrimvydas Paskelbta Liepos 21, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2025 Prieš 21 valandas, UkininkasA pranešimas: Kiekvienas renkasi ar gyvena geriau pats ar geriau gyvens jo palikuoniai. Tu teisus . Arba dirbi del to kad normalei gyventum arba kad normalei gyventu palikuonis . Bet Arabu seimas pasake kad Sunkūs laikai gimdo stiprius žmones, stiprūs žmonės kuria gerus laikus, geri laikai gimdo silpnus žmones, o silpni žmonės kuria sunkius laikus" todel ir as sunui perdaviau 300 ha uki bet tik technika uz tamtikra kaina su ilgalaikiu kompensavimui. Jei ųzsimanisiu tarkim namo Graikijoje parduosiu dali zemes ir jis tures tik pirmumo nai aisku ir nuolaida . Taip daro vakarine Europos dalis ir skandinavai.
UkininkasA Paskelbta Liepos 21, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2025 prieš valandą, vrimvydas pranešimas: Tu teisus . Arba dirbi del to kad normalei gyventum arba kad normalei gyventu palikuonis . Bet Arabu seimas pasake kad Sunkūs laikai gimdo stiprius žmones, stiprūs žmonės kuria gerus laikus, geri laikai gimdo silpnus žmones, o silpni žmonės kuria sunkius laikus" todel ir as sunui perdaviau 300 ha uki bet tik technika uz tamtikra kaina su ilgalaikiu kompensavimui. Jei ųzsimanisiu tarkim namo Graikijoje parduosiu dali zemes ir jis tures tik pirmumo nai aisku ir nuolaida . Taip daro vakarine Europos dalis ir skandinavai. Tai jau gal gali ir tu ir sunus gyventi neblogai, jei tarkim tavo tevas tau perdave nemazai zemiu. Tokiu atveju procesas greitesnis. Bet jeigu tarkim as 33 metu vyras pradesiu visas investicijas skirti i zemes plotus, kurie atsipirkineti prades mazdaug po 25 metu, tai prabangu gyvenimas tures tik mano sunaus karta, o as jau busiu senas ir sedesiu foteli su viltim, kad praejus kazkiek tai metu anukai nepamirs geliu atnesti per lapkricio 1d. mjj 1
Witalikas Paskelbta Liepos 21, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 21, 2025 Prieš 10 valandų, Bulvinykas pranešimas: Antradienį ryte nupjauti šiandien rodė 9,8. Tai siandien jau guls i aruoda derlius
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti