Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

gal kas esat pardave pries koki menesi kauno grudam? man jau beveik dvi savaites kaip veluoja atsiskaitymas, paskambinus sako kad programa uzluzus ir negali padaryt mpkejimu....idomiai sakyciau

na as ne pries menesi,bet spali pardaviau  tai pervede po kokiu geru dvieju savaiciu nereikejo prasyti.

Paskelbta

gal kas esat pardave pries koki menesi kauno grudam? man jau beveik dvi savaites kaip veluoja atsiskaitymas, paskambinus sako kad programa uzluzus ir negali padaryt mpkejimu....idomiai sakyciau

Pardave nesam, bet ruošiames parduot kaip ir gera kaina siulo už 4k. bet jai su atsiskaitymu tempia ​

Paskelbta

Pirmą sausio savaitę sistema tikrai neveikė, bet jau nuo šito pirmadienio tikrai veikia.

• po 3 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...
Paskelbta

Gal kas jau bandėt su VTK agro bendraut? Vis žinutes siuntinėja, gerom kainom grikius nori pirkt, tik kažkaip nedrąsu prasidėt su naujokais..

Man išveže kvietrugius ,nei pinigu nei grudu.

Paskelbta

Bet jau imant paskutinius 3 metus, tai su linas agro ar agrokoncernu man bėdų nebuvo jokių, greit subyrėjo pinigėliai i sąskaitą

O atsiskaitymas taip pat per 30d kaip dauguma?

Paskelbta

Kiek teko turėti reikalų su grūdų supirkėjais, chemijos ir trašų pardavėjais... nesu labiau patenkintas niekuom, nei Linas Agro paslaugom. Pinigai įkrinta greičiau, o paslaugų kokybė konkreti. Viskas vyksta pagal susitarimus, agronomai dirba dėl abiejų pusių naudos.

Paskelbta

kauno grudai tai niekad neskuba, visad paskutine diena

o tai problema kad paskutine diena praveda pinigus.Aš manau problema yra tad kai iš vis nepraveda ir reikia laukti kokios restrukturizacijos va tada tai smagu.
  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...