niino Paskelbta Gruodžio 17, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 17, 2025 prieš 34 minutes , UK. POVILAS pranešimas: Kokio pločio farmet ir su kuo trauki 4,5 m, axion 830+cipas, bet is bedos ir su arion 660+cipas. Bet jis razieninis, jei kisi giliau prades kistis diskai, nes atstumas tarp disku eiliu, ir nuo disko iki korpuso mazas. Pabirom daiginti liuks, gali nors ir 1 cm skusti, as dedu 3-4 cm, bet jau lendant giliau 7 cm kimsimai prasideda. Kuo lengvesne zeme tuo labiau. Bet del tu mazu antstumu ir mazo disko skersmens ( greiciau diskas sukasi nei koks 62 cm) lb gerai maiso ir smulkina Nera jis universalus, jei i kokias dziungles mausi hana .... As iki 12 nesukisciau, nes kuo lengvesne zeme tuo labiau kisa tarp disku eiliu ir korpuso. Universalesnis is Farmeto Diskomat'as, ten tai i dziungles gali mauti ir taip dirbti ...
JCB Paskelbta Gruodžio 17, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 17, 2025 Prieš 4 valandas, grazbek pranešimas: Iš tikro svarbiausia turbūt kaina. Nereiktu brokinti nei lemkeno nei vaderstad. Lenku kažkaip tais aš prisibijau. Bet yra žmonių perka drožia ir keičia į tokį pat tik nauja ir vėl drožia ir vėl keičia. Nieko asmeniško tik matematika. P.S. Įrangos tiekėjai tokį daiktą Įpiršo . Skeptiškai į ji žiūrėjau bet kažkaip gal ir visai nieko kaip 6metris pakabinamas. https://agrartechnik-meyer.de/index.php/guelleinjektor-mixi Šiemet praktiškai tokį patį naudojau nuo srutvežio, pabirom. Kaip šie metai drėgni, tai daigtas patiko, darbas greitas, 6metrai, ypač kampuose, padavei atgal, nuleidai ir pirmyn. Išlankstymas/sulankstymas keletas sekundžių ir varai.
grazbek Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Pas mane irgi nuo srutveźio tik tampomo… 408FDF95-58FF-492A-A39A-50825597397E.mov JCB and M&M 2
grazbek Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Pas mane irgi nuo srutveźio tik tampomo…
grazbek Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Žiuriu patiko 894183E3-901B-4B64-979E-811EEBCF626F.mov
Juodas Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Prieš 11 valandų, grazbek pranešimas: Pas mane irgi nuo srutveźio tik tampomo… backas iskeitet i zarnine sistema?
grazbek Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2025 Sudurniavom ir pasikeitėm bačkos nebeiperkamos.
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Kolegos reikia patarimo dėl diskinio 4.5/ 5m pločio, kas geriau ar dėvėtas vaderstad Carrier, lemken rubin, ar vistik naujas lenkas rolland, agromaz, batyra, 4,5/5m pločio?
Juozukas Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Carrier, jei xl tai super skutikas. Lemkenas geras Lenkai nera blogai agromasz, bet ir nestebuklas.
JCB Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 7 minutes , Juozukas pranešimas: Carrier, jei xl tai super skutikas. Lemkenas geras Lenkai nera blogai agromasz, bet ir nestebuklas. Ko daugiau bus dirbama ir žemės sunkumas, jei pabirom daigint ir ne vien moliai, tai xt neatmesčiau, o ir kaina draugiškesnė, bei arkliam lengviau.
ceck Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Jei gali nupirkt su vardu gerą, tada tik naudotą, lenkas naujas vis vien bus šeip sau, beje koks naudotam biudžetas?
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 31 minutes , ceck pranešimas: Jei gali nupirkt su vardu gerą, tada tik naudotą, lenkas naujas vis vien bus šeip sau, beje koks naudotam biudžetas? prieš 54 minutes , JCB pranešimas: Ko daugiau bus dirbama ir žemės sunkumas, jei pabirom daigint ir ne vien moliai, tai xt neatmesčiau, o ir kaina draugiškesnė, bei arkliam lengviau. Žemes vidutinės, moliu beveik nera, pabirom ir prieš seja po noraginio jai yra poreikis, arimų nera, biudžetas iki 15k, xt ne pagal pinigine gaunasi jau.
ceck Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Prieš 2 valandas, UK. POVILAS pranešimas: Žemes vidutinės, moliu beveik nera, pabirom ir prieš seja po noraginio jai yra poreikis, arimų nera, biudžetas iki 15k, xt ne pagal pinigine gaunasi jau. jo su tiek nelabai pamandravosi
Witalikas Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Prieš 2 valandas, UK. POVILAS pranešimas: Žemes vidutinės, moliu beveik nera, pabirom ir prieš seja po noraginio jai yra poreikis, arimų nera, biudžetas iki 15k, xt ne pagal pinigine gaunasi jau. Uz tiek tik carrier rasti galima. Rubina abejoju, nebent su vamzdiniu volu ir tai jau gyvenimo mates bus. Agromaz taip nepadarys kaip rubinas, joker ar xl. Ten jau kitas lygis zemes dirbimo. Asmeniskai uz deveta rubina arba xl buciau. Su dvigubu volu U formos. Bet toki nuo 23tuks prasideda ir i virsu JCB 1
viktorass Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Prieš 3 valandas, UK. POVILAS pranešimas: Žemes vidutinės, moliu beveik nera, pabirom ir prieš seja po noraginio jai yra poreikis, arimų nera, biudžetas iki 15k, xt ne pagal pinigine gaunasi jau. Dar Dotnuvoj atstovauja lenkiskus MANDAM skutikus, lenku forumuose sako, kad tipo labai neblogai dirba Witalikas 1
ceck Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 23 minutes , viktorass pranešimas: Dar Dotnuvoj atstovauja lenkiskus MANDAM skutikus, lenku forumuose sako, kad tipo labai neblogai dirba Pažystu kas turėjo ir laimingai atsikratė Witalikas 1
Kirsticius Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Prieš 2 valandas, ceck pranešimas: Pažystu kas turėjo ir laimingai atsikratė Kodėl? Kas nepatiko?
Mantas2342 Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Teko ieškoti 4m skutiko pernai biudžetas irgi buvo iki 15k. Tai nespjoviau į Lenkišką ir nusipirkau Rolland naują, prieš tai jau buvau išbandęs, dirbimas patiko, kojos panašu kampu stovi kaip rubino. Man asmeniškai labai gerai dirba ir kaip buvo sausa gerai lindo į dirvą. Aišku aš ne tiek daug ha dirbu , tad pas mane ilgaamžiškumas bus kitas.
Miezis Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 25 minutes , Mantas2342 pranešimas: Teko ieškoti 4m skutiko pernai biudžetas irgi buvo iki 15k. Tai nespjoviau į Lenkišką ir nusipirkau Rolland naują, prieš tai jau buvau išbandęs, dirbimas patiko, kojos panašu kampu stovi kaip rubino. Man asmeniškai labai gerai dirba ir kaip buvo sausa gerai lindo į dirvą. Aišku aš ne tiek daug ha dirbu , tad pas mane ilgaamžiškumas bus kitas. Kiek ag užtenka tokiam skutikui?
ceck Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 34 minutes , Kirsticius pranešimas: Kodėl? Kas nepatiko? viena iš didesnių priežasčių per mažas tarpas tarp pirmos ir antros eilės diskų lb kemša
Mantas2342 Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 8 minutes , Miezis pranešimas: Kiek ag užtenka tokiam skutikui? Dirbu su 150 ag tai kaip ir pats tas darbui 170 ag jau butu su rezervu pakankamai jeigu daug kalnų ir sunkios dirvos. Turint mažiau arklių jau rinkčiausi 3.5m
Kirsticius Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 30 minutes , ceck pranešimas: viena iš didesnių priežasčių per mažas tarpas tarp pirmos ir antros eilės diskų lb kemša Negaliu nieko atsakyti dėl to, atrodo didelis tas tarpas, pas mane 6 metrų skutikas, suskusta virš 2tūkst ha, tai niekas nekiša.
Witalikas Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 prieš 43 minutes , Mantas2342 pranešimas: Dirbu su 150 ag tai kaip ir pats tas darbui 170 ag jau butu su rezervu pakankamai jeigu daug kalnų ir sunkios dirvos. Turint mažiau arklių jau rinkčiausi 3.5m Labai nuo skutiko priklauso, atrodo kampas tas pats svoris ir bet lenkas lieka lenku. Nieko pries neturiu juos, bet kai pabandai po lenko brenda. Supranti, kad visa laika bandei dirbti, bet neisdirbti zeme Pvz asmeniskai dirbu su 300ag skutikas Joker 5.25. Negaliu pasakyt, kad be vargo tampo. Manau svoris ir kampas duoda savo.
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Tai val ir svarstau ar nauja lenka rolland 4.5/5m ar vaderstad Carrier tik aišku prie vaderstad reiks dar rankas pridėti, nes gero tai nelabai rasi kurio nereiks remontuoti, jai roland tai manau kad 4.5m nes 5m su 190ag bus jau reikalų
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti