Jump to content

KA PATARUMET PIRKT NAUJA DONA VECTORIU AR UZSIENETISKA KOKI?

Recommended Posts

Paskelbta

2-3 grynai kūlimui, be apsisukimų, parvažiavimų ir pan realu, panašiai tokiose ribose ir svyruoja.

P.S jei kam kada šautu tokia mintis, tai vis dar turiu aparatūrą kuro sąnaudom matuoti, labai dideliem dyzeliam. Man jos senokai nebereikia nes kombaino kompas neprasčiau rodo.

• Atsakymai 396
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
2-3 grynai kūlimui, be apsisukimų, parvažiavimų ir pan realu, panašiai tokiose ribose ir svyruoja.

P.S jei kam kada šautu tokia mintis, tai vis dar turiu aparatūrą kuro sąnaudom matuoti, labai dideliem dyzeliam. Man jos senokai nebereikia nes kombaino kompas neprasčiau rodo.

man nei rodo, nei siaip idomu kiek to kuro srebia... :D

Paskelbta

tai blogai kad savo baksų neskaičiuoji... :eusa-think:

Paskelbta

tai blogai kad savo baksų neskaičiuoji... :eusa-think:

na nusiperki kombaina ir pjauni vienus metus , antrus metus ir galiniam varijantia gaunasi 3 pasisakymais auksciau ir tada ko vertas tamstos baksu skaiciavimas...

Paskelbta

na nusiperki kombaina ir pjauni vienus metus , antrus metus ir galiniam varijantia gaunasi 3 pasisakymais auksciau ir tada ko vertas tamstos baksu skaiciavimas...

galbūt... :icon-rolleyes:

Paskelbta
Kapsukas nezinai netausk :eusa-naughty: ,koks ten jo smulkintuvas tarp kitko vektoriaius smulkintuvas puikiai smulkina ir paskleidia :icon-wink:

butu pats geriausias jei nebutu geresniu... :) ar tik ne tas pats dono paliktas? gal kokiais 5 peiliais daugiau idejo? kas zino? :icon-rolleyes:

Paskelbta
Kapsukas nezinai netausk :eusa-naughty: ,koks ten jo smulkintuvas tarp kitko vektoriaius smulkintuvas puikiai smulkina ir paskleidia :icon-wink:

butu pats geriausias jei nebutu geresniu... :) ar tik ne tas pats dono paliktas? gal kokiais 5 peiliais daugiau idejo? kas zino? :icon-rolleyes:

jei turi minti senojo dono tai ne toks, o naujuose (zaliuose) tai toks pat. Siaip tai principas kaip visu tik peiliukai masyvesni, sunkesni zymiai

Paskelbta

jei turi minti senojo dono tai ne toks, o naujuose (zaliuose) tai toks pat. Siaip tai principas kaip visu tik peiliukai masyvesni, sunkesni zymiai

nu, o peiliu skaičius? o aktyvus skleidejai yra kokie ar tik per peilius? nesu stovejęs net šalia vectoriaus tai įdomu kas ten taip įspūdingai paskleidžia? :eusa-think:

Paskelbta

nu, o peiliu skaičius? o aktyvus skleidejai yra kokie ar tik per peilius? nesu stovejęs net šalia vectoriaus tai įdomu kas ten taip įspūdingai paskleidžia? :eusa-think:

na sakau kad toks kaip ir kitu principas tik "ispudingai" ten nieko ner , o kaip ir visi skleidzia normaliai.

Paskelbta

na sakau kad toks kaip ir kitu principas tik "ispudingai" ten nieko ner , o kaip ir visi skleidzia normaliai.

o tai bent pelų skleistuvas yra atskiras?

Paskelbta

:eusa-naughty: pelu skleistuvas ne smulkintuvas. (Nėra siaip)

Paskelbta

:eusa-naughty: pelu skleistuvas ne smulkintuvas. (Nėra siaip)

taip, bet prie paskleidimo ir smulkinimo dirba... aš ir nesakau, kad jis smulkina, bet tam padaliniui priklauso :icon-wink:

Paskelbta
Lieka du variantai, pili trasas arba keiti smulkinima ir paskleidima kas nelabai imanoma, belieka keisti kombaina ;)

arba nupirkus pigų kombainą lieka pinigų ant neblogo ražienų mulčerio :)

Paskelbta
Lieka du variantai, pili trasas arba keiti smulkinima ir paskleidima kas nelabai imanoma, belieka keisti kombaina ;)

trasos mineralines neatstos siadu,o ka jusu kombainas nesusidoroja su siaudais? :eusa-think:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...