mazwydas Paskelbta Kovo 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 12, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis. Paskelbta Kovo 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 12, 2010 jei sitas tai vertas, bet cia ne traktorius ir jo neparduos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Kovo 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 12, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? ta pati virtuve kaip case ir nh tik kitas puodas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 12, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? Taip, vertas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Kovo 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 12, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? Taip, vertas pagrisk savo nuomone Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
toredo Paskelbta Kovo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 13, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? Taip, vertas pagrisk savo nuomone a twegu pirma mazwydas pagrindžia savo klausimą. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 13, 2010 na nepaisant rašybos, pabandysiu atsakyti jei jau norite pagrindimo tai a) abejojate tuo, kad aš žinau ką sakau abejojate, kad sakau tiesą Na manau abejojančiu, kad žinau apie ką kalbu ne daug atsiras Taigi lieka tik variantas . Tokiu atveju galiu grysti savo nuomonę iki nukritimo vistiek ta abejonė išliks Išvados: 1-jum pakanka žinoti, kad žinau ką sakau 2- ir toliau abejoti ir mano žodžiais ir savo įsitikinimais Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 13, 2010 na nepaisant rašybos, pabandysiu atsakyti jei jau norite pagrindimo tai a) abejojate tuo, kad aš žinau ką sakau abejojate, kad sakau tiesą Na manau abejojančiu, kad žinau apie ką kalbu ne daug atsiras Taigi lieka tik variantas . Tokiu atveju galiu grysti savo nuomonę iki nukritimo vistiek ta abejonė išliks Išvados: 1-jum pakanka žinoti, kad žinau ką sakau 2- ir toliau abejoti ir mano žodžiais ir savo įsitikinimais ar ne lengvo budo mesti rukyt prisiskaites cia taip tamsta filosofuoji... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Kovo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 13, 2010 Nu vot klausimas laaabai imantrus buvo, atsakimas laabai issamus. As taip pat pritariu kad verta, jeigu zinoma nieko kito nesugalvoji. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Kovo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 13, 2010 na nepaisant rašybos, pabandysiu atsakyti jei jau norite pagrindimo tai a) abejojate tuo, kad aš žinau ką sakau abejojate, kad sakau tiesą Na manau abejojančiu, kad žinau apie ką kalbu ne daug atsiras Taigi lieka tik variantas . Tokiu atveju galiu grysti savo nuomonę iki nukritimo vistiek ta abejonė išliks Išvados: 1-jum pakanka žinoti, kad žinau ką sakau 2- ir toliau abejoti ir mano žodžiais ir savo įsitikinimais ar ne lengvo budo mesti rukyt prisiskaites cia taip tamsta filosofuoji... stilius panasus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Kovo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 13, 2010 jei tiksliau tai finalinė frazė bet manau, kad čia tinka (ir maloniai nustebintas, kad ne vienintelis tiem vėjam laiką gaištu) bet tai jau nebe į temą jei į temą tai paprastas (uždaras) klausimas kurį galima atsakyti taip arba ne taigi ir mano atsakymas paprastas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
John Deere 6630 Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Blemba kad pasikėlę, pasirodo ko ne Aristoteliai šiam forume lankos:DD , žmogus nori sužinot apie šį traktorių, o ne apie Jūsų išprusimo lygį, ar mandrumo, tai jei nežinot ir neterškit temos. Susikurkit savo kokia pvz. ,, aš čia kiečiausiai skaldau bajerius" ar pan. Ir busit pamaloninę savo ego. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? vertas jei negaila $ Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 ar tai $ ar tai eur vistiek teks moket uz betkuri, siaip traktorius isskirtinis, vien del to imciau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Misla Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Ardyt neteko, bet girdejau tik gerus atsiliepimus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 pas mus ju vienetai, arba is viso nera. O kitose es salyse tai labai paplite traktoriai, kaip pas mus mtz Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? vertas jei negaila $ mano nuomone DP uz case kaina jau uzsikėle tiek kiek jis nevertas, o tai kiek tada jau steyr pas juos kainuoja jei jis vertas ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Kaip manot ar steyr vertas demesio pirkinis? vertas jei negaila $ mano nuomone DP uz case kaina jau uzsikėle tiek kiek jis nevertas, o tai kiek tada jau steyr pas juos kainuoja jei jis vertas ? steyr uz case brangesnis, kiek tai jau cia individulalus reikalas... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ubagelis Paskelbta Kovo 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2010 Sveiki, manau kokybe nebloga ,kalbu apie senesnius traktorius apie naujus nezinau. Problema butu kai traktoriu noresi parduoti, nes pas mus itartinai ziuri i oru ausinamus variklius. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Misla Paskelbta Kovo 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2010 Sveiki, manau kokybe nebloga ,kalbu apie senesnius traktorius apie naujus nezinau. Problema butu kai traktoriu noresi parduoti, nes pas mus itartinai ziuri i oru ausinamus variklius. Tai jau tu cia apie visai senus... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Balandžio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 6, 2010 Galiu pasakyti kad tai gan normalus traktorius, pats ziurejau,tik problema tame kad su viena kaire ranka negalima jo valdyti, o seip aparatas vertas demesio. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti