Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta

Rugsėjo gale koncernui turėjau apmokėt sąskaitą už kelis kanistrus chemijos, bet iki to laiko dar nebuvo su manim atsiskaitę, specialiai nemokėjau pažiūrėti kas bus. Ogi tik šiandien atsiskaitė ir iš kart atsiminė, kad neesu aš atsiskaitęs, nu klaunai ne kitaip  :angelic-grayflying:

• po 3 savaičių...
Paskelbta

kauno grudai mane uzkniso juodai. pernai maldavau pinigu siemet vel tas pats. pusantro men praejo o kaip nemoka taip nemoka..

as tai po menesio paskambinau vadybininkui kad dar nera pinigu,sako gerai paziuresiu kas ten yra po pietu pinigai saskaitoje..nors suma nelabai dideli buvo..

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

Na man su KG irgi idomiai buvo turejau jiems skola nuveziau grudu  ir kad padeng likuti eu pervedziau po gero menesio kai suejo skolos apmokejimo terminas skambina vadybininkas ir klausia kada skola bus likusi ba lb. mazai pervedziau as jam o grudai? Vakare jis vel skambija sako uz grudus tau snd pavedima padare ☺ 

Paskelbta

Gal taip su nesavais klientais ir elgesį, su savais kaip ir normaliai, tik ta kaina ir dabar nėra gera, dabar išankstinių atotrūkis tarp 3-4 klasės ženkliai didesnė negu buvo 2015 ir 2014 metų derliui. 

• po 3 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, ka daryti? Turim zirniu sutarti pasirase su Agrokoncernu ir liko isvezti 23tonas, ju patys laikyti nelabai turim kur ir dregme apie 17. O agrokoncernas sako, kad mes neturim ju patys kur pilti, tai kaip reiketu daryti, patarkit. 

Paskelbta
Prieš 21 valandų, Donce55 pranešimas:

Sveiki, ka daryti? Turim zirniu sutarti pasirase su Agrokoncernu ir liko isvezti 23tonas, ju patys laikyti nelabai turim kur ir dregme apie 17. O agrokoncernas sako, kad mes neturim ju patys kur pilti, tai kaip reiketu daryti, patarkit. 

Tegul pasiima patys ir vezasi kur turi vietos.

Paskelbta
prieš 30 minutes , Išradėjas pranešimas:

Sveiki,gal kas galit pasakyti kas per firma''' Imlitex grudai''Zadu rytoj pupas parduoti,siulo 179-160e.Kazi kaip atsiskaito?

Atsiskaito pagal sutartį, bent jau pavasarį taip buvo

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...