Jump to content

John Deere 6630

Nariai
  • Pranešimai

    278
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario John Deere 6630 paskelbtas turinys

  1. as suprantu , kad Jusu siuloma valomoji yra geresne, bet jos nepakabinsi niekur kaip tai galima padaryt su mano norima ciklonine. Ciklonine i sistema gali pajungti bet kurioje vietoje.
  2. jos kaina tik 2100 su pvm, bet man keista, kad toks galingas variklis 7.5 kw o valo nelabai daug i valanda, dabar pradedu jau del nasumo abejot, jeigu jus sakote tik 20 tonu tai truputi mazoka...
  3. man ir reikia pagrinde is kokiu pupu, ar zirniu, kad balanda istrauktu, o paduociau su norija, matau , kad nesunku imontuot ja i sistema ... siaip ant dziovyklos yra valomoji, bet labai jau silpnai ji ten valo, net iki galo atsukus veja, pelus ne visus nutraukia, o kaip ji gali skaldyti zirnius , ten juk niekas nesitrina.?:)
  4. o koks nasumas? ir ar labai turi ytakos nasumui kai dregni ir sausi grudai???siaip tai siai valomajai pardavėjas deklaruoja 40 tonu.
  5. John Deere 6630

    pupu auginimas

    Gal kas zinote, kaip ten veiktu jei nuo zoliu purksciau su herbicidais Kalif- 0,15 l. + nuflons 1,5 l., gaunasi dvigubai pigiau ir veikia geriau kaip Fenixas?
  6. Liuks tai liuks, bet zinai , kai tiek isderge ta krautuva , norisi isgirst nuomoniu is tu kas ji turi, jug ne i maxima apsipirkt einu, visdelto dideli pinigai.
  7. O man kitos įmones vadybininkas, taip nupasakojo, kad beveik dirbt neymanoma su siuo krautuvu:), nu tipo per mazas variklis ir del to perkaista, kiek supratau visi:) soninems pavaroms ten kazkas atsitinka (lygtai del kryzmiu), transportavime visalaik isijungusi blokiruote. Na lyg ir viska isvardinau, bet mane vilioja kaina sito krautuvo 66000, ka daryt?
  8. Gal kas galite skubiai atsakyti ar MLT 735-120 (Deutz III ) vertas demesio? busiu labai dekingas jei kas esate su tokiu susidurę ir pasidalinsite savo yspūzdžiais. Iš anksto dėkoju.
  9. Gal kas turit Case IH Farmlift teleskopini krautuva kokie atsiliepimai, zadu pirkti nauja, iskart dekoju uz pasidalinima patirtim:)
  10. as nepirkau trasu bunkerio kuris ten atskirai dedasi, nes jau labai jo maza talpa 700ltr. ir siaip jis kazkaip keistai atrodo o kad koki diska uzkistu akmenukas, nera buve. Mokejau 75000 ir jokiu gedimu nebuvo kaip minejau, tik vienas cilindras tepaliuka leido.
  11. Pasejau 120 ha ir likau labai nustebintas ir patenkintas sia sejamaja, joks specas neatskirtu ar seta su vederiu ar su sia sejamaja, laukai lygus, sudygo idialiai tiek molyje tiek smelyje vienodai, gedimu - tai vienas cilindras apsitepalavo , servisas, paskambinus, iskart kieme. Na tik jau kur slapia, per bala vaziuojant set, greitai uzklimpsta, bet man atrodo , kad ir kitom tas pats turetu but.
  12. man taip pat ukininkai kurie turi sia sejamaja sak4, kad viskas gerai einasi su jomis, tik sejimo diskai, jei ant kokio 15 km. pataikai i gera akmeny deformuojasi ir nebeprasisuka, bet tai per seja nutinka koki 1 -2 kartus, o daugiau nei vienas priekaistu neturejo ir del amortizuojanciu gumu sake , kad viskas gerai, laiko jos.
  13. kad klausinejau bent triju ukininku , nei vienas nieko blogo nesake, o kas jai negerai gal zinai?
  14. John Deere 6630

    Anekdotai...

    gal kas dar koki kinietiska idetu, isvis uzsizvengciau
  15. pirkau kaip tik tokia, tik dar nebandziau, isvaizda gresminga:)
  16. Nematau as jokios dar aleliujos, viskas kolkas ciki briki, apie ka jus cia hebryte buriat??????
  17. pas mus taip pat bendrove seja, fendas 250 arkliu ar daugiau , tiksliai nepamenu, ir daro 7 vageles ir vos patraukia:)
  18. o gal kas gali papasakoti apie kverneland 3 metru , pakabinama su paprastu kultivatoriniu dirbimu, ji daug pigesne nei pastarosios kaina 55 tk. ir mano ceisiukui su 140 arkliu butu pats tas?
  19. bet as galiu su case 140 arkliu nepatraukti to horso???
  20. tai as yra kas nors, kuris turi ta horscha expres, arba kuhn venta su paprastu kultivatoriumi?????
  21. as taip pat apie amazone esu susidares nuomone, kai pazystamam frezai reduktoriai pradejo laukan krist.
  22. horsas butu uz 100 000/ kuhn 91 000 , kaip matote kainos nelabai skiriasi, bet horso galiu nepakelt, o gal ir nepavilkt, o kuhn nelabai patinka, kad sejamosios ventiliatoriu suks su hidrovarikliu, nes labai atima kelimo jega (gauni uzmest gazo kad keltu), zinau kadangi seju su kompakteriu ir spu sejamaja.
×
×
  • Create New...