manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 2 minutes , MFarmer pranešimas: Čia tas pats kaip šūdą su bandele lyginti, nors ydomu kokios jų komplektacijos ir kainos kuris sudas, kuri bandele? komplekatcijos pilnos
MFarmer Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 2 minutes , manttys pranešimas: kuris sudas, kuri bandele? komplekatcijos pilnos Žalias
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 2 minutes , MFarmer pranešimas: Žalias žalias išties tik del mazesniu gabaritu ir gaalimai didesnes vertes isliekamos, bet optumas tiesiog kito levelio traktierius, kurio visa baze paskaiciuota 300+ ag. aisku ne toks madingas
Bulvinykas Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Jei spalva nesvarbu, tai tada lieka matematika. Galvok kada keisi ir primesk kiek tada už kurį gausi. Jei skirtumas irgi nepadės apsispręsti, tada tada jau nežinau. Degtukus traukt beliks.
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 13 minutes , Bulvinykas pranešimas: Jei spalva nesvarbu, tai tada lieka matematika. Galvok kada keisi ir primesk kiek tada už kurį gausi. Jei skirtumas irgi nepadės apsispręsti, tada tada jau nežinau. Degtukus traukt beliks. realiai poreikio keisti greiciausiai kaip ir nebus labai ilgai. nežinau kas turetu nutikti. kas senesniuose (6215r) jd man nepatnka, tai variklio garsas labai aiskiai girdis. ta pati rodo ir lankstunukai: jd 71db, case 66-67 paulius radvila 1
Amber Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Rinkčiausi jd vien dėl likutinės. Nes pvz po kokių 10m skirtumas bus tikrai ant kokiu 20-30k.
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 9 minutes , Direktorius pranešimas: FENDT:DDDDD fendt ziogelis 240 kainuoja apie 20 proc daugiau
Direktorius Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 34 minutes , manttys pranešimas: fendt ziogelis 240 kainuoja apie 20 proc daugiau cia kuris?:) 724 s6 ar 724 s7? o 824 kiek?
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Ką tik, Direktorius pranešimas: cia kuris?:) 724 s6 ar 724 s7? o 824 kiek? s6 deminis 205, naujas (ko gero, jau s7) 235. 824 nzn. nežiuriu aš į fendus. teko dirbti su s4, neuzžkretė fendu liga (ačiu Dievui). brangiai gydoma
JCB Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: s6 deminis 205, naujas (ko gero, jau s7) 235. 824 nzn. nežiuriu aš į fendus. teko dirbti su s4, neuzžkretė fendu liga (ačiu Dievui). brangiai gydoma Kitą kartą blaivas pabandyk... M&M 1
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 4 minutes , JCB pranešimas: Kitą kartą blaivas pabandyk... vargiai pades viktorass and JCB 2
viktorass Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 7 valandas, manttys pranešimas: dedes pasakykite, ar uz ta pacia kaina imtumere 6r215, ar case optum 250 Labai skirtingu klasiu traktoriukai išties, bet va tokios aplinkybės susiklostė. darys viska, nuo tresimu iki sejos galimai. Optumą.
M&M Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 8 valandas, manttys pranešimas: kuris sudas, kuri bandele? komplekatcijos pilnos Labai slidi sąvoka pilna komplektacija, kai Keis'as net neturi padorios galulaukių sistemos, jei netiki pasiskaityk naujausią profi Prideda basavykų, keisless go neveikiančių, o dirbt vis tiek nepatogu fendas naujasis 7tokas jau gražiai padarytas, tik neaišku kiek ligų turės, 8tokas jau pasenęs modelis ir nesu tikras, bet jų gamyba jau turėtų būt nutraukta, kažin ar naują begautum
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 1 minutę , M&M pranešimas: Labai slidi sąvoka pilna komplektacija, kai Keis'as net neturi padorios galulaukių sistemos, jei netiki pasiskaityk naujausią profi Prideda basavykų, keisless go neveikiančių, o dirbt vis tiek nepatogu fendas naujasis 7tokas jau gražiai padarytas, tik neaišku kiek ligų turės, 8tokas jau pasenęs modelis ir nesu tikras, bet jų gamyba jau turėtų būt nutraukta, kažin ar naują begautum kad nereik man skaityt, turiu ant kiemo galulaukiu sistemoj pasigedau greicio nustatymo, o siaip daugmaz daro ko man reikia. fendas grazus ir visa kita, bet tikrai ne uz tiek pinigu siek tiek geresniu investiciju noreciau padaryt uz ta skirtuma ceck 1
M&M Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: galulaukiu sistemoj pasigedau greicio nustatymo, o siaip daugmaz daro ko man reikia. O tai yra galimybė,kad pats apsisuka galulaukėj? jei yra kur daugiau investuot, tai aišku, kad galima darbus ir su pigesniu arkliu pasidaryt
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Ką tik, M&M pranešimas: O tai yra galimybė,kad pats apsisuka galulaukėj? jei yra kur daugiau investuot, tai aišku, kad galima darbus ir su pigesniu arkliu pasidaryt Taip, yra, tik kadangi ji papildomai isperkama, nenaudojau. Nedirbu jokiu zemes darbu, tik seju, tai man hms isvis reikalingas tik vienai hidroporai ir autotraca pajungt M&M 1
ceck Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: kad nereik man skaityt, turiu ant kiemo galulaukiu sistemoj pasigedau greicio nustatymo, o siaip daugmaz daro ko man reikia. fendas grazus ir visa kita, bet tikrai ne uz tiek pinigu siek tiek geresniu investiciju noreciau padaryt uz ta skirtuma Būtent, mano nuomonė lygiai tokia pati, jei gali apseiti be brangesnio daikto ir tai nenukenčia ūkio rezultatai kam permokėti, aš geriau tą skirtumą skirsiu sau arba šeimai, aišku yra kitas variantas kai šaibos ,,trykšta'' iš stiklainio fontanu ir nėr kur jų dėt, tada galiu pateisint ir kitą pusę. O kas liečia nuvertėjimą tai jei ir pigesnis daiktas gerai užlaikytas ir su nedaug valandų jo likutinė vertė irgi bus atitinkama procentais naujo verte viktorass 1
simasd Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: kad nereik man skaityt, turiu ant kiemo galulaukiu sistemoj pasigedau greicio nustatymo, o siaip daugmaz daro ko man reikia. fendas grazus ir visa kita, bet tikrai ne uz tiek pinigu siek tiek geresniu investiciju noreciau padaryt uz ta skirtuma investicijom dar didesne dalis ligtu jai nh t7 270 itrauktum i sarašą nebet konors įkomplektuot negali ceck and viktorass 2
Zilvis55 Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Gal kas turi ar esat dirbę su MF8s305, Valtra q305? verti demesio? kuo patinka/nepatinka?
ceck Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 11 minutes , Zilvis55 pranešimas: Gal kas turi ar esat dirbę su MF8s305, Valtra q305? verti demesio? kuo patinka/nepatinka? abu geri tik siūlyčiau su bepakope dėže Zilvis55 1
viktorass Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 27 minutes , simasd pranešimas: investicijom dar didesne dalis ligtu jai nh t7 270 itrauktum i sarašą nebet konors įkomplektuot negali Dar Steyr i ta pačia kategorija
UK. POVILAS Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 39 minutes , simasd pranešimas: investicijom dar didesne dalis ligtu jai nh t7 270 itrauktum i sarašą nebet konors įkomplektuot negali Nelabai gali lyginti optuma 300ag su nht7. 270, 240ag nh puma 240
manttys Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 5 minutes , UK. POVILAS pranešimas: Nelabai gali lyginti optuma 300ag su nht7. 270, 240ag nh puma 240 Optum 250.ag, tai ag panasus, tik matmenys biski didesni
UK. POVILAS Paskelbta Gruodžio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2024 prieš 20 minutes , manttys pranešimas: Optum 250.ag, tai ag panasus, tik matmenys biski didesni Čia jau atnaujintas modelis ar dar su sena kabina ?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti