Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

gal kas turit sita skutika ir atsiliepimu galetumet parasyt kokie pliusai, minusai, kaip dirba? http://www.romudava.lt/ProductsMod/giluminis-skutikas-staltech-orlik ir kazi kokiu didziausiu gyliu jis dirba nuemus kregzdes? Nerandu pateiktos info..

As turiu tokį, tik mažai dar naudojęs esu. Vieną lauką po garstyčių su diskiniu praėjau ir paskui su šituo ir sejau su sejamaja be idirbimo. 

Paskelbta

As turiu tokį, tik mažai dar naudojęs esu. Vieną lauką po garstyčių su diskiniu praėjau ir paskui su šituo ir sejau su sejamaja be idirbimo. 

koki butent modelį? ir kiek kaina tokio lenko?turiu diskini staltecha ..reiktu ir noraginio..

Paskelbta

koki butent modelį? ir kiek kaina tokio lenko?turiu diskini staltecha ..reiktu ir noraginio..

Toks pas mane 3m. Yra pas mane ir diskinis staltecho, su tuo viska skutau siemet.

Noraginis kainavo apie 3500+PVM

post-3068-0-94077400-1474706572_thumb.png

Paskelbta

o ruputs miltai tai pigus. as uz naudota amazone pegasus mokejau 19+PVM litais pries 4metus. sitas staltechas praktiskai kopija jos tik stalteho volo laikilis kazkos nerimtas. pas amazone leksciu kampas keiciasi.

attachicon.gifsal51970_800x600.jpg

koki greiti pasieki tarkim su kregždėm 12cm gylije?

Paskelbta

Žiūriu, jau galima pasirinkti ir trijų eilių noraginių skutikų tarp lenkijos gamintojų. Gal kas esate bandę? Pvz.: http://www.opitz-nutzfahrzeuge.de/rolmako-u436-3-0.html . Yra pasirinkimas nuo 2,6m (9 kojos) pločio. Trys metrai (11 kojų) prie 125ag lygumose būtų per daug?  

cia sitam 3m reikes traktoriaus jau pakankamai galingo kokiu 200ag. ir pakankamai sunkaus priekio. jis ilgas ir svoris toli. tavo 125 tai ir su 7 kojom bezdetu.

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

Siaudu daug , diskinis prastai , noraginis dar prasciau , reikia priedu tiek vienam tiek kitam. Pridejus smulkinimo vola pries zemes maisima ar po jo rezultatas geresnis , esme kuo geriau sumaisyti dirva su siaudais pastaruosius dar pasmulkinant .

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Pradžia būtų tokia, kad reikėtų išsiaiškinti kur bus galima įsigyti ar nuo kokio agregato tinka dylančios dalys - kaltai, tie šoniniai sparniukai. O visa kita laikys tiek kiek dirbama bus su protu.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
4 valandas ago , Bulvinykas said:

Unios turi kas nors skutiką noraginį? Kaina gaunasi gan protinga  4m prikabinamo, tik klausimas kaip jis lauke elgiasi.

Tai daug maž tie noraginiai visi panašiai elgiasi, pagrinde tai volas koks bus ir lyginimas tarp noragu ir volo.

• po 2 savaičių...
  • po 4 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, 

Gal kas is kolegu turit skutika kverneland clc pro classic? Domina su kokiu arkliu imanoma patempt pilnu gyliu(30-35cm), ir kaip su akmenim draugauja? Mano planas, žieminiams ruošiant, pratraukt su lėkštėm, tada po kokių 2sav. su šituo (ar panašiu padargu), o po to pagal poreikį dar kart diskais, arba iškart sėt. Ar išvis šita mano technologija racionali?

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Turiu staltech 2,5 skutika su vamzdiniu volu. Esu labai patenkintas prie bielkio. Svorio tik i prieki dar prisidet reiks, nes jei zemem aplimpa kiek, tai sukiojantis biski tik gazo duodi ir kelia prieki. Bet del tempimo greicio viskas tvarkoj, greiti isvysto ir pjaut traktoriaus tikrai nereik. Ir vis neapsisprendziu del noraginio skutiko staltech, gal kas dirbat su tokiu 5 koju ir bielkiu ar taip kokiu traktorium tokios galios ir kokie atsiliepimai butu? Skutikas 2,2 plocio skaitosi. Kokiu max gyliu dar normaliai eitu traukt? Tiek su kregzdem, tiek nuemus jas? Nuemus vistiek turbut lengviau trauktu ir giliau paleidus, jei daugiau del armens supurenimo o ne augaliniu liekanu sumaisymo. Ar rolmako, unia kos skutika gal kas su bielkiu tampot 5 koju, taipogi atsiliepimai gerai butu. Kai vaizdelyje mano pateiktam, tai gan normaliai bielkis tvarkos, o ir sukistas skutikas gan giliai ir dar su kregzdem.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...