Jump to content

sizifas1

Nariai
  • Pranešimai

    139
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario sizifas1 paskelbtas turinys

  1. O tai tik keiti, ar ir parduodi K531 sietus?
  2. Su kontaktais viskas tvarkoje, manau davikliui "batai"
  3. Sveiki, turiu problemele su NH T6070. Rodo kompiuteris klaida 14061, tipo blogas stabdziu oro slegio daviklis, cia kaip ir aisku, bet nieks negali pasakyti kur jisai randasi, gal kas turi ziniu apie tai? Butu malonu isgirsti.
  4. Sveiki, turiu problemele su NH T6070. Rodo kompiuteris klaida 14061, tipo blogas stabdziu slegio daviklis, cia kaip ir aisku, bet nieks negali pasakyti kur jisai randasi, gal kas turi ziniu apie tai? Butu malonu isgirsti.

  5. Velenelis sustoja, kai parodo A3 klaida, velenelis vistiek stovi, zenklintuvus sukilnoji, elektro magnetas atsijungia, velenas sukasi. Kai pradeda daryti technologines, tai pavaziuoji koki simta metru, tada tik pasirodo klaida.
  6. Technologines daro tikrai, nes zmogus stovejo gale sejalkos ir stebejo ar sudirba, elektro magnetas, bet as ji buvau nuekes, isvaliau, sudejau, bet nieks nepasikeite, kai perinksiu dar karta, manau nieks nepasikeis. Gal dar kur suo pakastas?
  7. Sveiki visi, su praejusiom velyko, nesinori kurti temos, bet iskilo klausimelis Amazone D9-30, kaip tik pradedu daryti technologines vezias, meta klaida A3, supipsi ir pradinksa kame cia reikalas? Vezias padaro, kitokiu klaidu nemeto. Gal kas turejo tokia beda, malonu butu isgirsti atsakyma.
  8. sizifas1

    cukriniai runkeliai

    Sveki, gal galit padeti, mane domina kiek i 10kubu priekaba tilptu cukriniu runkeliu, tonais
  9. kita avaite vaziuosiu pakeliui, tai bandysiu uzvesti, pasakysiu kad viska is naujo pakeistu
  10. pompas keite nemokamai, bet as dar savo pompa buvau uzdejas, vistiek taspats.
  11. liko vienas variantas is tryju isvardintu, gal cia ir suo pakastas
  12. Dukart pakeite zemo slegio siurbliuka ''pompa''
  13. sizifas1

    Tepalai technikai

    uzmesk aki Dokumentas1.doc
  14. Pas mane belarusa 82,1 suka 2x100ah mollai, jokiu problemu
  15. sizifas1

    Tepalai technikai

    tai rasau kat naujasniu auto,paskaityk auksciau
  16. sizifas1

    Tepalai technikai

    o tu paveizek galaxsio 2007m
  17. Visai negaila, nuo ko pradet rasyt? Nuemiau vairo kolonelia, ten idejau dozatoriu nuo dronninborgo D8000s, vietoje traukes nuo koloneles idejau cilindra, dar kronsteina teko pasigaminti, nuo mazdos siurblys, na kaip ir viskas, vairas vienu pirstu sukiojasi
  18. tai tipo lengvai tempia jai ir slapia?
  19. sizifas1

    Tepalai technikai

    Visa auto data perveciau, niekur neradau, kad greiciu dezeje skystis, kaip vairo stipruolio, dauguma naujasniu auto naudoja75w, o amerikonai 80w O vairo stipruolio skysti, tai cia kuri omeni turi? EP performance,GE ,LHM,ar dar koki?
  20. sizifas1

    Tepalai technikai

    kas cia per dezes?
  21. pas mus vienas ukininkas jai neklystu, tai su fend 936 vario, 360ag tampo 8vartomus pusiau pakabinamus, didiasnio plugo sako kad nereikt
  22. sizifas1

    Tepalai technikai

    Jus cia apie automata kalba, o kaip su mechaninia dezia?
  23. Pas mus bandymus dare pries kelis metus, are kirovas k701 ir t25, Kirovas 9 korpusus tempe, o papsas 2, tai ant kuro gavo papsas.
  24. Cia viktoras teisingai parase
×
×
  • Create New...