Jump to content

Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 6 minutes , kverneland83 pranešimas:

ne juokink ne bus įmanoma įvažiuoti, dieną pabus ir žemė viską sugers nes sausas ne tik paviršius, bet ir gilesni jos sluoksniai

Rimtai kalbu, o ne juokauju. Nuo penktadienio gavom 35 mm. Per artimiausias dvi dienas dar rodo iki 25 mm. Tai per ne pilna savaitę mėnesio norma. Vagose vanduo dar ir dabar vakare stovi. Nesakau, kad tas vanduo nesusigers, bet dieną kitą teks palaukti.

Paskelbta
prieš 2 minutes , Remse pranešimas:

Rimtai kalbu, o ne juokauju. Nuo penktadienio gavom 35 mm. Per artimiausias dvi dienas dar rodo iki 25 mm. Tai per ne pilna savaitę mėnesio norma. Vagose vanduo dar ir dabar vakare stovi. Nesakau, kad tas vanduo nesusigers, bet dieną kitą teks palaukti.

Džiaukis - tonų bus ;)

Paskelbta

Pas mus ketvirtadienį gerai nusniokštė. Nu koki 20-30 mm. Dauguma laukų gavo lietaus tą dieną. Uz 5 km vietom tik rasą padarė. Dabar ką lynoja tik ant rasos. Žodžiu šiemet didžiulė loterija su lietum. Kas išloš kas praloš. Žinau ką reiškia kai aplink lyja o pas tave nei lašo:occasion-xmas:

Paskelbta

Kiek gavom lietaus tai visas iš pietų parėjo kuris yra labai sunkiai prognozuojamas. vietom lyja vietom ne. Va šiandien lyg pareina nuo atlanto lietaus debesys, turėtų gerai nulyti visoje lietuvoje, kai kur mažiau kitur daugiau.

Paskelbta
prieš valandą, sole pranešimas:

Iš kur žinai, rytinėj pusėj 3mm tepakrapijo.

Sauliau, gal tu kaip aš, pas Viršininką apsilankyk, desėtka vietininkui į dežutę įmesi, gal net į budke griechu suskaičiuot? Man padėjo :D Aš aišku ne dėl to buvau, nu bet Viršininkui geriau žinot ko man reikia :D 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...