Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 4 minutes , manttys pranešimas:

Nu duodat. Pas mane sausiausi 18 proc, jei nelis, savaitgali pradesim

Same here. Rapsa baigem, kvieciai +-18, ryt i pavakare pameginsim pakult. 

Paskelbta
prieš 35 minutes , Remse pranešimas:

Javapjute baigta, rapsai 3,3 t/ha uzskaitinio, kvieciai ekstra-1 klase, 3,7 t/ha uzskaitinio.

kokia veisle kviečių tiek atseikejo? :think: žiauriai mažoka,nebent ekologija

Paskelbta

Ž rapsas uzskaitomo bus 3.6t..žirniai ant visokiu smeliu,kalniuku,daržiuku 2t/ha..ziauru...kviečiu dar nebandes..bet kiek su kolegom pakalbam eilėje tai 5-6 t sukasi..

Paskelbta
Prieš 7 valandas, ceck pranešimas:

kokia veisle kviečių tiek atseikejo? :think: žiauriai mažoka,nebent ekologija

tikrai ne ekologia, bet buvo kvieciai durpyne visai isnyke, kur lengvesne zeme isdege. As imu bendrai visa plota ir derliu. Aisku, buvo lauku kur ir po 6 t/ha birejo. Ada ir Skagen.

Paskelbta

Kai edvino atrodė tik šiaudą kūlėm, tai skagenas visai kas kita. Žymiai didesnis grūdas ko pasekoje byra truputį virš 6. Vienam 3ha lauke virs 7 t/ha. 

Man asmeniškai rekordai bent kol kas.  Lietučio vakar biškį gavom, tai šiandien jei neprilys lekiam toliau.

Paskelbta
prieš 17 minutes , Remse pranešimas:

tikrai ne ekologia, bet buvo kvieciai durpyne visai isnyke, kur lengvesne zeme isdege. As imu bendrai visa plota ir derliu. Aisku, buvo lauku kur ir po 6 t/ha birejo. Ada ir Skagen.

Įtariu ada ženkliai mažiau davė,nors ir pas mane skagenas ir sedula buvo auginama tai tikrai 6t su trupučiu,nekažką šie metai ūkininkams :(

Paskelbta

Ziuriu vieni dziaugias 4 t/ ha kuliant kiti bedavojas prie 6 t/ha. Vakar mes tik pradejom kult nebeislauke kai daug jau kas kaip matau ir baigineja. Zirniai apie 18 proc edvinas sausas jau o rapsa tik siandien tekulsim. Skageno dar ir stiebu zaliu galima rast

Paskelbta
prieš 29 minutes , ceck pranešimas:

Įtariu ada ženkliai mažiau davė,nors ir pas mane skagenas ir sedula buvo auginama tai tikrai 6t su trupučiu,nekažką šie metai ūkininkams :(

Tikrai taip, Ados mases daug, atrodo tanku, o i bunkeri mazai byra. Jau teks atsisakyti sios veisles ir vel grizti prie Etanos.

Paskelbta
prieš 7 minutes , Remse pranešimas:

Tikrai taip, Ados mases daug, atrodo tanku, o i bunkeri mazai byra. Jau teks atsisakyti sios veisles ir vel grizti prie Etanos.

Jooo ? Balitusas -5,5 , o Etana - 4 - 4,2 tik duoda ir dar klasė antra. Galvoju ar man Etanos reikia...

Paskelbta
prieš 40 minutes , chefas pranešimas:

Jooo ? Balitusas -5,5 , o Etana - 4 - 4,2 tik duoda ir dar klasė antra. Galvoju ar man Etanos reikia...

Kiekvienam savo... Man Etana patiko. 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Remse pranešimas:

Pas mane su skagenu tas pats, mases daug o byra tik po 4,2 t/ha

Paskelbta
Prieš 4 valandas, manttys pranešimas:

ŽVERYS GERAI IŠMINDĘ...

Šios dienos matavimai: kvietrugiai 21, kviečiai 22, tik Etana kažkas į temą.. kažkokia anomalija pas mane :)  

Šiandien popiet kulta , Etana -17,5...

Paskelbta
Prieš 23 valandas, Remse pranešimas:

Javapjute baigta, rapsai 3,3 t/ha uzskaitinio, kvieciai ekstra-1 klase, 3,7 t/ha uzskaitinio.

tipo rapso daugiau prikulei nei kviečiu?pizdi,pizdi no znai meru

Paskelbta

Edvins kūlėm drėgmė 12-14%, baltymų virš 17, kritimas apie 300, glitimas apie 35, nestebuklai byrėjo apie 4,5t/ha, bet kad tokie rodikliai tai nustebino į geresnę pusę 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, MV ūkis pranešimas:

Edvins kūlėm drėgmė 12-14%, baltymų virš 17, kritimas apie 300, glitimas apie 35, nestebuklai byrėjo apie 4,5t/ha, bet kad tokie rodikliai tai nustebino į geresnę pusę 

Kas iš tų rodiklių kai tarp ekstros ir antros 3 eurai skirtumas. Prie to pačio sedulos kas  nors kūlėt aukštesnę nei antrą klasę?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...