Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 52 minutes , dzipas pranešimas:

As tikeciau tuo jog ivyko ne rinkos persiskirstymas, o apskritai susitraukimas.... 

tamstos žodžiuose yra tiesos (4 ketvirtis šiek tiek aplygins, bet pasivyti be šansų):

image.png.e6786c7942980a941426fbaebc00f9f0.png

Paskelbta
Prieš 6 valandas, dzipas pranešimas:

As tikeciau tuo jog ivyko ne rinkos persiskirstymas, o apskritai susitraukimas.... 

Irgi teisingas teiginys mažiau paramų plius finansinė padėtis dėl sausrų

• po 4 savaičių...
Paskelbta
prieš 10 minutes , pukotukas pranešimas:

Norėjau tokį klausimėlis. Kaži kas daba geriausio sąlygom duoda traktorių ką lizingu. Ir kokį kažin mėnesio įmoka gaunasi. 

Cia retorinis klausimas?

Paskelbta
Prieš 2 valandas, pukotukas pranešimas:

Na kaip ir taip. Tiesiog yra tokių minčių nes kaip ir naujo traktorių ko reikėtų. Zvalgytis

Pradek nuo to - kiek kumeliu ir kokia komplektacija, tada kiek pinigu pradiniam gali leisti ir eini i kelis bankus ir gauni atsakyma. Arba kreipiesi pas norimos markes pardavejus ir prasai is ju pasiulymu su ju lizingo partneriais.

• po 5 savaičių...
Paskelbta

Galvų per 100,po truputy auga. Prieš 3 metus paskutinis rusiškas traktorius isvazevo, pasizadejau, kad jų daugiau nebus pas mane. Bet priekabos 4 t. Vartytuvas patapo tampomos su 125 AG. Keisu. Galvojam apie naują paraminy. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Sakelo pranešimas:

Galvų per 100,po truputy auga. Prieš 3 metus paskutinis rusiškas traktorius isvazevo, pasizadejau, kad jų daugiau nebus pas mane. Bet priekabos 4 t. Vartytuvas patapo tampomos su 125 AG. Keisu. Galvojam apie naują paraminy. 

6125M džioni 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Sakelo pranešimas:

Claas arion 440 ar mazesni. Universalus ir manevringas traktorius. Siaip ir john deere geras pasirinkimas tik uz jo kaina, claasas iseitu pilnos komplektacijos.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Sakelo pranešimas:

Jo mum maziuko reik. Gal kas jau su kubota dirba? Tam segmente norisi maksimaliai sunkaus. 

Nu tai imi ta pati ariona 410, ten berods 82 kumeles - tr1 uztenka teisiu.

Paskelbta
Ką tik, Sakelo pranešimas:

Privertėt ir paty smegenis pakrutint. 

prieš 1 minutę , Sakelo pranešimas:

Ačiū kolegos, kad pajudejot

Tai va, kas liečia klasa, tai arionas netelpa. Pagal tr1 kategorija man reikia nedaugiau 80 AG. O tai yra nedaugiau 59.655kw.

Paskelbta
prieš 13 minutes , Sakelo pranešimas:

Tai va, kas liečia klasa, tai arionas netelpa. Pagal tr1 kategorija man reikia nedaugiau 80 AG. O tai yra nedaugiau 59.655kw.

Tai pasikelk kategorija ,ne tiek daug ten kainuoja,nebebus jokiu problemu

Paskelbta
prieš 35 minutes , dvidas pranešimas:

Tai pasikelk kategorija ,ne tiek daug ten kainuoja,nebebus jokiu problemu

Rašė juk kad sūnui 16 metų ieško traktoriaus.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...