Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Ką tik, Sauklys pranešimas:

Beje tas žemėlapis labai jau senas, realiai tų raudonų plotų turėtų būti daug daugiau. Įdomu kokiais kriterijais remiantis pasirinko tuos laukus?

Matau plotai kurie buvo ne deklaruoti bet ten buvo pievos.Dabar jau antri metai kaip išdraskyta ir deklaruota kaip dirbama žemė bet nepapuolė į atstatomus plotus.P.s. pradžia yra vadinasi šio reikalo imtasi rimtai oi kaimynas kaimyna dabar skust pradės ...

Paskelbta
prieš 2 minutes , grazbek pranešimas:

nes jie dar nedeklaruoti po kol kas jie pievos daugiametės.Viskas bus idomiau kai deklaruos

Tikrai taip. Jei reiks viską atstatyt, tai kai kam gausis gerokai daugiau nei tie 4 proc.

Paskelbta
prieš 1 minutę , pukotukas pranešimas:

Na jei tie raudoni plotai ką atkurti tai tada man visiškai visas pievas kiek suariau reik atkurti  nesąmonė kazkoke

Paspaudate ant raudono ploto ir rašo, kiek nuo esamo to sklypo, reikia atkurti.

Paskelbta

Na tures baudas didziules skirti uz nedeklaruotus laukus, tikrai nesurinks reikiamo kiekio, manau stipriai pavelavo valdzia su daugiameciu pievu projektu. Dar variantas tapti ekologais jiems man atrodo neprivaloma bus atkurti

Paskelbta
prieš 1 minutę , Duncia pranešimas:

Na tures baudas didziules skirti uz nedeklaruotus laukus, tikrai nesurinks reikiamo kiekio, manau stipriai pavelavo valdzia su daugiameciu pievu projektu. Dar variantas tapti ekologais jiems man atrodo neprivaloma bus atkurti

Deklaruoti - prievole???

Gal kazko nezinau...

Paskelbta

Jei pieva per deklaravima turi patapti daugiamete ir pasiimi sejamaja ir i pieva iseji javus. Nepurski nk, o sienauji ta pieva. Nma kibtu ? Poto deklaruoji vel pieva ir vel naujai pieva skaiciuojasi 

Paskelbta
prieš 14 minutes , AGROMAN pranešimas:

Deklaruoti - prievole???

Gal kazko nezinau...

Neprievole, tik ar bus galima toliau arti tas pievas ju nedeklaruojant. Ir negauti uz tai sankciju kitiems plotams.? Va kas man idomu. 

Paskelbta
prieš 12 minutes , Duncia pranešimas:

Neprievole, tik ar bus galima toliau arti tas pievas ju nedeklaruojant. Ir negauti uz tai sankciju kitiems plotams.? Va kas man idomu. 

taigi nieks nedraudžia ne deklaruot

Paskelbta
prieš 19 minutes , pukotukas pranešimas:

O tai įdomu ar tam pacem lauke reisk atkurti ar kitam plote ta lauką aceti. Ir įdomu pernai buvo pieva rudenį uždariau ir kvieti isejau tai kaip deklaruoti reiks

Gali ir kitam lauke atset 53proc isarto ploto,kaimynas taip gavo

Paskelbta

Tai atkurk kur 5 metus suarti turi ir kitam galvos skausmas bus :violence-axechase:

Bent siemet as ir aplink mane dar daugiau pievu suareme ...

Perziurejau sklypus, tai vistiek kitur kur buvo daugiamete ir suarta ir deklaruota neitraukta i zemelapi.

Paskelbta
prieš 2 minutes , Sauklys pranešimas:

Suvedziau duomenis kad deklaruoju 60ha

Neatkurtas dgp plotas 5ha

Sankcija 500 euru

Gal netaip ir baisiai 1ha neatkurtas 100euru? taip gaunas?

Jeigu nereikia pasaro tai aisku, kad apsimoka. Bet jei galvijus augini, vistiek reiktu persikelti i blogesnius laukus, negu bauduotis kasmet. O po isipareigojimu 5 metu vel ari ir ziuri kas gaunasi ...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...