Donatas Paskelbta Gruodžio 1, 2006 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2006 Kaip praleidziate laisvalaiki, kuo uzsiimate, gal ka kolekcionuojate ar dar kuo uziimate? As pvz laisvu laiku mokausi programuoti PHP, dar biski seniau kolekcionavau monetas (dabar si hobi truputeli apleidau).
nerijus2 Paskelbta Gruodžio 3, 2006 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2006 as tai medzioju, dar jai lieka laiko kartais ir pazvejoju
Donatas Paskelbta Gruodžio 3, 2006 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2006 ir ka edvi esi prilitaves ???
Neider Paskelbta Gruodžio 4, 2006 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2006 as tai medzioju, dar jai lieka laiko kartais ir pazvejoju o as galvoju, reiks medziotojus pradet kolekcionuot
Edvis Paskelbta Gruodžio 4, 2006 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2006 ir ka edvi esi prilitaves ??? pradedant kompais baigiant audio aparatura stiprintuva pasidares esu ir dar wisokio welnio ...
efrendas Paskelbta Gruodžio 4, 2006 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2006 Na to laisvo laiko ne tiek jau daug ir turiu, nebent žiemą atsiranda daugiau Dalį mano laisvalaikio suvalgo kompas taip pat mėgstu pasikrapštyti prie elektronikos, aplamai technikai nesu abejingas Na o žiemą turiu dar vieną didelį pomėgį, tai kalnų slidės
Rimuxa Paskelbta Gruodžio 5, 2006 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2006 as tai medzioju, dar jai lieka laiko kartais ir pazvejoju o as galvoju, reiks medziotojus pradet kolekcionuot Nesvaik!!!!
dumoju Paskelbta Gruodžio 5, 2006 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2006 ukininkas ir laisvalaikis du nesuderinami dalykai...ilipai i ta s... tai ir kapstykis visa gyvenima o siaip aisku,kai laisvo laiko bent valandele kokia domiuosi automobiliais,kompiuterine texniak ir taip toliau
Agne30 Paskelbta Balandžio 20, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2012 Na, nemanau, kad mieste to s.... maziau yra, nei kaime. Siaip man patinka visokie senovioniai daiktai. Nekolekcionuoju smarkiai, bet tiesiog seile varvinu, kai pamatau koki faina daikciuka internete. :D
dova07 Paskelbta Balandžio 20, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2012 Aš tai turiu silpnybe žemes ukio modeliukams jei tik turiu lycnu pinigu nusiperku negaliu praeiti pro sali
Svečias Paskelbta Balandžio 21, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2012 Didelė laisvalaikio dalis prabėga žiūrint pro traktoriaus langą...
voras Paskelbta Balandžio 21, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2012 medziokle, nardymas, knygos, pakatuskes 4x4 reiktu dar motocikla krosini isitaisyti ir tt, visas gyvenimas butu laisvalaikis jei nereiktu makaules ukyje sukti
laurisdr Paskelbta Balandžio 21, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2012 o aš laisvalaikiu konstruoju žemės ūkio modeliukus
K_Nerijus Paskelbta Balandžio 21, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2012 Mano darbas ir dalis laisvalaikio - autosportas. O likusi laisvalaikio dalis prabėga žiūrint pro traktoriaus langą... Koks autosportas?
aludaris Paskelbta Balandžio 21, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2012 cia jau forume panasi tema buvo,nes pamenu rasiau kad i varovus ziema priimsiu nemokamai po miskus pasirekauti,o dar ir viena kita serna is misko isvilkti... zodziu hobis -Medziokle. jauciu bresta bendra forumieciu medziole!alu darau as!
voras Paskelbta Balandžio 22, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2012 syki buvau medziokleje Pyvesos burelyje, pirmu varymu jei gerai pamenu 12 sernu ir 3 stirnos krito. didziauliai plotai bet ir laimikio sociai. p.s. pamenu jog briedziams teko is kelio trauktis, bo butu ant galvos uzlipe, tikri misko savininkai eina kur nori ir kada nori
valstietis Paskelbta Balandžio 22, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2012 Laisvalaikis medžioklė,na kartais dar su meškere paupiais pasivaikščiot.Kadangi sunkokai su kompiuteriais,tai jeigu kam įdomu,įsiveskit į googlę "M.K.Tauras".Čia mūsų klubo puslapis,tiesa dar nevisai užbaigtas.
Svečias Paskelbta Balandžio 22, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2012 Koks autosportas? Konstruoju automobilį.
Zvanas Paskelbta Balandžio 22, 2012 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2012 As tai desras kemsu sekmadieniais
arabe Paskelbta Rugsėjo 5, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 5, 2012 laisvalaikis su vejeliu be to dar piesimu uzsiimu ir seip visokeis rankdarbeis arba kimarinu prie pc
Agne30 Paskelbta Rugsėjo 5, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 5, 2012 Kaip faina butu pajodineti. As tai ant stiklo laisvalaikiais graviruoju. Nedfaug dar turiu darbeliu, bet kazzkaip uzsikabinau.Manau ateity ri\mciau uzsiimsiu tuo amateliu.
edviuks Paskelbta Rugsėjo 22, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 22, 2012 As tai desras kemsu sekmadieniais ir kaip einas ? mitas kad riekia desru kimsejui tureti plonus pirstus ?
kestoxs Paskelbta Rugsėjo 23, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 23, 2012 As tai desras kemsu sekmadieniais O sitos kaip ir valstybines desros.Ir valstybe turetu jas kimst kodel pats tvarkaisi?
M&M Paskelbta Rugsėjo 23, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 23, 2012 As tai desras kemsu sekmadieniais O sitos kaip ir valstybines desros.Ir valstybe turetu jas kimst kodel pats tvarkaisi? ta valstybė tiesiog puola tai daryti...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti