Jump to content

Grūdų kainos pasaulyje, Ateities sandoriai, MATIF, LIFFE

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, Juodas pranešimas:

Dveji metai buvo prasti, trejų metu iš eiles negali tokiu būti :D :D 

Na viščiukus reikia skaičiuoti rudenį , o ne pavasarį ir juolab ne žiemą. Jeigu būtų joninės, tada jau būtų galima kažką skiačiuot.

Paskelbta

ne

Prieš 16 valandų, urbonas10 pranešimas:

Na viščiukus reikia skaičiuoti rudenį , o ne pavasarį ir juolab ne žiemą. Jeigu būtų joninės, tada jau būtų galima kažką skiačiuot.

net valstybe biudzeta suplanavo pries naujus ,ukininkaj irgi o dabar tik pakoreguosim:angry-cussingblack:

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Quattro pranešimas:

Agrobosui siandien pardavem 50t kvieciu 2kl 195eur is kiemo. Ateinanciam derliui pasiule 180 eur 2kl is kiemo. Gal kas domejotes seno derliaus zirniu ir mieziu kainomis? :)

kaip su atsiskaitimu tas agrobosas?

Paskelbta
Prieš 1 valandą, caper pranešimas:

kaip su atsiskaitimu tas agrobosas?

Treti metai karts nuo karto su jais pabendraujam, tai kolkas nei karto neapgavo - per menesi ir praveda. Priedo siandien sms'a atsiunte su pupu kainom (350 pasarines) tai mano reakcija -  :scared-eek:. Nors ir nedaug pupu buvo siemet, vistiek gaila kad pasilikom zirnius, o ne pupas. O gal zirniai panasiai neuzilgo kainuos? :D

Paskelbta
prieš 23 minutes , caper pranešimas:

Tikekimes, kad kainuos... Aš irgi tik žirnius auginu ir dar turiu ju, bet kai tokios kainos reikia pupu seklai ieškotis. 

Patariu nelaukt :)

skelbiu.lt BUVO mano vienintelio skelbimas ilga laika.

Paskelbta
prieš 2 minutes , ramunas.s pranešimas:

Pupu dabar kaina gera. Idomu kokia bus ji rudeni, vel issipisines supirkejai ir duos 150 max uz pasareka. O dabar pirksi sekla mokesi po 400-500. 

Noriu pataisyt nuo 500e ir i viršų ;)

• po 5 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...