Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 395
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
kadangi uspaskis laimis ir kils minimali, tai kas menesi mokesim psd+vsd~500Lt/men plius dar nuo pajamu.

bet užtai močiutės blynai grąžins namo visus emigrantus :eusa-clap:

Paskelbta

pilieti, negali taip teigti, nes tai buvo tik dauguma, o ta dalis kuri gali toliau sekmingai emigruos, tokia galimybe svarstau ir as, jau esu ir vietele silta nusiziurejes netoli antarkties vandenyno, bet truksta paskutinio postumio ... :)

Paskelbta

Aš net nematau reikalo iš viso eiti balsuoti. Mano vieno "au" nieko nereiškia, tuo labiau, kad už ką beatiduotum tą savo "au" , visvien niekas nesikeičia. Ir taip vyksta nuo pat pradžių. Iš ekranų plūstantys pažadai užsibaigia iškart po rinkimų ir prasideda viskas "po senovei"...

Paskelbta
Aš net nematau reikalo iš viso eiti balsuoti. Mano vieno "au" nieko nereiškia, tuo labiau, kad už ką beatiduotum tą savo "au" , visvien niekas nesikeičia. Ir taip vyksta nuo pat pradžių. Iš ekranų plūstantys pažadai užsibaigia iškart po rinkimų ir prasideda viskas "po senovei"...

Vat, dėl tokių ...... .... viskas taip ir vyksta.... Protingieji ir teisingieji užpečkyje..... O tie kitokie...... .. ateina ir išrenka...

Paskelbta

Vat, dėl tokių ...... .... viskas taip ir vyksta.... Protingieji ir teisingieji užpečkyje..... O tie kitokie...... .. ateina ir išrenka...

Aš esu visiškai nusivylęs šita valstybe ir jos "politikais". Už jų visų kažkas stovi ir viskas vyksta visiškai ne pagal piliečių norus. Tai leiskite paklausti, kokia prasmė viso to fiasko, vadinamo "demokratiniais rinkimais" ? Lieka tik plaukti pasroviui ir stebėti visą veiksmą iš šono. Ir , žinoma, nepamiršti sąžiningai susimokėti mokesčius. Va kad ir už žemę, pavyzdžiui.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...