Jump to content

Lietuviškieji kombainų rekordai


yogop

Recommended Posts

Cha cha beje tavo pagal parametrus ir amžių panašus ir kaip rajumas?

Man šiemet labai arklių trūko žieminuose, nes kūlėm anksti, šiaudas dar pusiau gyvas buvo. Turėdamas 280, kaip swe, galėčiau važiuot panašiai. Pernai vas kviečiuose, ilgam lauke, išpylimas važiuojant - 20t/val gan nesunkiai palaikiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Parodyk man tokį kuriam arklių netrūksta :icon-smile: nors kratukus šiemet ne tiek arkliai kiek nuostoliai stabdė

vat apie nuostolius kvietrugiuose buvau pagaves kad barsto banciau visaip reguliuoti betpadejo tik greicio mazinimas iki triju su puse kilometro byrejo apie devynias bunkerines tonas ir dregme buvo apie astuoniolika su puse proc.Kur sausesni buvo tai vel galejo laikyti penkiu -sesiu kilu greiti.Kombainas CX8060Taip kad greicio megejam kartais reikia pagalvoti besivaikant rekordu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia gal daugiau į kombainų reguliavimo temą klausimas. pirma pažiūrėk kas ant žemės darosi. tas kompo brūkšnys man nieko nesako. O šeip tai viskas gerai jei kratukai nebarsto (tikrai ne barsto o ne pagal kompą). Sietus jau galima reguliuoti, kratukų ne.

Na lexiono cebi tikriausiai esi mates, ten kaip suprantu kai pasiekia ta bruksni, nuostoliai jau zymus, o ant zemes lyg nieko nerandu. Siaip esu zalias ant tokiu kombainu dar. Ne visiskai eina dar susireguliuoti, kad iskultu varpikes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...