Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, halitas pranešimas:

Gyvybingas augalas pasirodo pupa. Sitonai irgi nemiega. Šalna šianakt buvo vėl, bet apie 0. Kada baigs kažin gamta su mumis žaisti? Informuok kaip vystysis toliau.

Pas mane -3 buvo, pagal prognoze turejo buti -1. Panasu, kad sita savaite paskutine su isbandymais augalams. 

Paskelbta
prieš 21 minutes , UkininkasA pranešimas:

Pas mane -3 buvo, pagal prognoze turejo buti -1. Panasu, kad sita savaite paskutine su isbandymais augalams. 

Žiauru. Rapsas jau priprato prie šalčio ir žydėt pradėjo😂. Žieminių miežių varpos kad tik koše nepavirstų, jau ūsus kiša lauk. Nors durpėj jau nuvirino.

Paskelbta

Žąsys 10ha sudygusias pupas baiga išsikapstyti. Atrodo giliai pasėta bet ištraukia. Kažkada reklamavo apvelti kažkuo, kad raudona spalva ne taip puola laukiniai paukščiai. Gal kas bandet pasiteisine?

Paskelbta
Prieš 1 valandų, zmogusss pranešimas:

Žąsys 10ha sudygusias pupas baiga išsikapstyti. Atrodo giliai pasėta bet ištraukia. Kažkada reklamavo apvelti kažkuo, kad raudona spalva ne taip puola laukiniai paukščiai. Gal kas bandet pasiteisine?

niekas nepadės išskyrus petardas sprogdinti, tada jos vengia to lauko, kitu atveju užuojauta, išbandytas reikalas

Paskelbta
Prieš 2 valandas, zmogusss pranešimas:

Kukurūzas būna raudonu beicu apveltas, spėk rezultatą? :) 

Paskelbta
prieš valandą, Bulvinykas pranešimas:

Pas mus tai gervės nervus gadina. Statom baidykles ir sukam kilometrus.

Pas mūsų tas pats apie 50 vnt. Atsibodo vaikyti, sindien 4 baidykles sustačiau. Žąsys nuo vakar siandien apmazeje po kelias laukuose, pravaikau karts nuo karto ir tiek. Skambinau del patrankos, sake issluotos visos siemet. Kur atves is 20 užsakytų 10 jau parduota😁jei ir kitais metais tas pats jauciu mazinsim pupas stipriai

Paskelbta
On 2025-05-01 at 19:43, halitas pranešimas:

Atstovas minėjo iki 2 lapelių galima, bet aš nerizikuočiau tikrai, turėtų būti streso pupoms

Taip ir padariau, pasiliksiu dirvini kitiems metams ir purkšiu corum, brangiau, bet gal derliaus priedas išlygins 🙂

Paskelbta

Nėra pupom sprendimų nuo paukščių kolkas...

Išgirdau įdomia praktiką iš Vokiečių, stato vėjarodes lauke, lapių paveiksliuko formos, rudai nudažę, sakė kažkiek padeda, bet kas pora metrų nepristatysi...

• po 3 savaičių...
Paskelbta
prieš 38 minutes , Sauklys pranešimas:

Galiu maisyti kartu su corumu?

Nezinau, manau, kad nelabai, nors esu girdejes, kad 0.6 corum su 1 l butoxone yra kas maišę, bet gyvai nemačiau. Butoxone su basagran tai maisosi.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...