Jump to content

Marcelė

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Vyras

Miestas

  • Miestas
    Tarpe tarp Majamio ir Prienų

Paskutiniai lankytojai

810 profilio peržiūros

Marcelė pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

19

Reputacija

  1. Marcelė

    Trašų kainos

    Turiu užsilikusiu trąšų nuo rudenio 6t NPK 5 17 36 + 2 sieros vienos granulės po 310 + pvm. Viena maišą granuliuoto karbamido. Marijampolės raj. Tel. 863490205
  2. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    O tu imk ir pasidomėk pats.
  3. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    Tai tik tavo vieno įsitikinimas.
  4. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    Nusileisk žmogau ant žemės iš Himalajų kalno. Senei jau su tavim normalios diskusijos nieks neveda. Pirma pradėk kitus gerbt ir jų produkciją, o ne vadint silosu... Tai ir žmonės kalbės kitaip.
  5. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    Pagal tavo logiką turbūt ir į miestą su arkliu joji visdar.
  6. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    Kaip čia pasakius. Nelabai ir matosi tas skirtumas. O tau ką mažai 10000 - 15000 eur už toną? Jei pardavinėsi kaip exkliuzyvą po vieną žiedyną tai gal ir geriau rankom rinkti. Džiovinant padžiovus ant šniūro žalias, kanapė labai greitai nokina sėklas ir mažėja kanabinoidų koncentracija. Svarbiausi ne lapai, o pats žiedynas ir per kiek jis laiko buvo išdžiovintas. Kas iš to grožio jei produkcija be kanabinoidų dėl ko kanapės vertinamos.... Prisitrauk mano nuotrauką trihomos kuo puikiausiai matosi, pas tave ani.
  7. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    Prisegu kaip atrodo pluoštinukės. Tikrai ne prasčiau nei rinktos rankomis plius kai greitai džiovykloje išdžiovini jos nepradeda gesti ir ruduoti...
  8. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    Kokybė tai tikrai gera, nes pjauna kombainas patį kotelį su visu žiedynu, o ne jį šukuoja. Dėlto galima labai greitai viską patalpinti į džiovyklą plius su koteliu daug geriau džiūsta. Produkcija gaunasi tikrai kokybiška, beveik nenusileidžianti rinktų rankomis, bet našumas tai tikrai ne kaip renkant rankomis. Viską parduodu dėl to, kad likvidavau ūkį, o laikyti tehniką tik dėl 1 ha kanapių neverta.
  9. Marcelė

    Pluoštinės kanapės

    Parduodu ir tehniką nuėmimui ir džiovyklą su sąlyga, kad ateity galėčiau nusipirkti žiedynų džiovintų.
  10. Marcelė

    Kaip islukstenti grikius?

    Turi būti ir lengvesnis būdas išsivalyti... Gal vibro stalo principu veikiančios valomosios.... Bet tokių ant mūsų svieto išvis nematyti.
  11. Marcelė

    Kaip islukstenti grikius?

    Tai va lukštentuvas tik centus kainuoja, kiek kainuotų optinė valomoji. Kažkaip turėtų ir kitaip eiti išvalyti. Išlukštenti grikiai gerai skęsta vandenyje, o nelukštenti neskęsta. Bet visą masę po lukštenimo vėl džiovinti nekas.
  12. Marcelė

    Kaip islukstenti grikius?

    Praeitą savaitę skambinau aš jiem. Sakė reikia prieš lukštenimą grikius frakcijom paruošti, kad dydis būtų vienodas. Klausinėjau, kaip išlukštentus išvalyti iki idelalių, kai lieka vienas kitas neišlukštentas negalėjo niekaip atsakyti. Tad didžiausia problema ne išlukštenti, o kaip išvalyti iki produkcijos pardavimui.
  13. Humusas pereina į mineralines druskas. Taip geriau tik pradžioj. Palaikius tokį gėrį kelis metus gali išvis netekti kulti.
  14. Marcelė

    Tuscioji aviza

    Tuščioji aviža būna po purškimo, jeigu gerai užlija kur šlapiau (pvz aplink balas) sudygsta. Šiaip tikrai neperžiemoja šis parazitas.
  15. Skaičiavau kiek galiu uždirbti iš 1 ha kuliant 5t kviečių ( pas mane tiek gaunasi jei viskas daugiau mažiau gerai), įskaičiavau ir amortizaciją ir mokesčius sodrai ir pelno mokestį šių metų kainom gaunu iš ha apie 200 eur pelno. Subsidijų nepridėjau, nes tai beveik lygu ką galėčiau gauti už žemės nuomą. Taip kad geriau neūkininkauti.
×
×
  • Create New...